Δυστυχώς για όλους μας έχουν υπάρχει δυσάρεστες καταστάσεις στη ζωή μας. Ένα από τα πράγματα που ακολουθούν τις δυσάρεστες καταστάσεις είναι το να πρέπει να ανακοινώσουμε το γεγονός σε κάποιον δικό μας άνθρωπο. Αυτό δεν είναι ποτέ μια εύκολη υπόθεση. Ενώ ορισμένοι από εμάς μπορεί να προτιμούν να τους ανακοινώνουν τα δυσάρεστα νέα απότομα χωρίς προλόγους και υπεκφυγές, άλλοι αναζητάνε μια πιο ομαλή διαδικασία όσο αφορά τις πιο λυπητερές πληροφορίες.

Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός πως η αστρολογία έχει πολλά να πει για το είδος του ατόμου που είσαι. Το ζώδιο σου δείχνει πολλά για το πώς ανακοινώνεις τα άσχημα νέα σε κάποιον.

Κριός

Όταν έχεις κάτι δύσκολο να πεις σε κάποιον, συνήθως δεν σκέφτεσαι τον ασφαλέστερο τρόπο που θα το κάνεις. Αντί αυτού, προτιμάς να το λες αμέσως χωρίς να περιμένεις ούτε τη σωστή στιγμή ούτε το σωστό χρόνο. Νιώθεις πως το να περιμένεις δεν βοηθά. Εάν γνωρίζει ο άλλος τι συμβαίνει το συντομότερο δυνατό, μπορεί να το επεξεργαστεί καλύτερα.

Ταύρος

Είναι γνωστό ότι είσαι υπομονετικός και ρεαλιστής, γεγονός που προσφέρεται για τον τρόπο που μεταφέρεις τα κακά νέα. Πρώτον, βεβαιώνεσαι απόλυτα ότι τα νέα είναι αληθινά και μετά καλλιεργείς ένα ασφαλές και υγιές περιβάλλον για να τα μεταφέρεις. Τους ενημερώνεις όλους για το τι συμβαίνει με ειλικρίνεια και ξεκάθαρο τρόπο.

Δίδυμοι

Μάλλον χρειάζεσαι πολύ χρόνο για να μεταφέρεις τις κακές ειδήσεις, γιατί πραγματικά δεν σου αρέσει να κάνεις κάποιον να αναστατωθεί. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ίσως να προσπαθήσεις να το αποφύγεις ζητώντας από κάποιον άλλον να τους πει τι συμβαίνει. Όταν δεν έχεις άλλη επιλογή, πιθανότατα θα εξωραΐσεις την αλήθεια για να την κάνεις να φαίνεται καλύτερη από ό,τι είναι στην πραγματικότητα.

Καρκίνος

Εάν έχεις κάτι πραγματικά καταστροφικό να πεις σε κάποιον, πιθανότατα θα αισθανθείς πολύ έντονα συναισθήματα. Είσαι από τη φύση σου συμπαθητικός και ευαίσθητος, οπότε το άτομο στο οποίο μεταφέρεις κακές ειδήσεις μπορεί ήδη να πει ότι πρόκειται να του πεις κάτι άσχημο από την πρώτη στιγμή που θα δει το βλέμμα στο πρόσωπό σου.

Λέων

Είσαι ένα πολύ ”θεατρικό” και δραματικό ζώδιο, οπότε ο τρόπος με τον οποίο λες τα άσχημα νέα σε κάποιον μοιάζει με σκηνή από μια ταινία. Έχεις το κατάλληλο outfit, ένα σκηνικό που ταιριάζει στην περίσταση και μια διάθεση που αντικατοπτρίζει τέλεια το θέμα. Δεν θα εκπλαγεί κανείς αν ένα δάκρυ αρχίσει να κυλάει αργά στο μάγουλό σου κατά τη διαδικασία.

