Το Ozark, το αστυνομικό δράμα του Netflix που αφορά μια οικογένεια μπλεγμένη στον κόσμο του ξεπλύματος χρήματος, ολοκληρώνεται σύντομα με το δεύτερο μέρος της τέταρτης και τελευταίας σεζόν του.

Η σειρά, στην οποία πρωταγωνιστούν οι Jason Bateman, Laura Linney και Julia Garner -μεταξύ άλλων -έχει καταφέρει να γίνει μια από τις πιο δημοφιλείς crime/drama σειρές των τελευταίων ετών.

Το πρώτο μέρος της σεζόν, το οποίο περιλαμβάνει επτά επεισόδια, δείχνει τον Marty (Bateman) και την Wendy (Linney) να ετοιμάζονται να αφήσουν τη ζωή τους στα Ozarks για να επιστρέψουν στο Σικάγο, όταν ο Marty τρακάρει το van τους. Ακολουθούν επτά συναρπαστικά επεισόδια με προδοσίες, δολοφονίες και συγκρούσεις καρτέλ, με αποκορύφωμα μια εκρηκτική τελική σκηνή που μπορεί να φέρει στην Garner ένα ακόμη Emmy -έχει ήδη κερδίσει δύο φορές για την ερμηνεία της Ruth.

Τι θα γίνει στη συνέχεια;

Έχει ήδη επιβεβαιωθεί ότι όλα θα συνεχιστούν από εκεί που σταμάτησαν, στο τέλος του πρώτου μέρους. Θα υπάρχουν πολλά περισσότερα από την ιστορία και τον χαρακτήρα της Ruth, καθώς έρχεται αντιμέτωπη με τον Marty και τη Wendy, και μάλλον θα πάρουμε όλες τις απαντήσεις που χρειαζόμαστε, συμπεριλαμβανομένου του ατυχήματος στην αρχή της σεζόν.

Τα taglines για τη σεζόν μέχρι στιγμής είναι «Κανείς δεν βγαίνει καθαρός» και «Το τέλος είναι κοντά». Όλα αυτά δείχνουν ότι η σειρά ετοιμάζεται για ένα συγκλονιστικό φινάλε, που θα δώσει στη σειρά το κλείσιμο που χρειάζεται, ικανοποιώντας ταυτόχρονα τους fans της σειράς.

Για να μην τρέφεις ελπίδες, ο Chris Mundy, ένας εκ των σεναριογράφων, εξήγησε ότι «δεν θέλαμε να λέμε τα ίδια και τα ίδια επειδή η σειρά ήταν επιτυχημένη». Έτσι, να περιμένεις ότι αυτό το δεύτερο μέρος θα είναι και το οριστικό τέλος για την ιστορία των Brydes, και ένα από τα καλύτερα σόου των τελευταίων ετών.