Είναι σαν κρυπτονίτης για εσένα!

Υπάρχουν κάποια άτομα που όσο και αν τα συμπαθείς ή θέλεις να τα συμπαθήσεις, το καλύτερο είναι να μείνεις μακρυά τους. Δεν σημαίνει οτι είναι κακοί ή θέλουν το κακό σου, απλά ο συνδυασμός σας δεν λειτουργεί.

Δεν γίνεται να είσαι κολλητός με κάποιον ούτε να συμπαθείς τους πάντες στον πλανήτη. Αυτό δεν σημαίνει φυσικά οτι δεν μπορείς να είσαι ευγενικός, ευχάριστος και καλοσυνάτος απέναντι σε ανθρώπους που δεν συμπαθείς ιδιαίτερα. Αλλά, αν μπορείς να αποφύγεις να βρεθείς μαζί τους – αυτό θα ήταν το ιδανικό.

Αν είχαμε όλοι τα ίδια ενδιαφέροντα και αξίες, τότε πιθανότατα να μην τα πηγαίναμε καλά με κανέναν. Είναι στη φύση των ανθρώπων να διαφωνούν ή να εκνευρίζουν κάποιον χωρίς να το θέλουν.

Το να μην τα πηγαίνεις καλά με κάποιους ανθρώπους δεν σημαίνει οτι είσαι κακός- είσαι απλά άνθρωπος. Κάποιος μπορεί να μη σε συμπαθεί και να θέλει το ‘κακό’ σου. Τί πρέπει να κάνεις σε αυτή την περίπτωση; Σίγουρα οχι  να αφιερώσεις όλη την προσοχή και ενέργεια σου στο να αλλάξεις τη γνώμη τους.

Σε ένα γενικότερο πλαίσιο, θα ήταν επιθυμητό να μη βρίσκεσαι κοντά σε άτομα που είναι τοξικά για εσένα.

Το μόνο άτομο για το οποίο πρέπει να ανησυχείς για το αν σε συμπαθεί ή όχι είναι ο ίδιος σου ο εαυτός – και πρέπει να γίνεις ο δικός σου οπαδός και υποστηρικτής. Φρόντιζε τον εαυτό σου και γνώριζε τί είναι αυτό που χρειάζεσαι για να νιώθεις καλά και υγιής.

Το να κάνεις παρέα με άτομα που σε κάνουν να νιώθεις πως το κεφάλι σου θα εκραγεί, σίγουρα δεν είναι υγιές για εσένα. Ορίστε τα χαρακτηριστικά των ανθρώπων με τα οποία δεν τα πάς καλά σύμφωνα με το ζώδιο σου.

ΚΡΙΟΣ 

Δεν μπορείς να είσαι με άτομα που είναι υπερβολικά χαλαρά. Ξέρεις για ποιά άτομα μιλάω: παίρνουν το χρόνο τους σε όλα. Είναι αυτά που πηγαίνετε για φαγητό και τους παίρνει τρεις ώρες για να τελειώσουν το γεύμα τους. Δεν έχεις την υπομονή να είσαι με κάποιον που λειτουργεί με αργούς και νωχελικούς ρυθμούς. Έχεις τόσα να κάνεις και δεν εκτιμάς οποιοδήποτε σε καθυστερεί και σε κρατά πίσω.

ΤΑΥΡΟΣ 

Σου είναι δύσκολο να είσαι με άτομα που δεν σκέφτονται – και κυρίως δεν σκέφτονται τα συναισθήματα των άλλων. Όταν κάποιος είναι αναίσθητος και δεν δείχνει καμία ευαισθησία στους γύρω του, τότε εκνευρίζεσαι. Και ακόμη περισσότερο, εκνευρίζεσαι όταν τους λες πώς νιώθεις αλλά αυτοί αδιαφορούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ 

Πρέπει να αποφύγεις τα άτομα που δεν μιλούν και δεν σου ανοίγονται. Όταν δεν μπορείς να συζητήσεις αυτό που σε απασχολεί, εκνευρίζεσαι και βρίσκεσαι σε ακόμη μεγαλύτερη σύγχυση. Αν είναι ντροπαλοί τότε οκ, αλλά αν το κάνουν επίτηδες για να βασανίσουν, πρέπει να τους βγάλεις απο τη ζωή σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Υπάρχει ένας κανόνας για τους Καρκίνους: μείνετε μακρυά απο άτομα που είναι αδιάφορα και αποστασιοποιημένα. Δεν σας εκνευρίζει τίποτα περισσότερο απο ένα άτομο που δεν δίνει δεκάρα για το πώς αισθάνεστε. Απλά δεν μπορείτε να βγάλετε άκρη μαζί του και θα νιώσετε χειρότερα.

