Προσπαθώντας να αφήσουν για λίγο στην άκρη την ταμπέλα του bisexuality, είναι πολλοί οι celebrities που βγαίνουν μπροστά και μιλούν για την σεξουαλικότητά τους. Σίγουρα, δεν θεωρείται απαραίτητο να το κάνουν αυτό όλοι τους. Ειδικά, μάλιστα μετά τη δήλωση της Kate Winslet πως γνωρίζει τουλάχιστον 4 queer άτομα του χώρου που “κρύβονται”, καταλαβαίνει κανείς ότι πρόκειται για κάτι που ακόμα μπορεί να επηρεάσει τη ζωή και την καριέρα τους.

Ωστόσο, άνθρωποι όπως η Demi Lovato ή η Miley Cyrus που έχουν μιλήσει επανειλημμένα για την σεξουαλικότητά τους, έκαναν πολλούς νέους ανθρώπους να ταυτιστούν και να βρουν τη δύναμη να κάνουν κάτι ανάλογο. Παρακάτω θα βρεις μερικούς ακόμη celebrities που ασπάζονται τον όρο “pansexual” ή απλά απορρίπτουν οποιαδήποτε ταμπέλα προσπαθεί να περιγράψει τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις.

Jameela Jamil

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Jameela Jamil (@jameelajamilofficial)

Η Jameela Jamil έχει μιλήσει για το ότι είναι queer γυναίκα, ενώ παράλληλα έχει στηρίξει την απόφαση κάθε ανθρώπου για το αν θέλει να το μοιραστεί αυτό ή όχι. Πιστεύει ότι δεν είναι κακό κανείς να “κρύβει” την σεξουαλικότητά του από τη δημοσιότητα, εφόσον προστατεύει τον εαυτό του.

Bella Thorne

 
View this post on Instagram
 

A post shared by BELLA (@bellathorne)

Πριν από χρόνια, η Bella Thorne είχε αποκαλύψει στους φανς της μέσω ενός βίντεο στο Snapchat ότι είναι bisexual, φιλώντας ένα κορίτσι. Αργότερα, όμως, σε συνέντευξη της μίλησε ανοιχτά για το ότι πλέον την εκφράζει καλύτερα ο όρος pansexual.

Kesha

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Kesha (@iiswhoiis)

Η Kesha δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ τον όρο pansexual για να περιγράψει τον εαυτό της. Ούτε έχει πει ξεκάθαρα αν είναι gay ή straight. Σε μία συνέντευξη της, όμως, είχε πει πως “δεν ερωτεύεται άντρες, αλλά ανθρώπους“. Για εκείνη δεν έχει καμία σημασία το φύλο, εφόσον νιώσει κάτι σπουδαίο για έναν άλλον άνθρωπο.

Sia

 
View this post on Instagram
 

A post shared by SIA (@siamusic)

Η Sia επίσης δεν θέλει να βάζει τον εαυτό της σε κουτάκια. Έχει πει στο παρελθόν ότι είχε σχέσεις και με αγόρια και με κορίτσια και με ό,τι άλλο υπάρχει. Αντί, λοιπόν, να χρησιμοποιήσει τον όρο pansexual για τον εαυτό της, προτιμά το ευέλικτη.

Ezra Miller

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Ezra Miller (@imezramiller)

Τον είχαμε αγαπήσει ήδη από το The Perks of Being a Wallflower όπου υποδυόταν έναν gay μαθητή λυκείου. O Ezra Miller αυτοπροσδιορίζεται πλέον ως pansexual και απλά ερωτεύεται ανθρώπους, κι όχι φύλα.

Halsey

 
View this post on Instagram
 

A post shared by halsey (@iamhalsey)

Η Halsey είναι από τους queer καλλιτέχνες που έχουν κατηγορηθεί ότι είναι “πολύ straight” μιας και είχε συχνά σχέση με άντρες. Ωστόσο, η ίδια υποστηρίζει πάντοτε ένθερμα την σεξουαλικότητά της και δεν αφήνει τα media να την κρίνουν.

Sarah Paulson

Η εμπειρία της Sarah Paulson δίνει μία διαφορετική οπτική στο τι σημαίνει να είναι κανείς pansexual. Η ίδια έχει πει πως έχει ερωτευτεί και γυναίκες και άντρες. Ωστόσο, όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο εκείνη δεν μπαίνει σε μία διαδικασία να επαναπροσδιορίσει το ποια είναι. Ερωτεύεται διάφορους ανθρώπους και αυτό είναι όλο.

Janelle Monáe

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Janelle Monáe (@janellemonae)

Η Janelle Monáe είναι επίσης μία καλλιτέχνιδα που στην αρχή περιέγραφε τον εαυτό της ως bisexual, μέχρι να γνωρίσει και να κατανοήσει την έννοια του pansexuality. Η ίδια σε μία συνέντευξη της είχε μιλήσει για το πώς όταν ερωτεύεται δεν κοιτά το φύλο, αλλά τον άνθρωπο που έχει μπροστά της.

featured image: Rebecca Cabage