Υπάρχουν άνθρωποι που μισούν τους καυγάδες και τους αποφεύγουν με κάθε δυνατό τρόπο. Δεν θέλουν ούτε να είναι ανάμεσα στα εμπλεκόμενα άτομα αλλά ούτε καν να παρακολουθούν έναν καυγά. Προτιμούν να λύνουν τις διαφωνίες του με ήρεμο διάλογο και μόλις ανεβαίνει η ένταση, αποχωρούν. Από την άλλη, υπάρχουν και κάποια άτομα τα οποίο όχι μόνο λατρεύουν τις διαμάχες αλλά είναι και αυτοί που τις πυροδοτούν. Με λίγα λόγια, ζουν για να καυγαδίζουν. Και εδώ θα δεις ποια είναι αυτά τα τέσσερα ζώδια που ανήκουν σε αυτούς τους ανθρώπους.

Κριός: Διαφωνεί μόνο για να διαφωνεί

Ενώ ορισμένοι επιλέγουν να αγνοήσουν τα σχόλια των άλλων και να μη δημιουργήσουν θέμα, ένας Κριός απλά δεν μπορεί να αντισταθεί από το να ξεκινήσει έναν καυγά. Δεν έχει καν σημασία το ποιος θα κερδίσει στο τέλος. Μπορεί να ξεκινήσει έναν καυγά ακόμα και με έναν άγνωστο άνθρωπο στον δρόμο ή με έναν υπάλληλο σε ένα κατάστημα. Μπορεί να ξεκινήσει έναν καυγά επειδή δεν του άρεσε ο τρόπος που του είπες καλημέρα. Όποια και αν είναι η περίπτωση, ένας Κριός δεν θα σε προσπεράσει χωρίς να τσακωθείτε.

Εάν προσπαθήσεις να πείσεις έναν Κριό να αναπνεύσει βαθιά και να ηρεμήσει, θα τον θυμώσεις ακόμα πιο πολύ.

Δίδυμοι: Ξεκινούν έναν καυγά και μετά αποχωρούν και κοιτάνε τους άλλους να τσακώνονται

Ένας Δίδυμος δεν ξεκινά έναν τσακωμό έτσι απλά. Προτιμάει να βρίσκεται στα παρασκήνια. Αυτό σημαίνει πως λατρεύεις το να διαδίδει κουτσομπολιά. Το θέαμα που ακολουθεί πάντα είναι ακριβώς ο τύπος ψυχαγωγίας που χρειάζεται ένας Δίδυμος. Το χειρότερο; Η προσωπικότητά του τον διευκολύνει να δείχνει ντροπαλός και να προσποιείται ότι δεν έχει καμία σχέση με αυτό.

Καλή σου τύχη εάν προσπαθείς να καταλάβεις ποιος ξεκίνησε αυτό το χάος, γιατί ποτέ δεν θα μπορέσεις να αποδείξεις ότι ήταν ο Δίδυμος.

Καρκίνος: Η κυκλοθυμία του φταίει για όλα

Ένας Καρκίνος έχει περισσότερες διαθέσεις από όσες μπορείς να φανταστείς. Κάθε μια από αυτές είναι δραματική και έντονη. Πιστεύεις πως ο Δίδυμος έχει δύο προσωπικότητες; Τότε μάλλον δεν έχεις στη ζωή σου έναν Καρκίνο. Ακόμη και οι μικρότερες αλλαγές είναι αρκετές για να κάνουν τον Καρκίνο έξαλλο. Το ένα λεπτό είναι γλυκός και το αμέσως επόμενο είναι ο χειρότερος εφιάλτης όλων.

Εάν προσπαθήσεις ποτέ να προσφέρεις βοήθεια σε έναν Καρκίνο για να μάθει να ελέγχει τα συναισθήματά του, πρέπει να ξέρεις πως πιθανότατα δεν θα τη δεχτεί. Γιατί πολύ απλά δεν θεωρεί πως κάνει κάτι λάθος.

Λέων: Είναι λίγο πιο δραματικός από μια σαπουνόπερα

Ένας Λέων θα μετατρέψει ακόμη και την πιο μικρή σύγκρουση σε μια έναν τεράστιο τσακωμό. Πιστεύει ότι πρωταγωνιστεί σε μια ταινία και είναι ο πιο σημαντικός ρόλος της ζωής του. Είναι αυτός που θα του χαρίσει το Όσκαρ. Για αυτόν, όλα είναι δραματικά. Αν κάτι μπορεί να φαίνεται εντελώς ασήμαντο για κάποιον άλλο, ο Λέων το βλέπει ως ευκαιρία να δημιουργήσει το χάος.

Οι άνθρωποι που γνωρίζουν καλά έναν Λέων πιθανότατα προσπαθούν συνεχώς να εξηγήσουν και να απολογηθούν. Ωστόσο, ο Λέων δεν τους ακούει. Είναι πολύ απασχολημένος στο να βρει το επόμενο σου λάθος.

featured photo: @thewayiseeitblog