ΛΕΩΝ 

Σίγουρα θα πιστεύεις πως κάποιος που έχει συνηθίσει να είναι ο αρχηγός και να επηρεάζει τα πλήθη, έχει καλές σχέσεις με οποιοδήποτε τύπο ανθρώπου. Αλλά κάνετε λάθος. Οι Λέοντες δεν τα πηγαίνουν καλά με όσους είναι απαισιόδοξοι. Γνωρίζουν καλά τί συμβαίνει στον κόσμο, οπότε δεν χρειάζονται γύρω τους άτομα που τους υπενθυμίζουν συνεχώς τις δυστυχίες της ζωής και δεν σκέφτονται θετικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα ήταν καλύτερο να αποφεύγετε τα άτομα που είναι ανεύθυνα. Είναι εκείνα που χάνουν τον έλεγχο και μετά βασίζονται επάνω σου για να τους ‘σώσεις’. Δεν τα πηγαίνεις καλά με την ακαταστασία, ΚΑΙ ειδικά όταν δεν είναι δική σου. Δεν μπορείς να βοηθήσεις τους πάντε και ναι, είναι γνωστό πως προσπαθείς.

ΖΥΓΟΣ 

Δεν μπορείς να συσχετιστείς με άτομα που είναι επιθετικά. Σε κάνουν τόσο νευρικό όταν είναι έτοιμα να ξεκινήσουν καυγά. Οποιοσδήποτε χαίρεται με τον ανταγωνισμό και τις διαφωνίες δεν είναι για σένα. Θέλεις να τα πηγαίνεις καλά με όλους και όταν κάποιος προσπαθεί επίτηδες να προκαλέσει συγκρούσεις, είναι το χειρότερο σου. Απέφυγε όσο το δυνατόν περισσότερο μπορείς αυτά τα άτομα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Εκνευρίζεσαι τρομερά όταν είσαι με αδύναμα και χωρίς κανέναν ενθουσιασμό άτομα. Είσαι πολύ δυναμικός και παθιασμένος και όταν κάποιος είναι αδύναμος συναισθηματικά, ξενερώνεις και χάνεις το ενδιαφέρον και σεβασμό σου προς αυτό το πρόσωπο. Αν δεν συμβαδίζει με εσένα και το δυναμισμό σου, τότε δεν υπάρχει λόγος να βρίσκεται στη ζωή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Πρέπει να αποφεύγεις τα άτομα που θέλουν να σε αλλάξουν. Χρειάζεσαι να είσαι ανεξάρτητος, να σκέφτεσαι και να δρας εσύ ο ίδιος για εσένα. Δεν πρόκειται να αλλάξεις για κανέναν και αν κάποιος πιστεύει πως δεν είσαι αρκετός, τότε δεν αξίζει τη συντροφιά σου. Δεν τα πας καλά με τους haters.

AΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Έχεις πολύ καλή αίσθηση του χιούμορ αλλά δεν σου αρέσει όταν γελούν εις βάρος σου. Πρέπει να μείνεις μακριά απο αυτό τον τύπο του πλακατζή: κάποιον που θα σε έριχνε μπροστά σε ένα λεωφορείο γιατί θα το έβρισκε αστείο. Σε κανέναν δεν αρέσει να εκμυστηρεύεται προσωπικές πληροφορίες και στη συνέχεια αυτές να χρησιμοποιούνται για να γελάσουν άλλοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Γενικά, είσαι μεγαλόψυχος με όλους. Αλλά, υπάρχει ένας τύπος ανθρώπου που πραγματικά σε εκνευρίζει και αυτός είναι ο υπερβολικά συντηρητικός. Τείνεις να απομακρύνεσαι απο τις παραδόσεις και να ασπάζεσαι πιο μοντέρνες αξίες. Όταν λοιπόν κάποιος προσπαθεί να σου επιβάλλει τα δικά του πιστεύω, θα κάνεις τα πάντα για να ξεφύγεις απο αυτά τα δεσμά.

ΙΧΘΕΙΣ

Δεν μπορείς να περιτριγυρίζεσαι απο άτομα που δεν έχουν φαντασία και παίρνουν όλες τις καταστάσεις τοις μετρητοίς. Αν κάποιος δεν έχει καθόλου φαντασία ή δημιουργικότητα, τότε είναι πολύ βαρετός για να μπει στη ζωή σου. Καλύτερα να τον αποφύγεις παρά να σε βάλει στο δυστυχισμένο και μουντό κόσμο του.