Τα sneakers βρίσκονται σε κάθε ντουλάπα και είναι καθημερινή επιλογή πολλών αγοριών. Φοριούνται εύκολα από κάθε ηλικία, είναι κατάλληλα για όλες τις ώρες και πάνω απ όλα είναι άνετα. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά στυλ, σχέδια και χρώματα στην αγορά για κάθε γούστο. Κλασσικά λευκά ή μαύρα, με έντονα χρώματα, πάνινα, δερμάτινα, με κομψό κόψιμο μέχρι και ογκώδη αθλητικά. Επειδή λοιπόν υπάρχει πληθώρα επιλογών, συνήθως έχεις περισσότερα από ένα ζευγάρια  τα οποία δε χρειάζεται να περιμένεις μέχρι την άνοιξη για να τα φορέσεις. Ταιριάζουν εξίσου καλά και με τα χειμερινά σου looks. Εδώ θα δεις πώς μπορείς να φορέσεις τα sneakers που ήδη έχεις το χειμώνα.

Λευκά sneakers

qrcodematrix-com-small

Τα λευκά sneakers τύπου all star ή Stan Smith είναι αυτά που μπορούν να φορεθούν πιο εύκολα και το απόγευμα ή το βράδυ. Γι’ αυτό προτίμησε να τα συνδυάσεις με ένα παντελόνι chino ή υφασμάτινο, πουλόβερ και το χειμερινό παλτό σου.

Αθλητικά

vogueguy-tumblr-com-small

Τα αθλητικά σου δεν ταιριάζουν μόνο στο γυμναστήριο αλλά και στις πρωινές σου δραστηριότητες. Μπορείς να δημιουργήσεις με αυτά ένα απλό και σύγχρονο athletic look, συνδυάζοντάς τα με μαύρο skinny παντελόνι ή και με τη φόρμα σου, ένα κλασσικό φούτερ με κουκούλα και το parka σου.

Sneakers με χρώμα

stylishwife-com-small

Η πιο up to date επιλογή που μπορείς να κάνεις είναι τα sneakers σε έντονο χρώμα ή σε συνδυασμό έντονων χρωμάτων. Επειδή έχουν ένταση από μόνα τους καλό είναι να κρατήσεις το υπόλοιπό σου outfit απλό και σε μονοχρωμία. Συνδύασε τα με  blue jeans σε ίσια γραμμή και ένα επίσης μπλε jacket.

Ό,τι sneakers κι αν επιλέξεις αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάς είναι να τα διατηρείς σε καλή κατάσταση γιατί μπορούν εύκολα, με την υπερβολική χρήση, να φανούν πιο φθαρμένα απ’ το επιθυμητό. Εφόσον τα προσέχεις θα μείνουν στη ντουλάπα σου για πολύ καιρό.