Η παραπάνω πρόταση έχει δύο αναγνώσεις: Αφενός, το Sonos Five παρέχει ήχο υψηλής πιστότητας (aka high fidelity) για μουσική ή για τα αγαπημένα σου audio books κι επιπλέον, η θύρα υποδοχής ήχου line-in συνδέεται με πικάπ ή άλλη συσκευή.

Είμαστε τόσο σίγουροι ότι ο Rob Gordon, ο ιδιοκτήτης δισκοπωλείου και δεινός δημιουργών λιστών, της αγαπημένης ταινίας High Fidelity (2000) θα το διάλεγε για να ακούει τη μουσική του.

Παρακάτω θα βρεις τις τρεις δικές μας, αγαπημένες γιορτινές λίστες, μία για κάθε περίσταση: το πρωί των Χριστουγέννων που ετοιμάζεσαι για το τραπέζι με οικογένεια και φίλους, τα μεσημέρια ή τα βράδια που θέλεις να πάρεις μία απόσταση από τις εξόδους και να πιείς ένα κρασί στον καναπέ σου και τέλος, μία κλασική λίστα για το Πρωτοχρονιάτικο πάρτυ ή όπως θέλεις να το ονομάσεις.

Ξέρεις στα sos συστατικά είναι να έχεις τους δικούς σου ανθρώπους, το σωστό φαγητό και ποτό και τη σωστή απόδοση ήχου. Τα δύο πρώτα τα αναλαμβάνεις εσύ, για το τρίτο έχεις τοSonos Five.

Ο ασυναγώνιστος ακουστικός σχεδιασμός του Five διαθέτει τρία γούφερ μεγάλης διαδρομής και αρχιτεκτονικής κλειστού τύπου που εξαλείφει την αντήχηση και την ηχώ. Τα δύο πλαϊνά τουίτερ σε ακριβή γωνία δημιουργούν χωρική επέκταση και πλούσιο στερεοφωνικό ήχο, ενώ το κεντρικό τουίτερ βελτιστοποιεί την αναπαραγωγή φωνητικών.

Λειτουργεί αυτόνομα, ασύρματα με WiFi αλλά και ενσύρματα. Με την αρχιτεκτονική κλειστού τύπου που διαθέτει εξαλείφει την αντήχηση και την ηχώ. Μπορείς να το συνδέσεις με το πικάπ, το CD player, τον προβολέα ή άλλη συσκευή αλλά και να μεταδόσεις ήχο απευθείας από το iPhone ή το iPad και ή να ζητήσεις από τη Siri να ανοίξει το Apple Music.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sonos (@sonos)

H λίστα που θα ακούσεις το πρωί των Χριστουγέννων ή μέχρι να ετοιμαστεί το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι 

Αν υπολογίσω ότι θα ξυπνήσεις στις 9, σου δίνω με αυτή τη λίστα 5 ώρες και 21 λεπτά για να ξυπνήσεις, ανοίξεις τα δώρα, βάλεις κόκκινο κραγιόν και αρχίσεις τις ετοιμασίες για το τραπέζι των γιορτών, είτε το έχεις αναλάβει εσύ είτε συμμετέχεις. Η λίστα κλείνει με το Τhank God Its Christmas των Queen για να δοθεί το σύνθημα ότι το τραπέζι είναι έτοιμο!

H ιδανική λίστα για τις ώρες που θες να μείνεις στο mood αλλά να ρίξεις και λίγο ρυθμούς

Λίγο Tony Bennett, λιγο Ella Fitzgerald, προφανώς λίγο Frank Sinatra και λίγο Dean Martin, είναι μία λίστα που θα άκουγες και μετά τα Χριστούγεννα, αν αγαπάς τα slow τραγούδια με θαλπωρή, σαν μεγάλες σφιχτές αγκαλιές. Μπορείς να χορεύεις με το Little Saint Nick τρως το 15ο μελομακάρονό σου. Έχεις 1 ώρα και 36 λεπτά μουσικής για να πάρεις βαθιές ανάσες μέχρι το επόμενο πάρτυ.

H λίστα με τα πιο διαχρονικά αγαπημένα τραγούδια όλων των εποχών, ιδανική για το πάρτυ της Πρωτοχρονιάς

Μία συλλογή με τραγούδια 2 ωρών και 47 λεπτών που θα κρατήσεις να ακούς και μετά τις γιορτές. Είναι ο David Bowie; Eίναι οι Εagles ή οι Rolling Stones; Έχει και κάμποσο Michael Jackson προς τη μέση της λίστας, όταν το πάρτυ είναι στο σωστό σημείο.