Η σειρά που λάτρεψε το κοινό μόλις από την πρώτη σεζόν δεν είναι άλλη από το «The Marvelous Mrs. Maisel». Είναι η αμερικάνικη κωμωδία που θα γίνει ο νέος σου εθισμός και θα σου κάνει παρέα τα βράδια και όχι μόνο.

Το «The Marvelous Mrs. Maisel» μόλις  σε λίγους μήνες κατάφερε να αποσπάσει δύο χρυσές σφαίρες: της καλύτερης τηλεοπτικής σειράς-κωμωδίας και της καλύτερης ηθοποιού για την πρωταγωνίστρια του Rachel Brosnahan. Και αυτό είναι μόνο η αρχή αφού έχει είδη τρεις υποψηφιότητες για τα «Critics’ Choice Television Awards» για τα βραβεία «Best Comedy Series», «Best Actress in a Comedy Series» για την Rachel Brosnahan και «Best Supporting Actress in a Comedy Series» για την Alex Borstein.

mv5bzti0mjllmgmtogyxmi00mtczlwjimzmtnta2zmyxmde5nmrixkeyxkfqcgdeqxvynjkwnzewmzu-_v1_sy1000_cr006661000_al_

Και η ιστορία πάει κάπως έτσι: βρισκόμαστε στην Νέα Υόρκη του 1958, η ζωή της Midge Maise (Rachel Brosnahan) περιστρέφεται γύρω από οικογένεια, παιδιά και καλαίσθητα dinners. Εκεί που είναι όλα ήρεμα και ωραία, ξαφνικά υπάρχει μια ανατροπή στη ζωή της. Αποφασίζει να κάνει στροφή στην καριέρα της και από housewife την βλέπουμε να μετατρέπεται σε  stand-up comedian. Και κάπως έτσι ξεκινούν τα ευτράπελα!

Ακολουθεί το trailer της σειράς για να πάρεις μια γεύση