Όλοι ξέρουμε πως η έλξη είναι πολύ βασικό συστατικό για μία σχέση, όπως άλλωστε η χημεία και η εμπιστοσύνη. Όμως, και το ζώδιο έχει τον δικό του ρόλο, καθώς το κάθε ένα έχει τη δική του συμπεριφορά όταν είναι ερωτευμένο. Άλλωστε, δεν θα ήθελες ως Ταύρος που αγαπά τη σταθερότητα να βρεθείς με έναν Τοξότη που δεν θέλει τη δέσμευση.

Οπότε, κάτσε αναπαυτικά και άσε με να σου πω λιιιγα περισσότερα για το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Κριός

Είναι γνωστός ως ο ‘πολεμιστής’ του ζωδιακού. Είναι ανταγωνιστικός, ανεξάρτητος, όμως βαριέται σχετικά εύκολα και μπορεί να γίνει αρκετά απαιτητικός. Είναι καλός στο σεξ αλλά η ανταγωνιστική του φύση τον κάνει και ζηλιάρη.

Ταύρος

Θα σου προσφέρει σταθερότητα και την προσοχή που επιθυμείς. Ως ζώδιο της Γης, ίσως αργήσει λίγο να δεσμευτεί, όμως μόλις το κάνει, θα γίνει δικός σου ολοκληρωτικά. Αν έχεις φαντασιώσεις θα στις ικανοποιήσει. Δεν συγχωρεί την απιστία και για έναν Ταύρο αυτός είναι λόγος χωρισμού.

Δίδυμος

Αν ψάχνεις την καλή επικοινωνία, τότε ο Δίδυμος είναι το ιδανικό ζώδιο για εσένα. Έχει υψηλή συναισθηματική νοημοσύνη και του αρέσουν οι περιπέτειες και οι εξερευνήσεις με τον σύντροφό του. Ο Δίδυμος είναι αρκετά ομιλητικός στο σεξ και λατρεύει το dirty talk. Όμως, πολλές φορές οι ψυχολογικές μεταπτώσεις του ίσως σε κουράσουν.

Καρκίνος

Ο συναισθηματικός Καρκίνος είναι ο ιδανικός σύντροφος. Όμως, θέλει να έχει τον έλεγχο ανάμεσα στα σεντόνια και πολλές φορές η ανασφάλειά του εκφράζεται ως πίεση.

Λέων

Καθώς κυβερνάται από τον Ήλιο, θέλει να είναι πάντα στο επίκεντρο της προσοχής. Θα θέλει συνεχώς την προσοχή σου και θα απαιτεί να τον υποστηρίζεις ακόμη και αν είναι λάθος σε μία κατάσταση. Στο σεξ είναι αρκετά επικοινωνιακός και ανοιχτός στο να συζητήσετε τι μπορείτε να βελτιώσετε στη σεξουαλική σας ζωή.

Παρθένος

Θέλει να έχει ένα πλάνο και αναζητά τη σταθερότητα και το πάθος σε μία σχέση. Είναι υπομονετικός και πολύ πράος, εκτός απ΄όταν ενοχλείται με κάτι. Του αρέσει να πειραματίζεται στο σεξ, όμως συνήθως του λείπει η σιγουριά και θέλει συνεχώς επιβεβαίωση.

Ζυγός

Αναζητά την αρμονία και την ισορροπία σε μία σχέση. Θέλει συνεχώς να σε ευχαριστεί και είναι πολύ ρομαντικός. Θέλει να βελτιώνεται συνεχώς και ανάμεσα στα σεντόνια είναι από τους δοτικότερους του ζωδιακού. Όμως, όταν χαθεί η ισορροπία, τότε είναι εκεί που αρχίζει και νιώθει αβεβαιότητα.

Σκορπιός

Μυστηριώδης και σέξι, ο Σκορπιός έχει τη φήμη του καρδιοκατακτητή του ζωδιακού. Δεν θέλει να συμβιβάζεται και να χάνει τον έλεγχο. Είναι συνήθως εκείνος που θα σχεδιάσει τα πάντα και είναι πολύ αφοσιωμένος. Επιπλέον, στο σεξουαλικό τομέα δεν θα έχεις κανένα παράπονο από εκείνον, καθώς είναι γνωστός για το πάθος του.

Τοξότης

Έχει συνεχώς κάπου στραμμένο το βέλος του αναζητώντας την περιπέτεια και είναι δύσκολο να αφοσιωθεί τελείως κάπου. Στη σχέση θα χρειαστεί τον χώρο του και απεχθάνεται τις σκηνές ζηλοτυπίας. Του αρέσει να αναζητά συνεχώς νέες απολαύσεις και είναι πάντα ειλικρινής.

Αιγόκερως

Ο ρεαλιστής και οργανωτικός Αιγόκερως αναζητά τη σιγουριά και την επιβεβαίωση μέσα σε μία σχέση. Του αρέσει να φλερτάρει και πριν δεσμευτεί εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα. Είναι εργασιομανής, όμως δουλεύει εξίσου σκληρά και ανάμεσα στα σεντόνια. Δεν του αρέσει το δράμα και οι καυγάδες.

Υδροχόος

Του αρέσει η αλλαγή και είναι αφυπνισμένος σε πολλά κοινωνικά ζητήματα. Η δική του ιδέα του φλερτ είναι μία συζήτηση σε βάθος, όμως σε μία σχέση αναζητά στιγμές ανεξαρτησίας και εκείνοι που δεν είναι ιδεολογικά συμβατοί μαζί του δεν τους θέλει στη ζωή του.

Ιχθύς

Ο ονειροπόλος και ρομαντικός Ιχθύς είναι ο ιδανικός Roc-Com σύντροφος. Θέλει να έχει δίπλα του κάποιον που θα αναλαμβάνει τα ηνία και θα παίρνει αποφάσεις. Βασίζεται πολύ στο ένστικτο, οπότε αν κάτι δεν του ‘κολλάει’, τότε δεν δίνει δεύτερη ευκαιρία. Στο σεξ του αρέσει η εναλλαγή ρόλων και να εξερευνά το φετίχ του.

featured photo: Shotstash / Lesly Juarez