Τα έντονα prints είναι από τις επιλογές μόδας που φοβούνται αρκετές γυναίκες. Πολλά πράγματα μπορούν να πάνε λάθος στον συνδυασμό τους. Ωστόσο, όσο πιθανό είναι να γίνουν κακοί συνδυασμοί, άλλο τόσο πιθανό είναι το αποτέλεσμα να είναι αντάξιο με το styling κάποιας fashion influencer. Τα prints μπορούν να αναβαθμίσουν ένα ολόκληρο look χωρίς ιδιαίτερο styling, πολλά αξεσουάρ και κομμάτια. Αν ακόμα και τώρα, διαβάζοντας αυτό το κείμενο, αμφισβητείς τις ικανότητές σου να τα συνδυάσεις, απλά ακολούθησε τα παρακάτω πέντε βήματα.

1. Σύνδεσε τα χρώματα

Αυτό που είναι σημαντικό να εξασφαλίσεις όταν φοράς prints, είναι ότι τα χρώματα του συνολικού look σου ταιριάζουν. Συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις έχουμε την τάση να επικεντρωνόμαστε περισσότερο στο ίδιο το print παρά στο χρώμα του. Οπότε πρόσεξε να δίνεις βάση στο αν για παράδειγμα το καρό σου είναι σε άσπρο-ροζ μοτίβο. Αν έχεις σκοπό να το συνδυάσεις με λιλά παντελόνι, πολύ καλά κάνεις.

 
View this post on Instagram
 

Future Summer Outfit

A post shared by NNENNA (@nnennaechem) on

2. Βγες από το comfort zone σου

Όσο περισσότερο πειραματίζεσαι σε επίπεδο μόδας, τόσο περισσότερα πράγματα μαθαίνεις. Ναι, αυτός ο κανόνας ζωής, έχει εφαρμογή και στο κομμάτι του styling. Μίξαρε νέα prints, νέα χρώματα μέχρι να ανακαλύψεις πόσοι ιδιαίτεροι και updated συνδυασμοί μπορούν να γίνουν με items που έχεις εδώ και αρκετό καιρό στη ντουλάπα σου.

modamafia.tumblr.com

3. Όποτε έχεις αμφιβολίες, να θυμάσαι: το ασπρόμαυρο zebra print ταιριάζει με όλα

Κάποιες μέρες δεν θα έχεις καμία όρεξη να ρισκάρεις μπροστά στον καθρέφτη. Εκείνες ακριβώς τις μέρες, η παρακάτω αλήθεια θα σου φανεί πιο χρήσιμη από ποτέ: το zebra prints σε άσπρο και μαύρο μοτίβο ταιριάζει με τα πάντα. Κυριολεκτικά. Από το μαύρο, ανοιξιάτικο τζάκετ σου, μέχρι το κόκκινο biker shorts σου και το τζιν σου.

Cut & Paste
Follow Of Style

4. Βρες τα αγαπημένα σου

Προφανώς ξέρεις ήδη ποια χρώματα και ποιοι συνδυασμοί βγάζουν προς τα έξω τον καλύτερο εαυτό σου. Όσο πειραματίζεσαι, θα βρεις και άλλους συνδυασμούς σε αποχρώσεις, prints και γραμμές που σου ταιριάζουν. Αυτοί είναι που πρέπει να κρατήσεις για να επιστρέφεις όποτε δεν έχεις έμπνευση ή πολύ χρόνο ή απλά θες να δείχνεις επιβεβαιωμένα στα καλύτερά σου.

featured image: The Times