Είναι κάποιες μέρες που απλά είναι πολύ δύσκολες. Που από την ώρα που ξυπνάς όλα σου πάνε στραβά και έχεις να αντιμετωπίσεις μόνο αναποδιές. Ο καθένας μας αντιμετωπίζει διαφορετικά αυτές τις ημέρες. Άλλοι στέκονται στα πόδια τους, χρησιμοποιούν όλη την υπομονή τους και ανταπεξέρχονται πιο εύκολα. Και άλλοι απλά γυρίζουν στο σπίτι τους και κρύβονται κάτω από το πάπλωμα μέχρι να έρθει η επόμενη ημέρα. Με την ελπίδα να είναι καλύτερη.

Εδώ θα δεις το πως αντιμετωπίζει και τι κάνει για να ξεπεράσει μια αφόρητη ημέρα, το κάθε ζώδιο.

Κριός

Ακόμα και όταν αισθάνεσαι αδύναμος δεν το δείχνεις. Απλά κάνεις ένα βήμα πίσω, κοιτάς την κατάσταση από μακριά, παίρνεις πολλές ανάσες και σκέφτεσαι το επόμενο βήμα σου. Μετά απλά αναλαμβάνεις ξανά τον έλεγχο της κατάστασης. Εύκολα και ήρεμα.

Ταύρος

Ότι και να πάει στραβά εσύ δεν χάνεις ποτέ τη δημιουργικότητά σου. Βιώνεις όλη την αρνητική κατάσταση που έχει προκύψει με ηρεμία και δίνεις όλη την καλλιτεχνική σου ενέργεια για να την κάνεις καλύτερη.

Δίδυμος

Εάν είσαι Δίδυμος ξέρεις καλά πως τίποτα δεν σε βγάζει εκτός των ορίων σου. Είσαι ο καλύτερος στο να προσαρμόζεσαι σε κάθε κατάσταση, όσο δύσκολη και εάν είναι.

Καρκίνος

Έχεις τρομερή ενσυναίσθηση, ξέρεις πολύ καλά τι σε πιέζει και τι σε δυσκολεύει μέσα στην ημέρα σου. Αυτό από μόνο του σε βοηθάει στο να ξεπερνάς κάθε δυσκολία λίγο πιο εύκολα από τα υπόλοιπα ζώδια.

Λέων

Η μεγαλύτερη δύναμή σου και αυτό που σε κάνει να προχωράς μετά από κάθε δυσκολία είναι η αυτοπεποίθηση σου. Αυτή προτάσσεις κάθε φορά που πέφτεις για να ξανασηκωθείς και να συνεχίσεις την ημέρα σου.

Παρθένος

Αυτό που σε σώζει από κάθε άσχημη ημέρα είναι ο ρεαλισμός σου. Βλέπεις τα πράγματα ακριβώς όπως είναι, τα αναλύεις, βρίσκεις τη λύση στα προβλήματα και συνεχίζεις σαν να μην συνέβη ποτέ.

Ζυγός

Mόλις εμφανιστεί το πρόβλημα, αφιερώνεις λίγο χρόνο για να το σκεφτείς, βρίσκεις όλες τις εναλλακτικές και απλά το λύνεις. Καμία δυσκολία δεν σε ακολουθεί στο σπίτι σου, οπότε συνεχίζεις το βράδυ σου όμορφα και αρμονικά.

Σκορπιός

Όταν σου παρουσιάζεται ένα πρόβλημα, απλά θέλεις λίγο χρόνο με τον εαυτό σου για να σκεφτείς. Δεν είσαι από αυτούς που δρουν αμέσως, αλλά μόλις φορτίσεις τις μπαταρίες σου θα βρεις την πιο αποτελεσματική και ικανοποιητική λύση.

Τοξότης

Πολλές φορές οι δύσκολες καταστάσεις ξυπνάνε την απαισιοδοξία που έχεις μέσα σου, αλλά τόσο καλά έκρυβες. Όπως και ο Σκορπιός, έτσι και εσύ θες το χρόνο σου. Μόλις βρεις την αισιοδοξία σου μπορείς να λύσεις κάθε πρόβλημά σου.

Αιγόκερως

Το μόνο που σε κάνει να ξεπεράσεις μια πολύ δύσκολη ημέρα και να ξαναπροσπαθήσεις την επόμενη είναι η φιλοδοξία σου. Είσαι τόσο φιλόδοξος που κανείς δεν θέλεις να σου πει ότι δεν κατάφερες κάτι.

Υδροχόος

Είσαι απίστευτα αληθινή και ειλικρινής με τον εαυτό σου. Ξέρεις τι θέλεις να καταφέρεις, και πως να το κάνεις. Μόλις οι δυσκολίες σε καταβάλλουν απλά υπενθυμίζεις στον εαυτό σου τους στόχους σου και όλα βρίσκουν ξανά το δρόμο τους.

Ιχθείς

Αυτό που κάνεις λάθος και δεν σε αφήνει να ξεπεράσεις εύκολα τις δύσκολες στιγμές σου είναι πως δεν δείχνεις στον εαυτό σου τη συμπόνια που δείχνεις σε όλους τους γύρω σου. Μόλις όμως το κάνεις κατευθείαν νιώθεις καλύτερα και ξεπερνάς κάθε αναποδιά!

featured photo: unsplash.com/@iliketobike