Ο θυμός είναι ένα από τα συναισθήματα που δεν μας αρέσει να τα βιώνουμε, αλλά αναπόφευκτα συμβαίνει. Το θέμα είναι πως εκφράζει ο καθένας τον θυμό του. Προτιμάει να μην μιλήσει και να το κρατήσει για τον εαυτό ή μήπως διαπληκτίζεται έντονα με τον συνομιλητή του; Εδώ θα δεις το πως εκφράζει τον θυμό του το κάθε ζώδιο. Έτσι θα ξέρεις και εσύ τι να περιμένεις!

Κριός

Όταν ένας Κριός είναι θυμωμένος μαζί σου θα το καταλάβεις αμέσως. Θα εκραγεί και θα εκφράσει την οργή του με τρόπο που ίσως σε τρομάξει. Δεν σκέφτεται δύο φορές τα λόγια του, θα σου πει ακριβώς ότι αισθάνεται. Ευτυχώς, για εσένα, αυτές οι εκρήξεις δεν διαρκούν πολύ. Είναι πολύ πιθανό στο τέλος να σου ζητήσει ακόμα και συγγνώμη για την ένταση του.

Ταύρος

Ένας Ταύρος διατηρεί τον θυμό του υπό έλεγχο, αγνοώντας τον, για μεγάλο διάστημα. Όταν όμως η οργή του γιγαντωθεί, τότε πρέπει να κρυφτείς. Θέλει πολύ χρόνο για να ηρεμήσει, πολύ περισσότερο από όσο θέλει για να ξεσπάσει. Θα είσαι ο αποδέκτης της οργής του μέχρι να κουραστεί να φωνάζει.

Δίδυμοι

Όταν ένας Δίδυμος είναι θυμωμένος μαζί σου, δεν θα φωνάξει ούτε θα τον δεις εξαγριωμένο. Θα σου μιλάει πολύ ήρεμα. Το θέμα είναι πως αυτά που θα σου λέει θα σου φαίνονται σαν δυνατά χτυπήματα. Ένας Δίδυμο μπορεί να σε κάνει χίλια κομμάτια με τα λόγια του, χωρίς να έχεις καταλάβει καν ότι τον θύμωσες.

Καρκίνος

Όταν θυμώνεις έναν Καρκίνο, πληγώνεται πολύ. Είναι τόσο συναισθηματικός που αντί να στρέψει την οργή του σε εσένα την στρέφει στον εαυτό του. Εάν τον πιέσεις, ίσως να μην μπορέσει να συγκρατήσει τα δάκρυά του. Επίσης, να είσαι σίγουρη πως ότι και εάν σου λέει, σου έχει κρατήσει κακία. Οι Καρκίνοι είναι εξαιρετικά μνησίκακοι άνθρωποι, οπότε καλή τύχη.

Λέων

Προειδοποίηση: Εάν εκνευρίσεις έναν Λέων να είσαι έτοιμη και για τις συνέπειες. Δεν τον ενδιαφέρει εάν βρίσκεστε στο σπίτι ή στο σούπερ μάρκετ. Θα νιώσεις όλο το δράμα του σε όλο του το μεγαλείο. Δεν θα μπορέσεις να πάρεις καν ανάσα από τον θυμωμένο του μονόλογο.

Παρθένος

Οι Παρθένοι έχουν μια πολύ συγκεκριμένη ιδέα για το σωστό και το λάθος που εκνευρίζονται αρκετά συχνά. Συνήθως δεν το εκφράζουν αλλά όταν συμβεί αυτό να ξέρεις πως θα εκραγεί επάνω σου. Και πιθανότητα για κάποιο περιστατικό που έγινε πριν από ένα χρόνο και εσύ πια δεν το θυμάσαι.

Ζυγός

Δεδομένου ότι ο Ζυγός μισεί τις αντιπαραθέσεις, πιθανότατα θα εκφράσει τον θυμό τους μέσω κάποιων μορφών παθητικής επίθεσης. Δεν του αρέσει να προκαλεί το δράμα. Οπότε μέσα από τη σιωπή του κάνει εσένα να υποφέρεις. Θα σου μιλήσει μόνο εάν τον ρωτήσεις ειλικρινά τι συμβαίνει.

Σκορπιός

Αν έχεις τόση άγνοια κινδύνου και εξοργίσεις έναν Σκορπιό, τότε καλή τύχη. Θα σε κάνει να εύχεσαι να μην τον είχες συναντήσει ποτέ σου. Η ακόμα χειρότερα, να μην είχες γεννηθεί ποτέ. Έχει μια τρομερή ικανότητα να εντοπίζει τις βαθύτερες ανασφάλειες σου και να τις χρησιμοποιεί εναντίον σου. Ξέρεις πολύ καλά πως ένα Σκορπιός δεν θα ξεχάσει ποτέ κάτι που του έκανες, ανεξάρτητα από το αν λέει πως σε συγχώρησε.

Τοξότης

Ο Τοξότης αφήνει πολύ λίγα πράγματα να τον επηρεάσουν βαθιά. Οπότε αν καταφέρεις να τον θυμώσεις, θα πρέπει να έχεις κάνει κάτι πολύ άσχημο. Επομένως, δεν θα νοιαστεί καθόλου να σου δείξει την οργή του με τον χειρότερο τρόπο. Όταν αισθάνεται θυμωμένος ή προδομένος, στρέφεται εναντίον όλων.

Αιγόκερως

Δύσκολα θα έρθεις αντιμέτωπη με έναν οργισμένο Αιγόκερω. Αυτό συμβαίνει επειδή εάν τον θυμώσεις, απλά θα σε διαγράψει από τη ζωή του. Δεν τον ενδιαφέρει να ξεκινήσει κάποιον καυγά. Του είναι πολύ εύκολο να αφαιρεί από τον κοινωνικό του περίγυρο τα άτομα που δεν του ”κάνουν” πια.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι είναι γενικά εύκολοι άνθρωποι που δεν μπαίνουν πολύ βαθιά στις συγκρούσεις. Πρέπει να κάνεις κάτι πολύ σοβαρό για να δεις τη θυμωμένη πλευρά τους. Και όταν το κάνεις αυτό, πιθανότατα θα εξαφανιστούν. Απλά θα τον ψάχνεις και δεν θα είναι εκεί. Ένας Υδροχόος δεν σπαταλάει την ενέργεια του σε καυγάδες. Απλά τους αποφεύγει.

Ιχθείς

Οι Ιχθείς κρύβουν πάντα μια καταιγίδα συναισθημάτων μέσα τους. Οπότε μόλις τους θυμώσεις εσύ θα έρθεις αντιμέτωπη με αυτό.. Μπορεί να έρθει σε τόσο έντονη σύγκρουση χωρίς να τον ενδιαφέρει εάν θα χάσει ανθρώπους από δίπλα του. Ακόμα και άτομα του συγγενικού του περιβάλλοντος. Του είναι τρομερά δύσκολο να ελέγξει τον θυμό του.

featured photo: twenty20.com/@shanti