Όσο περίεργο και εάν σου φαίνεται, δεν περιμένουν όλοι οι άνθρωποι να έρθει η Παρασκευή ή το Σάββατο. Πολλοί είναι αυτοί που έχουν μια άλλη αγαπημένη ημέρα, για παράδειγμα τη Δευτέρα ή την Κυριακή. Εκτός από την προσωπική προτίμηση ίσως να υπάρχει και άλλος λόγος που έχουμε ”αγαπημένη ημέρα” και αυτός ο λόγος είναι η αστρολογία. Οι πλανήτες έπαιξαν καθοριστικό ρόλο για το πως δημιουργήθηκε το ημερολόγιο στα αρχαία χρόνια, και οι ίδιοι είναι που επηρεάζουν το κάθε ζώδιο. Για αυτό και οι περισσότεροι έχουμε μια ημέρα μέσα στην εβδομάδα που λέμε πως είναι η αγαπημένη ή η τυχερή μας. Εδώ θα δεις ποια είναι η δική σου τυχερή ημέρα, σύμφωνα με το ζώδιό σου. 

Λέων: Κυριακή

Η Κυριακή είναι η μέρα που λάμπεις. Αυτή είναι η τέλεια μέρα για να δώσεις προτεραιότητα στη δημιουργικότητά σου ή να θέσεις συναρπαστικούς νέους στόχους για την επόμενη εβδομάδα. Η επιθυμία σου για αναγνώριση για τα επιτεύγματα που έχεις πετύχει την προηγούμενη εβδομάδα είναι πιθανό να έρθει αυτήν την ημέρα, και δεδομένου ότι αυτό είναι το καύσιμο που σου δίνει έμπνευση, αυτή η αναγνώριση σε τροφοδοτεί για να συνεχίσεις.

Καρκίνος: Δευτέρα

Καθώς το σαββατοκύριακο πλησιάζει στο τέλος του, μπορεί ο Καρκίνος να αισθάνεται εξαντλημένος από τις δραστηριότητες που έκανε και είναι σημαντικό να αφιερώσει χρόνο για να αναζωογονηθεί για την επόμενη εβδομάδα. Η Δευτέρα είναι ιδανική για να περάσει χρόνο στο σπίτι και να προετοιμάσει το φαγητό για όλη την εβδομάδα. Ο Καρκίνος δίνει προτεραιότητα στη φροντίδα εκείνων που βρίσκονται γύρω τους, οπότε η προετοιμασία των πρώτων υλών στην αρχή της εβδομάδας είναι σημαντική.

Κριός και Σκορπιός: Τρίτη

Η Τρίτη είναι η ιδανική μέρα για να ξεκινήσεις νέα projects και συναρπαστικές νέες ιδέες. Ως την τρίτη ημέρα της εβδομάδας, είχες ήδη δύο ημέρες για να ξεκουραστείς και να αναλογιστείς πριν ξεκινήσεις κάτι που θα απαιτήσει πολλή ενέργεια. Οτιδήποτε ξεκινήσεις αυτήν την ημέρα θα έχει περισσότερες πιθανότητες να ευδοκιμήσει, κάτι που πραγματικά θέλεις (ειδικά αν είσαι Σκορπιός). Εάν είσαι Κριός, ο ενθουσιασμός να ξεκινήσεις κάτι νέο μπορεί να είναι περισσότερος από αυτό που αντέχεις, αλλά έτσι κι αλλιώς, έχετε τη φλογερή ενέργεια του Άρη στο πλευρό σου και τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά.

Δίδυμοι και Παρθένος: Τετάρτη

Ως ψυχικά φορτισμένα ζώδια, η Τετάρτη είναι η ημέρα που κυβερνά ο Ερμής, ο πλανήτης των ιδεών και της επικοινωνίας. Για εσάς, αυτή η ημέρα είναι ιδανική για τον προγραμματισμό συναντήσεων, τη δημιουργία λιστών ή την αποστολή email. Η Τετάρτη είναι στη μέση της εβδομάδας οπότε έχετε αρκετό χρόνο για να ολοκληρώσετε τις υπόλοιπες εργασίες σας πριν και μετά από αυτήν την ημέρα, κάτι που είναι απαραίτητο. Ως Δίδυμοι, ξεχειλίζετε πάντα από ιδέες και αυτή η μέρα είναι ιδανική για να αφιερώσετε λίγο χρόνο στον σχεδιασμό νέων πλάνων. Εάν είσαι Παρθένος, η Τετάρτη είναι ιδανική για τον έλεγχο της λίστας υποχρεώσεων και την πραγματοποίηση των απαραίτητων προσαρμογών. Η Τετάρτη είναι και για τους δύο η πιο παραγωγική ημέρα.

Τοξότης και Ιχθείς: Πέμπτη

Η Πέμπτη είναι ιδανική για να αφιερώσετε λίγο χρόνο στον εαυτό σας και για να επιστρέψετε και να αναθεωρήσετε τη μεγάλη εικόνα, για να βεβαιωθείτε ότι οι ιδέες σας εξακολουθούν να συμβαδίζουν με αυτό που είχατε ξεκινήσει. Βλέπετε τη ζωή ως ένα ατελείωτο ταξίδι και αυτήν την ημέρα, μπορείτε να σταματήσετε και να εκτιμήσετε το πόσο μακριά έχετε φτάσει. Αυτή η ημέρα είναι ιδανική επίσης για να κάνετε ένα ταξίδι.

Ταύρος και Ζυγός: Παρασκευή

Κανείς δεν είναι ενθουσιασμένος για την Παρασκευή όσο εσείς, αφού ο κυβερνήτης πλανήτης σας, η Αφροδίτη, κυβερνά αυτήν την ημέρα. Ως τα ζώδια που δίνουν προτεραιότητα στην άνεση και τη σταθερότητα, θα διαπιστώσετε ότι οι περισσότερες κοινωνικές εκδηλώσεις ή οι δημιουργικές προσπάθειες που ξεκινάτε πραγματικά ευδοκιμούν αυτήν την ημέρα. Εάν είσαι Ταύρος, η Παρασκευή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να εργαστείς σε κάτι δημιουργικό και παραγωγικό που θα φέρει σταθερότητα και ασφάλεια στη ζωή σου. Ως Ζυγός, η Παρασκευή είναι η ιδανική ημέρα για διασκεδαστικές συναντήσεις με φίλους.

Αιγόκερως και Υδροχόος: Σάββατο

Το Σάββατο είναι η μέρα που μπορείτε πραγματικά να κάνετε τα πάντα. Η επιθυμία σας για οργάνωση ομαδικών εκδρομών θα ευδοκιμήσει πραγματικά αυτήν την ημέρα και θα σας επιτρέψει να κάνετε τις τελευταίες πινελιές σε τυχόν εργασίες της τελευταίας στιγμής. Ως σταθερά ζώδια, η επιθυμία σας να ολοκληρώσετε την εβδομάδα είναι πολύ σημαντική για εσάς, και η διασφάλιση ότι δεν παραβλέψατε καμία δουλειά ή επιχειρηματική ευκαιρία είναι το κλειδί.

featured photo: @sashapritchard