Η πραγματικότητα είναι ότι κάνουμε manifest συνεχώς. Είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα, είτε σκόπιμα είτε ακούσια. Προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο. Τα πάντα στη ζωή μας, όλες τις συνθήκες, τα μαθήματα ζωής και τις εμπειρίες, τα έχουμε κάνει manifest. Όλοι οι σύντροφοι, οι συνθήκες διαβίωσης, οι ευκαιρίες εργασίας, τα οικονομικά … ΟΛΑ προέρχονται από μια σκέψη, μια πεποίθηση ή μια πράξη που προήλθε από εσένα και, με τη σειρά της, δημιούργησε τον κόσμο στον οποίο ζεις σήμερα.

Οτιδήποτε πιστεύεις ότι αξίζεις ή θέλεις να βιώσεις ώστε να θεραπευτείς και να αναπτυχθείς, είτε είναι επώδυνο είτε χαρούμενο, κάνεις έμμεσα κλήση στο υπερ-ανταποκρινόμενο Σύμπαν στο οποίο ζεις.

Ξεκαθάρισε τι είναι αυτό που θέλεις και να είσαι όσο το δυνατόν πιο συγκεκριμέν@

Αν πρόκειται για μια σχέση (αυτό θα χρησιμοποιήσω ως παράδειγμα σε όλα αυτά τα βήματα), τόνισε τι θέλεις από τ@ σύντροφό σου (π.χ. ευγένεια, εξυπνάδα, sexiness), καθώς και πώς θα σε κάνει να νιώθεις όταν είσαι σε αυτή τη σχέση (π.χ. αγάπη ασφάλεια, μοναδικότητα). Αυτή είναι μια πολύ καλή στιγμή για να αρχίσεις να γράφεις μια λίστα. Το manifest έχει να κάνει με το να επικαλεστείς μια θεωρία σε κάτι απτό και πραγματικό. Η καταγραφή, σε βοηθά να καταλάβεις τι πραγματικά θέλεις και στέλνει ένα κρυστάλλινο υπόμνημα στο κβαντικό πεδίο, όπου όλες οι δυνατότητες βρίσκονται προς εκμετάλλευση.

Ευθυγράμμισε το σύστημα πεποιθήσεών σου, ώστε να είναι σε πλήρη συμφωνία με αυτό που θέλεις

Βεβαιώσου ότι δεν υπάρχει καμία σύγκρουση γύρω από αυτό που θέλεις. Υπάρχει κάποιο κομμάτι του εαυτού σου που του αρέσει το δράμα ή που νιώθει ανάξιο της αγάπης και του να είναι κάποι@ συναισθηματικά διαθέσιμ@; Παρατήρησε αυτή την ασυμφωνία μέσα σου και ξεκαθάρισε με τον εαυτό σου ότι είσαι πλέον έτοιμ@ για μια νέα εμπειρία γύρω από την αγάπη και τη συνεργασία.

Επιβεβαίωσε αυτό στον εαυτό σου καθημερινά μέσω επιβεβαιώσεων όπως “Είμαι έτοιμ@ για μια μεγάλη ιστορία αγάπης στη ζωή μου και αφήνω να φύγει οτιδήποτε μέσα μου που δεν συντονίζεται με την αγάπη, τη θεραπεία, την αληθινή συμβατότητα και τη βαθιά οικειότητα”. Αυτό είναι το σημείο όπου συναντάς το Σύμπαν στα μισά της διαδρομής.

Γνώρισε την αξία σου

Υπενθύμισε στον εαυτό σου όλα τα καλά που ήδη είσαι και όλα τα καλά που ήδη έχεις. Το ζητάς αυτό από μια θέση ολότητας και αξιοπρέπειας, όχι έλλειψης και ανάγκης. Αγαπιέσαι και υποστηρίζεσαι από το Σύμπαν. Έλα από αυτό το μέρος της δύναμης και της σύνδεσης. Κάνε ησυχία. Ο διαλογισμός πριν να θέσεις τον εαυτό σου σε μια ανοιχτή, ακίνητη κατάσταση ή το να κάνεις συνειδητούς γύρους βαθιάς, σκόπιμης αναπνοής θα σε φέρει στην παρουσία, έτσι ώστε να πυροδοτείς σε όλους τους εστιασμένους κυλίνδρους, αποκλείοντας οτιδήποτε άλλο.

