5 τρόποι να κάνεις ευτυχισμένο έναν Αιγόκερω

5 τρόποι να κάνεις ευτυχισμένο έναν Αιγόκερω

Αν είσαι ερωτευμένη με έναν Αιγόκερω και νιώθεις την ανάγκη να μάθεις πώς μπορείς να τον κάνεις ευτυχισμένο ή τουλάχιστον να τον κρατήσεις ευχαριστημένο, διάβασε παρακάτω. Είναι πέντε τα κύρια tips για να μείνει ερωτευμένος μαζί σου ένας Αιγόκερως.

Δείξε το χιούμορ σου

Ο Αιγόκερως είναι βαθιά συντηρητικός στη συμπεριφορά του, οπότε έχει ανάγκη ο σύντροφός του να τον βγάζει από το καβούκι του. Ο ιδανικότερος τρόπος να συμβεί αυτό είναι το χιούμορ.

Οι ίδιοι οι Αιγόκεροι είναι οι masters του καυστικού, σαρκαστικού χιούμορ, οπότε θα εκτιμήσουν κάποιον με το ίδιο "ταλέντο". Δείξε λοιπόν στον Αιγόκερω της ζωής σου πόσο έξυπνη και καυστική μπορείς να γίνεις.

Προγραμματισμός > Αυθορμητισμός

Στον Αιγόκερω δεν αρέσουν οι εκπλήξεις. Έτσι, ένα roadtrip της τελευταίας στιγμής μπορεί στα δικά σου μάτια να είναι κάτι σούπερ ρομαντικό, αλλά εκείνος πιθανότατα θα φρικάρει.

Οι Αιγόκεροι είναι control freaks πολλές φορές, αλλά στην πραγματικότητα η κύρια ποιότητά τους είναι αυτή των ηγετικών τάσεών τους. Δε δέχονται εντολές και θέλουν να ξέρουν πως όλα είναι υπό έλεγχο πριν χαλαρώσουν. Είναι, λοιπόν, σημαντικό για εκείνους να σέβεσαι το πρόγραμμά τους.

Προσοχή στις σπατάλες

Οι Αιγόκεροι είναι πρακτικά πλάσματα και αν κάτι εκτιμούν ιδιαίτερα στη ζωή, αυτό είναι η σταθερότητα. Πάντα έχουν πρόγραμμα για το πού και πώς θα δαπανήσουν το budget τους. Έτσι, αν ο σύντροφός τους έχει μια τάση για σπατάλη και είναι ανοργάνωτος οικονομικά, δε θα νιώθουν πολύ ΟΚ.

Αν κάνεις στον Αιγόκερω της ζωής σου ένα πολύ ακριβό δώρο που ξεπερνάει το budget σου, και το ξέρει, μπορεί και να μην το εκτιμήσει καν.

Τον ενδιαφέρει η classy πλευρά σου

Για τον Αιγόκερω η σοβαρότητα είναι must. Και στη συμπεριφορά και στο στυλ και στις συζητήσεις. Μην ξεχνάμε πως είναι το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τους θεσμούς και την ηγεσία. Είναι σοβαρός και αυτό απαιτεί και από τον ερωτικό του σύντροφο. Στην τελική, η sophisticated πλευρά σου είναι εκείνη που τον έκανε να σε ερωτευτεί.

Κάνε την επιτυχία σου προτεραιότητα

Ο Αιγόκερως είναι γνωστός για το work ethic του και για το πόσο απαραίτητο είναι αυτό ως στοιχείο ενός συντρόφου. Δεν αντέχει απλά να έχει δίπλα του ένα άτομο που τεμπελιάζει ή που έχει έλλειψη motivation. Ζει για το potential, για τη δόξα και για την επίτευξη των στόχων του και θεωρεί δεδομένο ότι και για εσένα αυτά τα πράγματα είναι εξίσου σημαντικά.

featured image: TheTalko
0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.