Μπορεί να λατρεύεις τις εικόνες και τα memes με το ζώδιό σου, όμως σίγουρα υπάρχει και εκείνο το ένα στερεότυπο που σε εκνευρίζει. Αν για παράδειγμα είσαι Λέων, τότε σίγουρα σε τρελαίνει -και όχι με την καλή έννοια- όταν κάποιος σου λέει πως είσαι εγωκεντρικός.

Όμως, γεγονός είναι πως και τα δώδεκα ζώδια έχουν τα δικά τους στερεότυπα που τα ακολουθούν.

Kριός

Ο Κριός δεν είναι τόσο οξύθυμος όσο πιστεύουν πολλοί. Ως ζώδιο της φωτιάς είναι ιδιαίτερα φλογερός και εκρηκτικός, όμως δεν κρύβει κακία πίσω από τη θυμωμένη κουβέντα του.

Ταύρος

Ίσως πιστεύεις πως ο Ταύρος είναι τεμπέλης. Μπορεί να του αρέσει η χαλαρότητα, όμως η τεμπελιά προϋποθέτει μία απροθυμία και οκνηρία που δεν ισχύει στην περίπτωσή του.

Δίδυμος

Ο Δίδυμος δεν είναι ρηχός ή επιφανειακός. Το γεγονός είναι πως δεν παίρνει τον εαυτό του στα σοβαρά και γι’ αυτό κάποιος μπορεί να υποθέσει πως είναι ρηχός. Όμως, ο Δίδυμος γρήγορα θα πάει την κουβέντα σε σοβαρά μονοπάτια, αλλά μόνο με τα άτομα που τον ενδιαφέρουν.

Καρκίνος

Υπάρχει η πεποίθηση πως ο Καρκίνος είναι πολύ συναισθηματικός και αδύναμος. Όμως, συχνά οι Καρκίνοι είναι άτομα με μεγάλες φιλοδοξίες. Θέλει να δημιουργεί ισχυρές ρίζες γύρω του και να νιώθει συναισθηματική σταθερότητα, αυτό όμως δεν τον κάνει συναισθηματικά αδύναμο σε καμία περίπτωση.

Λέων

Μπορεί να του αρέσει η προσοχή, όμως δεν είναι εγωιστής όπως πιστεύουν πολλοί. Μάλιστα, είναι από τους πιο γενναιόδωρους του ζωδιακού και απλά πολλές φορές ο εγωισμός τους μπαίνει μπροστά και τους ‘τυφλώνει’.

Παρθένος

Μπορεί να πιστεύεις πως ο Παρθένος είναι τελειομανής, όμως απλά θέλει να καλυτερεύσει τους γύρω του. Σύμφωνα με εκείνον, όλα χρήζουν βελτίωσης και απλώς θέλουν να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου σε αυτό που κάνεις.

Ζυγός

Μπορεί να πιστεύεις πως ο Ζυγός είναι αναποφάσιστος, όμως απλώς εκείνος παίρνει τον χρόνο του, ζυγίζοντας τις καταστάσεις. Το μυαλό και η καρδιά του είναι σε διαρκή σύγκρουση και γι’ αυτό μπορεί να φαίνεται ως αναποφάσιστος.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός έχει τη φήμη του πιο ερωτικού ζωδίου. Δεν ασχολείται με το σεξ όλη την ημέρα, όμως συχνά ταλαντεύεται ανάμεσα στα δύο άκρα. Είναι όμως από τα ζώδια που επιθυμούν περισσότερο την οικειότητα και την αγάπη των άλλων και πιστεύουν πως με το σεξ είναι ένας τρόπος να το πετύχουν.

Τοξότης

Πολλοί πιστεύουν πως ο Τοξότης δε δεσμεύεται εύκολα. Όντως λατρεύει την ελευθερία του, όμως αν τον κερδίσεις τότε είναι σίγουρο πως θα έχεις την απόλυτη και αμέριστη προσοχή του.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως έχει τη φήμη του πιο σκληρά εργαζόμενου του ζωδιακού. Από τις μεγαλύτερες παρανοήσεις είναι πως οδηγούνται από την αγάπη τους για το χρήμα, όμως ο Αιγόκερως λατρεύει τη δουλειά και έχει την απαραίτητη υπομονή που είναι απαραίτητη για την επίλυση προβλημάτων. Τα μωρά του Κρόνου είναι σκληρά στον εαυτό τους και ό, τι ζητούν από τους άλλους, μπορείτε να στοιχηματίσετε πως το απαιτούν και από τον εαυτό τους.

Υδροχόος:

Ο Υδροχόος πιστεύεται πως δεν είναι από τα πιο σταθερά ζώδια. Παρότι είναι ζώδιο του αέρα, «πατά γερά στη γη» και λατρεύει μία σταθερή ρουτίνα και την ηρεμία.

Ιχθύς

Η συναισθηματικότητα του Ιχθύ είναι το δικό του στερεότυπο. Όμως, δεν είναι απλά ένα υπερβολικά ευαίσθητο ζώδιο αλλά ένα με τη μεγαλύτερη συναισθηματική νοημοσύνη. Έχει έντονη ενσυναίσθηση και όταν το γνωρίσεις θα καταλάβεις πως έχει πολλή καλή ενέργεια και είναι «ανοιχτό βιβλίο».