Δεν είναι άλλη από την νεαρή, ταλαντούχα, Αμερικανίδα πρωταγωνίστρια της νέας αγαπημένης μας σειράς  «The Marvelous Mrs. Maisel». Μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα η Rachel Brosnahan δεν κατάφερε μόνο να κερδίσει εμάς με το ρόλο της και το ταλέντο της αλλά και ένα βραβείο «Golden Globe».

«Αυτή είναι μια ιστορία για μια τολμηρή, λαμπρή και περίπλοκη γυναίκα και είμαι απεριόριστα περήφανη που είμαι μέρος της, αλλά υπάρχουν τόσες γυναικείες ιστορίες εκεί έξω που εξακολουθούν να αξίζουν και πρέπει να ειπωθούν» δήλωσε παίρνοντας το πρώτο της Golden Globe, για το βραβείο καλύτερης ηθοποιού σε κωμωδία.

Η γλυκιά ηθοποιός μας εξέπληξε ευχάριστα με αυτό το βραβείο αφού ήταν η πρώτη της απόπειρα σε κωμικό ρόλο. «Χρειάστηκε τρομακτική αυτοπεποίθηση για να φέρω στη ζωή το ρόλο αυτής της γυναίκας ήταν μια πρόκληση για μένα», είπε. «Δεν έχω κάνει ποτέ κωμωδία. Όλο αυτό ήταν σαν ένας εφιάλτης και ένα όνειρο ταυτόχρονα».

Παρά το γεγονός ότι είναι «νέα» στο χώρο της κωμωδίας, η Rachel είναι παλιά μας γνώριμη αφού έλαβε μέρος σε γνωστές σειρές όπως: το «House of Cards» όπου πήρε βραβείο «Emmy» στην κατηγορία «Βest guest actress in a drama series», το «Gossip Girl», το «The Good Wife», το «Grey’s Anatomy» και το «In Treatment».