Πώς φροντίζει ένα nail bar να νιώσεις ασφαλής και ταυτόχρονα να απολαύσεις την περιποίηση

Το Pinelo Nail Bar βρίσκεται στη Γλυφάδα και η Τζωρτζίνα, ιδιοκτήτρια του χώρου, από την πρώτη στιγμή επικεντρώθηκε στο να εφαρμόσει όλες τις οδηγίες για την ασφάλεια επισκεπτών και εργαζομένων. Στο Pinelo Nail Bar η καθαριότητα και τα μέτρα υγιεινής ήταν και πριν την πανδημία σημαντικές προτεραιότητες, μαζί άλλα αυτονόητα όπως η ευγένεια, η συνέπεια και το όμορφο περιβάλλον.

Η περιποίηση ομορφιάς θα πρέπει να συνεχίσει να παραμένει απόλαυση απλά με κάποιους κανόνες επιπλέον προστασίας για την ασφάλεια όλων μας. "Στο pinelo ακολουθούμε τις οδηγίες για την προστασία της δημόσιας υγείας κατά γράμμα. Η τακτική χρήση αντισηπτικού, η αποστείρωση των εργαλείων σε κλίβανο μετά τη χρήση, η απολύμανση των πεντικιούρ μετά από κάθε υπηρεσία, τα γάντια και στο μανικιούρ και στο πεντικιούρ, η μάσκα στα πεντικιούρ δεν είναι κάτι νέο για εμάς" εξηγεί κι η ίδια.

Τι έχει αλλάξει στο Pinelo Nail Bar με τα νέα μέτρα ασφάλειας;

Η χρήση μάσκας από τους εργαζόμενους έχει επεκταθεί σε όλες τις υπηρεσίες, όπως απαιτεί ο Νόμος. Απολυμαίνουμε τακτικά κοινόχρηστα αντικείμενα και επιφάνειες όπως πόρτες, και πόμολα. Συστήνουμε στις πελάτισσες να χρησιμοποιούν μάσκες, ενώ τους δίνουμε τη δυνατότητα να προμηθευτούν από εμάς αναλώσιμα (λίμες και μπάφερ) επαγγελματικής ποιότητας για ατομική χρήση, τα οποία μπορούν να φέρνουν μαζί τους σε κάθε ραντεβού.

Δυστυχώς κάποιες από τις παροχές ή τις ευκολίες που απολάμβαναν οι πελάτες μας δεν είναι πλέον εφικτές. Δεν έχουμε πια τη δυνατότητα να σερβίρουμε καφέ όπως παλιά, καθώς δεν επιτρέπεται πλέον η κατανάλωση ποτών και τροφίμων εντός του καταστήματος. Επίσης δεν επιτρέπεται κανείς να συνοδεύεται από παιδιά, άλλους ενηλίκους ή τα αγαπημένα μας κατοικίδια.

Εν όψει του καλοκαιριού και των μεγάλων θερμοκρασιών, δώσαμε μεγάλη προσοχή στο ευαίσθητο θέμα του κλιματισμού. Στο κατάστημα έχουμε οικιακά κλιματιστικά, και όχι κεντρικό σύστημα κλιματισμού, όπως αυτά που χρησιμοποιούνται σε μεγαλύτερες εγκαταστάσεις και έχουν αναφερθεί ως ύποπτα σε κάποιες πρόσφατες μελέτες. Καθώς ένα κλιματιστικό δεν συνιστά πηγή μόλυνση από τον κορονοϊό, λάβαμε τρία νέα μέτρα για να εξαλείψουμε τους πιθανούς κινδύνους από την ανακύκλωση του αέρα:

1. Διατηρούμε πάντα ανοιχτά τα παράθυρα ώστε να μπαίνει φρέσκος αέρας

2. Απολυμαίνουμε τακτικά τα φίλτρα των κλιματιστικών

3. Προμηθευτήκαμε ειδικό, επαγγελματικό αποστειρωτή αέρα που χρησιμοποιείται σε χώρους όπου απαιτείται υψηλή αντιμικροβιακή προστασία, όπως νοσοκομεία και χειρουργεία, χώροι αποθήκευσης και παραγωγής τροφίμων, κλπ.

Ο αποστειρωτής περιέχει υψηλής έντασης λάμπα υπεριώδους ακτινοβολίας UV-C, η οποία έχει μελετηθεί εκτενώς και έχει αποδειχθεί πως έχει εξαιρετικά αποτελεσματική αντιμικροβιακή δράση, καθώς επιδρά στοχευμένα στο γενετικό υλικό των ιών και των βακτηρίων, συμπεριλαμβανομένου του covid-19. Έτσι μπορούμε να απολαμβάνουμε μια δροσερή υπηρεσία χωρίς ανησυχία για την υγεία μας.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pinelo nailbar (@pinelonailbar) στις

Εφόσον επιτρέπεται η είσοδος σε δύο άτομα μαζί υπάρχει η δυνατότητα κάποιος να κλείσει το ραντεβού με κάποιον που ήδη γνωρίζει; Αυτό σε μερικές από εμάς προσφέρει έξτρα ασφάλεια.