Παρθένος

Πιθανότατα αναλύεις κάθε λεπτομέρεια των κακών ειδήσεων, αναρωτιέσαι νευρικά πώς θα πρέπει να τις μεταφέρεις πιο αληθινά και ανώδυνα. Δεν θέλεις να προκαλείς στους άλλους υπερβολικό άγχος. Μπορεί ακόμη και να γράψεις ένα λεπτομερές γράμμα ή μήνυμα κειμένου που να περιγράφει την κατάσταση, έτσι ώστε να απαλλαγείς από την ταλαιπωρία του να πρέπει να τα πεις αυτοπροσώπως.

Ζυγός

Είσαι ένας εξειδικευμένος διπλωμάτης και όσο άβολα και να αισθάνεσαι, δεν υπάρχει κανένας που να μεταφέρει κακές ειδήσεις καλύτερα από εσένα. Επιτυγχάνεις την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στο να βλέπεις το ποτήρι μισοάδειο αλλά και μισογεμάτο. Όποιος λαμβάνει τις δυσάρεστες ειδήσεις από εσένα θα μπορεί να δει την κατάσταση πολύ καθαρά, χάρη στην ικανότητά σου να αναγάγεις τις κακές ειδήσεις σε κάτι πιο ευχάριστο.

Σκορπιός

Παρά το πόσο σκληρός και κυνικός μπορεί να φαίνεσαι, είσαι επίσης πολύ ευαίσθητος και το να ανακοινώνεις σε κάποιον κάτι δυσάρεστο δεν είναι καθόλου εύκολο για εσένα. Τείνεις επίσης να αισθάνεσαι τα πράγματα πιο έντονα και πιθανότατα θα δεις την κατάσταση ακόμη χειρότερη από ό,τι είναι πραγματικά. Στην πραγματικότητα, ίσως να προσπαθήσεις να τους παρηγορήσεις αναφέροντας το γεγονός ότι η ζωή είναι γεμάτη από αναπόφευκτες τραγωδίες.

Τοξότης

Ανησυχείς περισσότερο για τη μεγαλύτερη εικόνα αντί για το βασικό θέμα. Έτσι, όταν μεταδίδεις κακές ειδήσεις, ενδέχεται να μην γνωρίζεις πλήρως πόσο βαθιά θα επηρεάσει το άτομο που τις λαμβάνει. Αν και η φιλοσοφική σας συμβουλή μπορεί να είναι χρήσιμη μόλις προσαρμοστούν στις ειδήσεις, αρχικά δεν θα κάνει μεγάλη διαφορά στην ανακούφιση του πόνου που τους προκαλείς.

Αιγόκερως

Είσαι από τη φύση σου μεθοδικός και αν έχεις άσχημα νέα για να πεις σε κάποιον, θα του τα πεις με τον τρόπο που θα ήθελες να τα πεις και σε εσένα. Με αργό, προσεκτικό και ομαλό τρόπο. Θα του πεις τι συμβαίνει, λέξη προς λέξη. Τείνεις επίσης να γνωρίζεις, ή να νομίζεις ότι γνωρίζεις, τι είναι καλύτερο για τους ανθρώπους και πιθανότατα θα τους ενθαρρύνεις να το χειριστούν το θέμα με έναν συγκεκριμένο τρόπο.

Υδροχόος

Εάν έχεις άσχημα νέα για να πεις σε κάποιον, πιθανότατα έχεις ήδη εντοπίσει το άτομο που προκάλεσε αυτόν τον πόνο. Όταν λες σε κάποιον κάτι που είναι δύσκολο να ακούσει, θέλεις τουλάχιστον να του υποσχεθείς ότι θα επιτευχθεί δικαιοσύνη. Έχεις έναν δικό σου μοναδικό τρόπο να μεταδίδεις τα άσχημα νέα που πολλές φορές ο άλλος νιώθει ανακούφιση.

Ιχθύς

Είσαι βαθιά διαισθητικός από τη φύση σου και όταν έχεις κάτι φρικτό να πεις σε κάποιον, είσαι σε θέση να διαβάσεις τις συναισθηματικές ανάγκες του και στη συνέχεια να μιλήσεις βάσει αυτού.

featured photo: twenty.com/phoshell/