*Παρακολούθησε τον διαγωνισμό μας στο Instagram και στο Facebook και πάρε μέρος για να κερδίσεις μία διήμερη διαμονή στο Pearl On The Cliff and suites στη Σαντορίνη και μία έτοιμη, γεμάτη βαλίτσα με όσα θα χρειαστείς μαζί σου.

Η Σαντορίνη είναι το ηλιοβασίλεμά της, τα λευκά σπίτια, τα μπλε παράθυρα, οι βόλτες στα χωριουδάκια της, η θέα του απέραντου μπλε. Το “Pearl On The Cliff and suites” είναι όλα αυτά και ακόμα παραπάνω. Για να ανακαλύψεις τις μαγείες του νησιού, και του συγκεκριμένου ξενοδοχείου συνέχισε να διαβάζεις τις απαντήσεις που μας έδωσε η Έλενα Πολυχρονοπούλου.

Η Σαντορίνη είναι πόλος έλξης για τους περισσότερους περιηγητές και τουρίστες. Ποιος πιστεύετε είναι ο λόγος που παρακινεί τους ανθρώπους να επισκεφτούν το νησί;

Επιβλητική, ατμοσφαιρική με αντιφάσεις. Αυτή είναι η Σαντορίνη. Έχει τις ομορφιές όλων των ελληνικών νησιών και τις ντύνει με δύναμη της ηφαιστειακής αρχιτεκτονικής. Στη Σαντορίνη ο κόσμος μαγεύεται από την ιδιαίτερη θέα που την συμπληρώνει ο κυκλαδίτικος πολιτισμός που βρίσκεται σε κάθε γωνιά του νησιού. Η Σαντορίνη έχει καταφέρει να διεγείρει τις αισθήσεις των ανθρώπων αφού έχει εξελιχθεί σε ένα νησί που δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην συνολική του εικόνα και στις υπηρεσίες του.

Το “Pearl On The Cliff and suites” βρίσκεται στο Ημεροβίγλι, ένα από τα γνωστότερα και γραφικότερα χωριά του νησιού. Ποιος ο λόγος να επιλέξει το Ημεροβίγλι για τη διαμονή του;

Στο Ημεροβίγλι έχει κηρυχθεί παραδοσιακός οικισμός και αυτό δεν είναι τυχαίο. Είναι το υψηλότερο σημείο της καλντέρας και έχει ρυμοτομηθεί με τέτοιο τρόπο ούτως ώστε να προσφέρει από κάθε του γωνιά μια μοναδική θέα. Ασβεστωμένα σπιτάκια, γαλάζιες στέγες και στενά δρομάκια όλα κοιτούν την καλντέρα και αυτό είναι μοναδικό. Η διαμονή στο Ημεροβίγλι αποτελεί μια μοναδική εμπειρία…μια εμπειρία που σαγηνεύει όλες τις αισθήσεις ιδιαίτερα το ηλιοβασίλεμα. Αυτός είναι και ο στόχος μας στο Pearl On The Cliff and suites, να κάνουμε την διαμονή των πελατών μας μια υπέροχη εμπειρία η οποία να συμπεριλαμβάνει όλες τις αρετές του συγκεκριμένου χωριού.

Θα θέλαμε πολύ να μάθουμε πληροφορίες για τη Honeymoon σουίτα, η οποία έχει μάλιστα και θέα στην Καλντέρα. Η Σαντορίνη άλλωστε είναι ένα εξαιρετικά ρομαντικό νησί, το οποίο πολλά ζευγάρια επιλέγουν για να ταξιδέψουν.

Φυσικά, υπάρχουν και άλλα ενδιαφέροντα δωμάτια, όπως η Pearl σουίτα, το Superior Δίκλινο δωμάτιο και η Junior σουίτα. Για εμάς στο Pearl On The Cliff and suites όλα τα δωμάτια είναι ξεχωριστά και ιδιαίτερα. Σε όλους τους χώρους κυριαρχεί η απλότητα και οι καθαρές γραμμές. Η διακοσμητική μας φιλοσοφία εφαρμόζεται εξίσου στις σουίτες μας όπως και στα δίκλινα. Η διαφορά των δωματίων μεταξύ τους αφορά περισσότερα στο μέγεθος των δωματίων.

Ποια μέρη βρίσκονται κοντά στο ξενοδοχείο, είναι άμεσα προσβάσιμα, και θα προτείνατε σε έναν περιηγητή να επισκεφτεί;

Στην Σαντορίνη υπάρχουν τα μέρη που πρέπει να δεις και τα πράγματα που πρέπει να κάνεις και αυτό συμπεριλαμβάνει τα πάντα. Θα ήταν άδικο να πούμε ότι κάποιος θα πρέπει να δει τα μέρη που βρίσκονται κοντά στο Pearl On The Cliff and suites. Όσοι επιλέγουν να έρθουν στην Σαντορίνη θα πρέπει να περπατήσουν στα στενά δρομάκια όλων των χωριών, να επισκεφθούν την Οία, να εξερευνήσουν τα ερείπια του Σκάρου, να Περιηγηθούν με σκάφος και να απολαύσουν τις τοπικές γεύσεις.

Ποια είναι η ιδανική περίοδος εντός καλοκαιριού για να επισκεφτεί κανείς το ξενοδοχείο;

Η ιδανική περίοδος για την Σαντορίνη είναι κάτι σχετικό. Έχει να κάνει με το τι αναζητά ο κάθε ένας από τις διακοπές του. Μια ήρεμη περίοδο αποτελεί ο Μάιος, ο Ιούνιος και ο Σεπτέμβρης και μια πιο έντονη περίοδο ο Ιούλιος και ο Αύγουστος όπως σε όλα τα νησιά. Είναι αξιοσημείωτο να πούμε, ότι η Σαντορίνη έχει μια σεζόν με μεγάλη διάρκεια καθώς οι ξένοι τουρίστες επιλέγουν και την επισκεφθούν τον Απρίλιο και τον Οκτώβρη.

Τι είναι αυτό που οι επισκέπτες θαυμάζουν περισσότερο στο νησί;

Το σύνολο του. Αυτό είναι το σημείο θαυμασμού για το νησί. Αποτελεί ένα πολύ περιποιημένο νησί που προσφέρει υψηλό επίπεδο υπηρεσιών σε όλες τις δραστηριότητες του, απο το πρωινό του μέχρι και τις επιλογές για αγορές.

Ποιες είναι οι τρεις λέξεις που συνοψίζουν την εμπειρία στο νησί και φυσικά στο “Pearl On The Cliff and suites”;

Μοναδική, αντιφατική και Ελληνική.