Φυσικά και γίνεται! Τι πιο ωραίο να απολαύσουν δύο φίλες ταυτόχρονα την περιποίησή τους, ή μαμά με κόρη παρέα!

Συνεχίζω να μπορώ να κάνω ταυτόχρονα τα χέρια μου και τα πόδια μου ως παροχή;

Δυστυχώς η υπηρεσία του ταυτόχρονου μανικιούρ και πεντικιούρ που απολάμβαναν οι πελάτες μας δεν είναι πλέον εφικτή. Δεν εκτελούνται ταυτόχρονα, ώστε σε κάθε θέση εργασίας να βρίσκονται μόνο 2 άτομα, ο πελάτης και ο εργαζόμενος.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pinelo nailbar (@pinelonailbar) στις

Έχει αλλάξει το ωράριο λειτουργίας σας κι αν ναι πως;

Λόγω του περιορισμού των ατόμων που επιτρέπεται να βρίσκονται εντός του καταστήματος, λειτουργούμε με την μισή χωρητικότητα και εξυπηρετούμε έως 3 πελάτες ταυτόχρονα. Ως αντιστάθμισμα, υιοθετήσαμε το έκτακτο διευρυμένο ωράριο που τέθηκε σε ισχύ από την 4η Μαΐου. Οπότε λειτουργούμε Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8 το πρωί έως 10 το βράδυ και Σάββατο από τις 7 το πρωί έως τις 9 το βράδυ. Αναλόγως τροποποιήθηκαν κατόπιν συνεννόησης και τα ωράρια των εργαζομένων μας, με πλήρη τήρηση της εργατικής νομοθεσίας και χωρίς καμία απολύτως μείωση σε θέσεις εργασίας, δικαιώματα ή απολαβές.

Υπάρχουν προβλήματα που μπορεί να προκύψουν αν κάποιος επιλέξει να μη φροντίσει για μεγάλο διάστημα–ειδικά- τα νύχια των ποδιών του;

Η παρατεταμένη καραντίνα βοήθησε να καταλάβουμε την αξία όλων όσων στερηθήκαμε. Για πολλές γυναίκες η περιποίηση των άκρων είναι η χαλαρωτική διαδικασία και η τονωτική αίσθηση του καλλωπισμού. Υπάρχουν όμως και οι περιπτώσεις όπου το μανικιούρ ή το πεντικιούρ είναι θεραπεία και ανακούφιση. Το λανθασμένο κόψιμο των νυχιών, το τρέξιμο, τα στενά ή άβολα παπούτσια, μολύνσεις, κάλοι και ένα σωρό άλλοι λόγοι προκαλούν συμπτώματα στα δάχτυλα και στις φτέρνες. Αυτά κυμαίνονται από απλή ενόχληση έως και αφόρητο πόνο. Συνεπώς είναι σημαντικό κανείς να λαμβάνει τακτική φροντίδα και περιποίηση, από εξειδικευμένο προσωπικό.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pinelo nailbar (@pinelonailbar) στις

Μπορώ να κλείσω μόνο τηλεφωνικά το ραντεβού μου;

Διαδικασίες που δεν σχετίζονται άμεσα με την παροχή υπηρεσίας γίνονται πλέον εκτός του καταστήματος προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί ο συνωστισμός αλλά και η αναμονή. Τα ραντεβού είναι πλέον υποχρεωτικά και δεν κλείνονται εντός του καταστήματος, παρά μόνο είτε τηλεφωνικά στο 21 0894 9551. Είτε μέσω μηνύματος στην επίσημη σελίδα μας στο facebook και στο instagram. Παράλληλα, αν παραστεί ανάγκη σύντομης αναμονής πριν ή μετά το ραντεβού, έχει διαμορφωθεί κατάλληλα ο ανοιχτός χώρος έξω από το κατάστημα.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pinelo nailbar (@pinelonailbar) στις

Τι χρειάζεται να ξέρω για να κλείσω ένα ραντεβού μαζί σας;

Η πανδημία, καθώς και τα μέτρα αντιμετώπισής της, έφεραν πολλές αλλαγές στην καθημερινότητά όλων μας. Παρόλα αυτά, οι βασικοί άξονες, οι αρχές της εξυπηρέτησης που παρέχουμε στο pinelo, παραμένουν αναλλοίωτες: • Χαμόγελο, ευγένεια και διακριτικότητα στην εξυπηρέτηση • Σεβασμό στο χρόνο των πελατών χωρίς καθυστερήσεις • Ευχάριστο, ήρεμο και ξεκούραστο περιβάλλον • Υψηλής ποιότητας πιστοποιημένα υλικά από έμπειρες τεχνίτριες • Επιβράβευση των σταθερών πελατισσών με εκπτώσεις έως 16% • Τήρηση όλων των κανόνων υγιεινής και προστασίας από τον covid-19

Pinelo Nail Bar, Βασιλέως Γεωργίου Β’9, Γλυφάδα, 2108949551

Διάβασε ακόμα: Μία nail expert των νοτίων προαστίων μοιράζεται τα μυστικά της

0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.