Το κατάστημα Hilfiger Denim στο The Mall Athens καλωσορίζει με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο την άφιξη της capsule συλλογής People’s Place. Συγκεκριμένα, το Σάββατο 4 Απριλίου και την Κυριακή 5 Απριλίου όποιος προμηθευτεί ένα κομμάτι της συγκεκριμένης συλλογής, θα παίρνει δώρο και μία τσάντα καμβά ειδικά φτιαγμένη για αυτόν.

Με την τεχνοτροπία του screen printing, ο εικαστικός Αδριανός Αγγελόπουλος, που θα βρίσκεται στο κατάστημα καθόλη την διάρκεια των 2 ημερών, θα δημιουργήσει για τον καθένα ξεχωριστά μία τσάντα με το σχέδιο που θα επιλέξει ο κάθε καταναλωτής. Τα διαθέσιμα σχέδια είναι 2 και απεικονίζουν στοιχεία από την Αμερικανική κουλτούρα.

hd _ peoples place original collection _ couple (Custom)

Εμπνευσμένη από το “People’s Place”, το πρώτο κατάστημα που άνοιξε ο Tommy Hilfiger την δεκαετία του 1970, η συλλογή “People’s Place Originals”, η οποία κυκλοφορεί εποχιακά, έχει επηρεαστεί από το πάθος ζωής του Tommy για την μουσική, τις εικόνες – σύμβολα του rock ‘n’ roll αλλά και το Hilfiger Denim “preppy with an edge” πνεύμα. Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Tommy Hilfiger από τις αρχές Απριλίου.

Η συλλογή People’s Place Originals επικεντρώνεται στα βασικά στοιχεία του rock ‘n’ roll, συμπεριλαμβανομένων t-shirts συναυλιών και αμάνικων denim γιλέκων για τους άντρες και τις γυναίκες. Η γυναικεία συλλογή επίσης περιλαμβάνει ένα δερμάτινο μπουφάν και τρεις παραλλαγές φθαρμένου τζιν σορτς. Τα στοιχεία που αναφέρονται είναι το εκλεκτικό πνεύμα της μουσικής σκηνής της Νέας Υόρκης στις αρχές του 1970, από τα εξώφυλλα των άλμπουμ μέχρι και αφίσες περιοδειών.

People’s Place Originals H capsule συλλογή του Tommy Hilfiger (2) (Custom)

Ο Tommy Hilfiger πάντα εμπνεόταν από τις πρώτες μέρες του rock ‘n’ roll, όταν η ατομικότητα και η δημιουργικότητα ήταν το κέντρο της γκαρνταρόμπας των μουσικών. «Rock stars όπως ο David Bowie και ο Mick Jagger έχουν υπάρξει για μεγάλο χρονικό διάστημα πηγή έμπνευσης για μένα και έχουν επηρρεάσει τα σχέδια μου πολλές φορές όλα αυτά τα χρόνια» δήλωσε ο Tommy Hilfiger. «Η συλλογή μας People’s Place Originals γιορτάζει την αίσθηση της ατομικότητας και αντανακλά την ιδανική εικόνα που βρίσκεται στην καρδιά της ροκ μουσικής».