Η Phoebe Waller-Bridge εξήγησε γιατί πιστεύει πως το σύμπαν του Fleabag, όλοι οι πιστοί φαν της σειράς, έχουν ερωτευτεί τον hot priest.

Ο τρόπος με τον οποίο ενσάρκωσε ο Andrew Scott τον παπά που ερωτεύτηκε η Fleabag έλαβε τεράστια προσοχή από το κοινό της σειράς. Η σεξουαλική ένταση μεταξύ του τηλεοπτικού ζευγαριού έκανε τους θεατές να διχαστούν: Είναι τελικά ελκυστικός; Μήπως είναι απλά ένας χειριστικός τύπος που δεν θέλει να βγει από το comfort zone του;

Όπως και να έχει η Waller-Bridge και ο Scott έβαλαν τα πράγματα σε μια σειρά. Και η αλήθεια είναι πως είναι πιο απλά από ό,τι πιστεύουμε.

“Προφανώς ο Andrew είναι hot, αλλά αυτός ο χαρακτήρας του παπά έχει προκαλέσει θύελλα ερωτικών διαθέσεων”, είπε η Waller-Bridge στο Saturday Night Live. “Ο Andrew και εγώ προσπαθούσαμε να καταλάβουμε τι ήταν αυτό στον χαρακτήρα του που έκανες τις γυναίκες να τρελαθούν. Το επεξεργαστήκαμε και συνειδητοποιήσαμε πως έκανε αυτό το ένα πράγμα: Άκουγε. Άκουγε πραγματικά. Δοκιμάστε το, παιδιά.”

Η συγγραφέας και ηθοποιός έκανε πλάκα λέγοντας η μεγαλύτερη έμπνευσή της για τη σειρά ήταν μια: Να πείσει τον Andrew να ενσαρκώσει το ερωτικό της ενδιαφέρον.

“Το Fleabag ήρθε από ένα πολύ προσωπικό σημείο για εμένα. Ξεκίνησε σαν ένας τρόπος να αναγκάσω τον Andrew Scott να ντυθεί παπάς και να μου πει ότι με αγαπάει. Μου πήρε έξι χρόνια και δύο σεζόν για να το καταφέρω, αλλά το έκανα”, είπε.

Images: harpersbazaar