Τα Vans έχουν αναπτυχθεί αρκετά από την πρώτη μέρα ίδρυσής τους το 1966. Σήμερα, μετά από 50 χρόνια λειτουργίας, το brand είναι άμεσα αναγνωρίσιμο σε όλο τον κόσμο. Και λογικό, αφού είναι προσιτά και μπορούν να φορεθούν με αρκετούς τρόπους, ανεξάρτητα από το πιο style εκπροσωπείς. Δεδομένου όμως, ότι είναι αθλητικά παπούτσια, τα vans ταιριάζουν καλύτερα με ένα casual ντύσιμο. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαλέξεις το κατάλληλο σχέδιο και να το συνδυάσεις όσο καλύτερα μπορείς. Και επειδή τα Vans που θα επιλέξεις θα επηρεάσουν ολόκληρο το style σου, παρακάτω θα βρεις τα βασικά σχέδια και tips για να τα συνδυάσεις δημιουργώντας έτσι ένα ολοκληρωμένο outfit.

Vans Old Skool

Πως να φορεσεις τα vans σου

Τα Vans Old Skools είναι ένα από τα κλασικά σχέδια του brand. Ο σχεδιασμός τους αποτελείται από χοντρό λευκό πάτο που δίνει μια ρετρό διάθεση στο style σου.  Σίγουρα αυτό το σχέδιο των Vans μπορείς να το φορέσεις με casual ρούχα και είναι διαθέσιμο σε διάφορα χρώματα, όμως το μαύρο είναι το αγαπημένο των περισσότερων διότι μπορούν να το συνδυάσουν πολύ εύκολα.

Vans Era

Πως να φορεσεις τα vans σου

Τα Vans Era είναι τα αγαπημένα των skatάδων. Φυσικά δεν χρειάζεται να κάνεις skate για να τα φορέσεις αφού είναι τόσο κομψά που μπορούν να συνδυαστούν εύκολα με τα καθημερινά σου outfits. Χάρη στο κλασικό σχέδιό του, μπορείς να συνδυάσεις και για λίγο πιο επίσημες εμφανίσεις για παράδειγμα με ένα πουκάμισο ή ένα λευκό παντελόνι.

Vans Sk8-Hi

Το Sk8-Hi είναι αναμφισβήτητα το πιο εμβληματικό high-top sneaker από την Vans. Μπορείς εύκολα να τα συνδυάσεις με την αγαπημένη σου φόρμα αλλά και με το Jogger παντελόνι σου.

Photo credits: www.thetrendspotter.com