Για να διασφαλίσεις ότι το πάρτι της παραμονής της Πρωτοχρονιάς θα είναι το πρώτο αξέχαστο γεγονός του 2023, είναι σημαντικό να προετοιμαστείς καλά.

Θα πρέπει να φροντίσεις όλες τις λεπτομέρειες σωστά, από το φαγητό μέχρι τη διακόσμηση του χώρου.

Τα απαραίτητα σε ένα πάρτυ είναι μετρημένα στο ένα χέρι σου: καλή μουσική, σωστό φαγητό, οι δικοί σου άνθρωποι, καλή διάθεση και μία αποδοτική σκούπα που να καθαρίσει μετά για σένα.

Έχε υπόψη σου ότι…

Ok, ξέρεις ότι αν είχες στη διάθεσή σου 1 έως 2 εβδομάδες νωρίτερα, θα είχες και περισσότερο χρόνο για να επικεντρωθείς στο concept ή σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Τώρα έχεις μερικές μέρες πριν, οπότε θα πρέπει πολύ στοχευμένα και μελετημένα να οργανώσεις τα παρακάτω:

Να αποφασίσεις τι ώρα θα ξεκινήσει το πάρτι και αν θέλεις να είναι θεματικό

Να φτιάξεις μια λίστα αναπαραγωγής με την κατάλληλη μουσική – ίσως βρεις κάποιον στον κύκλο των φίλων σου που θα χαρεί να αναλάβει το ρόλο του «DJ»

Να οργανώσεις τη διακόσμηση του πάρτυ. Τι θα χρειαστείς για να δώσεις επιπλέον γιορτινό κλίμα στον χώρο

Να αγοράσεις έγκαιρα τα πιο μη ευπαθή ποτά και σνακ, από νωρίς. Τελευταία στιγμή να προμηθευτείς τα πιο φρέσκα που θα χρειαστείς.

Την προηγούμενη μέρα:

Αγόρασε τα ευπαθή τρόφιμα και πάγο

Οργανώστε τα ποτήρια και τα πιατάκια και τις χαρτοπετσέτες που θα χρειαστείτε

Τακτοποίησε τον χώρο ώστε να υπάρχει χώρος για χορό. Τακτοποίησε τα εύθραυστα αντικείμενα ώστε να μην καταστραφεί τίποτα το βράδυ

Επιστράτευσε έγκαιρα τους εθελοντές για σε βοηθήσουν να καθαρίσετε την επόμενη μέρα

Ετοίμασε το φαγητό για το πάρτι της Πρωτοχρονιάς και βάλε τα ποτά να κρυώνουν.

Μην ξεχάσεις…

Πόσοι καλεσμένοι χωράνε στον χώρο ώστε να μην είστε άβολα, αν υπάρχουν χορτοφάγοι ή vegan μεταξύ των καλεσμένων και τι τροποποιήσεις θα πρέπει να κάνεις στο μενού ώστε να τους υπολογίσεις. Κι αν κάποιοι καλεσμένοι χρειαστούν διανυκτέρευση.

Ακόμη, έχε υπόψη σου ότι ένα Πρωτοχρονιάτικο πάρτυ μπορεί να ξεκινήσει μετά την αλλαγή του χρόνου και να βρεθείτε μετά. Έτσι, η παραμονή της Πρωτοχρονιάς είναι μια ιδανική ευκαιρία για να περάσετε χρόνο με τον σύντροφό σου ή με τους πιο στενούς, δικούς σου ανθρώπους.

Τα θεματικά πάρτι χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να οργανωθούν. Άλλωστε, οι καλεσμένοι πρέπει να έχουν την ευκαιρία να βρουν ένα κατάλληλο ρούχο για το θέμα ή τον ενδυματολογικό κώδικα. Οπότε τελευταία στιγμή μείνε σε ένα πάρτυ με απλούς “κανόνες” και στόχους. Ένα πάρτυ για να περάσετε καλά και να γιορτάσετε με αυθορμητισμό.

Βασικό όπλο post party είναι μία αποδοτική σκούπα ρομπότ που θα δουλέψει για σένα όταν θα χρειάζεσαι μία έξτρα ώρα ύπνου το μεσημέρι.

Τι εννοούμε: 

Χρειάζεσαι τη ρομποτική σκούπα MPro της Midea, με σημαντικά χαρακτηριστικά την ισχυρή απορροφητικότητα, τη μπαταρία με σημαντική χωρητικότητα, το σφουγγάρισμα με σύστημα δόνησης και την αυτόματη ανίχνευση χαλιών.

damkalidis.gr

Πιο συγκεκριμένα, στα χαρακτηριστικά της Μidea M7 Pro διαθέτει δεξαμενή νερού, τελευταίας τεχνολογίας με δόνηση, όπου με ηλεκτρονικό έλεγχο καταφέρνει να μιμηθεί το χειροκίνητο σφουγγάρισμα. Επιπλέον διαθέτει σύστημα πλοήγησης τεχνολογίας LDS (5ης γενιάς), 30 σετ αισθητήρων, εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια μπαταρίας που δουλεύει για σένα 150 λεπτά και καλύπτοντας επιφάνειες 250 m².

Τι σημαίνουν αυτά στην πράξη; Ότι όσο εσύ κοιμάσαι η Midea M7 Pro θα σκουπίσει και θα σφουγγαρίσει στους χώρους που εσύ θέλεις, αθόρυβα, χωρίς να έχεις άγχος ότι θα σκαλώσει σε κάποιο χαλί ή πόδι τραπεζιού, ότι δεν θα ενοχλήσει το κατοικίδιό σου. Όταν λέμε “σύστημα πλοήγησης” εννοούμε ότι μπορείς να ορίσεις εσύ τα σημεία που θα καθαρίσει ή θα αποφύγει, σε λεπτομέρεια εκατοστών.

Όπου έχεις χαλιά η M7 Pro τα ανιχνεύει και ρυθμίζει την ισχύ απορρόφησης στο μέγιστο και επανέρχεται στην κανονική ισχύ μετά την απομάκρυνση από το χαλί. Με την εφαρμογή της και μέσω φωνητικών εντολών μπορείς να αλλάξεις τις ρυθμίσεις της πλοήγησης και να κάνεις τη ζωή σου ακόμα πιο εύκολη.

Και κάθε φορά που η σκούπα ρομπότ ολοκληρώνει τον καθαρισμό, πηγαίνει μόνη της στη βάση φόρτισης, για να είναι έτοιμη προς χρήση στον επόμενο καθαρισμό!

Τι άλλο θέλεις μετά από ένα ξέφρενο πάρτυ;

Για περισσότερες πληροφορίες επισκέψου το www.damkalidis.gr  και το Instagram account @damkalidis.gr