Όταν είσαι σε μια σχέση μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα τα οποία θα εκνευρίσουν τον σύντροφό σου. Στην αρχή της σχέσης συνήθως αυτά συμβαίνουν χωρίς να το καταλάβεις, επειδή ίσως δεν ξέρεις πολύ καλά το τι ενοχλεί και τι όχι τον άλλον. Τι συμβαίνει όμως όταν περνάει ο καιρός και φτάνετε στο σημείο να κάνεις πράγματα που ξέρεις πολύ καλά ότι θα εκνευρίσουν τον σύντροφό σου αλλά συνεχίζεις να τα κάνεις, απλά και μόνο επειδή σε διασκεδάζει η αντίδρασή του;

Εδώ θα δεις τα 10 πιο εκνευριστικά αλλά ταυτόχρονα και περίεργα πράγματα που κάνουμε στον σύντροφό μας, για να δούμε τον εκνευρισμό ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του.

Τον τρομάζεις

Δεν είμαι σίγουρη από που πηγάζει αυτή η χαρά που νιώθουν κάποιοι όταν ο σύντροφός τους τρομάζει με κάτι πολύ απλό, ή επειδή για παράδειγμα ήταν αφηρημένος. Αλλά είναι πολλοί οι άνθρωποι που τρομάζουν τον σύντροφό τους σε κάθε ευκαιρία. Ειδικά εάν συγκατοικείς, ξέρεις πολύ καλά πως είναι να κοιτάς καχύποπτα πίσω από μισόκλειστες πόρτες και κουρτίνες για να τον ανακαλύψεις όταν μπαίνεις στο σπίτι. Να ενημερώσουμε γενικά όμως όποιον έχει αυτήν την τάση πως δεν είναι το αγαπημένο μας χόμπι το να βλέπουμε τη ζωή μας να περνάει καθημερινά μπροστά από τα μάτια μας.

Τον γαργαλάς -μέχρι τελικής πτώσης-

Το γαργαλητό ήταν από πάντα ενοχλητικό. Μας το έκαναν τα αδέρφια μας, οι γονείς μας, τα μεγάλα ξαδέρφια μας. Μεγαλώσαμε όμως. Μπορεί να σου φαίνεται διασκεδαστικό και παιχνιδιάρικο επειδή ο άλλος γελάει, μέχρι δακρύων, αλλά δεν γελάει από ευχαρίστηση. Απλά τον βασανίζεις και νιώθει αβοήθητος. Εντάξει, ίσως δεν είναι τόσο τραγικό αλλά προσπάθησε να τον καταλάβεις. Ή ίσως να βρείτε μια λέξη που όταν σου την λέει να ξέρεις πως θέλει να σταματήσεις.

Τον βγάζεις φωτογραφίες όταν κοιμάται

Τα μόνα πλάσματα που είναι χαριτωμένα όταν κοιμούνται και ίσως να αξίζει να τα φωτογραφίζεις είναι τα μωράκια. Παρόλα αυτά υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που τρελαίνονται να βγάζουν φωτογραφία τον σύντροφό τους όταν κοιμάται. Ειδικά εάν έχει πάρει κάποια περίεργη ή αστεία έκφραση. Απλά σε εκλιπαρούμε, εάν είσαι από αυτούς τουλάχιστον κράτα αυτές τις φωτογραφίες για τον εαυτό σου και μην τις μοιράζεσαι με τρίτους.

Φανερώνεις σε άλλους τις πιο ντροπιαστικές στιγμές του

Μπορεί να είναι εξαιρετικά αστείο που όταν ήταν μικρός τον είχαν ντύσει τις Απόκριες καρπούζι. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως είναι αστείο και για τον ίδιο. Ούτε πως θα ήθελε να το μάθουν και άλλοι. Πριν αποφασίσεις λοιπόν να μιλήσεις σε άλλους για πράγματα που έχει κάνει ή έχουν συμβεί στον σύντροφό σου θα πρέπει να είσαι 100% σίγουρη πως δεν θα είχε κανένα πρόβλημα ο ίδιος να μαθευτούν.

Τον φωνάζεις με το υποκοριστικό (που εσύ του έβγαλες) μπροστά σε άλλους

Όλα τα ζευγάρια έχουν μια δική τους γλώσσα. Και μέσα σε αυτήν έχουν και τα υποκοριστικά τους. Μερικά εκ των οποίων ίσως να είναι πολύ προσωπικά. Όπως καταλαβαίνεις όσο και εάν σε βολεύει ή έχεις συνηθίσει να φωνάζεις τον σύντροφό σου με κάποιο υποκοριστικό, αυτός μπορεί να νιώθει εξαιρετικά άβολα. Οπότε, καλύτερα να κρατήσεις τον δικό σας μοναδικό τρόπο επικοινωνίας για όταν είστε τελείως μόνοι σας.

featured photo: @chloeboulos