Φέρε το στην εσωτερική οθόνη του μυαλού σου

Δες τον εαυτό σου με όλες τις υπέροχες λεπτομέρειες της υπέροχης σχέσης σου, να γελάτε, να κρατιέστε χέρι-χέρι, να ετοιμάζετε δείπνο ή να περπατάτε μαζί στην παραλία -ό,τι συμβολίζει για εσένα την επιτομή της ευδαιμονίας της σχέσης. Το κλειδί είναι να προσθέσεις όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες στο όραμα: εικόνες, ήχους, μυρωδιές και συναισθήματα. Νιώσε τη χαρά αυτής της σύνδεσης, την ελευθερία, την ασφάλεια και την αγάπη που έχεις με αυτό το άτομο. Επικεντρώσου στα συναισθήματα που σου προκαλεί αυτή η σύνδεση. Το να εγκλωβιστείς στις λεπτομέρειες της σωματικής τ@ εμφάνισης μπορεί να θέσει όρια, και το να ζητάς “ψηλ@ και όμορφ@” μπορεί να σε φέρει σε κάτι που τελικά δε θες.

Στη συνέχεια, νιώσε μια εσωτερική γνώση ότι βρίσκεται καθ’ οδόν προς εσένα

Νιώσε μέσα σου ότι αυτό που μόλις βίωσες στο όραμα, έρχεται στη ζωή σου. Γίνε πρόθυμ@ να παραιτηθείς από το να γνωρίζεις το χρονοδιάγραμμα του πώς και πότε θα φτάσει εκεί που πρέπει. Και επειδή ξέρεις με βεβαιότητα ότι πράγματι έρχεται, μπορείς τώρα να αφήσεις την εμμονή του να το θέλεις και την ανησυχία του να το χρειάζεσαι. Επιβεβαιώνεις την ευγνωμοσύνη σου γι’ αυτό που είναι άμεσα καθ’ οδόν προς εσένα. Αποσυνδέεσαι από την προσπάθεια να ελέγξεις ή να διαχειριστείς τις λεπτομέρειες γύρω από αυτό. Τα παραδίδεις όλα στο ευφυές Σύμπαν που σε γνωρίζει και ξέρει πώς να σου τα παραδώσει στον τέλειο χρόνο, με τον τέλειο τρόπο.

Και στη συνέχεια επανάλαβε όλα τα παραπάνω βήματα καθημερινά

Πάρε βαθιά ανάσα. Συγκεντρώσου. Φέρε στο μυαλό σου το όραμα με όλες τις ενστικτώδεις λεπτομέρειές του. Νιώσε όλα τα ισχυρά συναισθήματα που σου προκαλεί, και στη συνέχεια νιώσε ευγνωμοσύνη γι’ αυτό, γνωρίζοντας ότι έρχεται. Και μετά άφησε το στο Σύμπαν να κάνει τα δικά του.

Κάνε βήματα δράσης στην καθημερινή σου ζωή γύρω από αυτό

Ένας άλλος τρόπος για να συναντήσεις το Σύμπαν στα μισά της διαδρομής και να κάνεις το δικό σου κομμάτι. Παραμένοντας στην αναλογία της σχέσης, σταμάτα να βγαίνεις με ανθρώπους που δεν ευθυγραμμίζονται με αυτό που κάνεις manifest. Χώρισε με το άτομο με το οποίο μένεις μαζί επειδή φοβάσαι να μείνεις μόν@. Βασικά, κάνε εκείνο το άλμα πίστης που επιβεβαιώνει ότι πιστεύεις ότι είναι αληθινό. Και στη συνέχεια κάνε θετικά βήματα, όπως να μπεις σε μια εφαρμογή γνωριμιών ή να βγεις σε μέρη που δίνουν στο Σύμπαν την ευκαιρία ή το πλαίσιο να σου τ@ν παραδώσει.

Εμπιστεύσου ό,τι συμβαίνει

Όταν το μυαλό επιστρέφει πάνω από την επιθυμία και ο εγωισμός θέλει να βιαστεί να το κάνει από μόνος του, μετατοπίοσου από αυτή τη νοοτροπία. Κράτα τη δόνηση ψηλά. Συνέχισε να κάνεις τις επιβεβαιώσεις σου ή να κοιτάς τη λίστα σου ως υπενθύμιση ότι αυτό που ξέρεις τακτοποιείται και βρίσκει το δρόμο του προς εσένα.

Ανακεφαλαίωση: Πάντα κάνεις manifest. Σου αρέσει ή όχι. Είναι ο νόμος της έλξης σε δράση. Αυτό που σκέφτεσαι συχνά, το δημιουργείς. Οπότε μπορείς να δημιουργήσεις σκόπιμα. Για το ύψιστο. Και να δημιουργήσεις μια καλύτερη ζωή με την πιο αληθινή έννοια. Να θυμάσαι ότι μπορείς να κάνεις manifest τα πάντα: ανθρώπους, μέρη, πράγματα, την εξέλιξή σου, τη θεραπεία ή τις συνθήκες. Μπορεί να είναι υλικό ή μεταφυσικό. Όλα μπορούν να γίνουν δικά σου! Πήγαινε να τα κατακτήσεις!