σ Η Anais Bordier, είναι μια κοπέλα, πλέον, από την Νότια Κορέα που υιοθετήθηκε από ένα ζευγάρι Γάλλων, όταν ήταν ακόμη μωρό. Στην άλλη άκρη του κόσμου, στο LA, υπάρχει μια κοπέλα που μοιάζει ακριβώς σαν αυτήν. Η Anais, ήθελε από πάντα να μάθει από που προέρχεται και να δει τα χαρτιά και τις φωτογραφίες από την υιοθεσία της. Παρ’ όλα αυτά, οι γονείς της δεν της έδειξαν ποτέ τίποτα παρά μόνο της είπαν πως την υιοθέτησαν όταν εκείνη ήταν ακόμη 3 χρόνων και η μητέρα της ήταν μια γυναίκα που έπρεπε να την μεγαλώσει μόνη της και γι’ αυτό ίσως την έδωσε για υιοθεσία. Στα 22 της λοιπόν, το όνειρό της ήταν να μπει στον χώρο της μόδας, και έτσι μετακόμισε στο Λονδίνο για να σπουδάσει.

Τον Δεκέμβριο του 2012 όμως, συνέβη κάτι που της άλλαξε ριζικά την ζωή. Ο κολλητός της φίλος, Kelsang, την έκανε tag σε ένα βίντεο του Youtube, χωρίς όμως να της στείλει κάτι άλλο σε μήνυμα. Το βρήκε πολύ περίεργο και άνοιξε το Link να δει περί τίνος πρόκειται. Ξαφνικά, ανοίγει ένα comedy sketch με μια κοπέλα που είναι ολόιδιες. Όχι, δεν έμοιαζαν. Ήταν σαν να ήταν η ίδια η Anais, χιλιάδες μίλια μακριά. Ο Kelsang δεν γνώριζε για την υιοθεσία της Anais αλλά αμέσως του φάνηκε περίεργο το πόσο ίδιες ήταν.

Το κορίτσι στο βίντεο, είχε αμερικάνικη προφορά μα με το πρόσωπο, τις φακίδες και ακόμη και τα μαλλιά της Anais. Ήθελε τόσο πολύ να της γράψει κάτι μα δίσταζε. Και κάθε μέρα ξυπνούσε με το ίδιο άγχος. Αποφάσισε λοιπόν, μετά από δύο εβδομάδες, να στείλει την φωτογραφία της άγνωστης κοπέλας στην μητέρα της. Εκείνη για να την καθησυχάσει, της είπε πως όλοι μπορεί να μοιάζουν με κάποιον σε μια απλή φωτογραφία. Όμως, το άγχος δεν έφυγε. Ήξερε ότι δεν ήταν απλώς μια σύμπτωση. Ένα πρωινό, καθώς πήγαινε στο κολέγιο, ο Kelsang ξανανέφερε την  κοπέλα στο βίντεο. Έλεγε πως την είχε ξαναδεί σε ένα Trailer για μια ταινία και η Anais έντρομη, το έψαξε online, μέχρι που βρήκε το όνομά της. Έτσι η άγνωστη κοπέλα, τώρα πια είχε όνομα, την έλεγαν Samantha Futerman και είχε την ίδια ηλικία με την Anais, καθώς και καταγόντουσαν από την Νότια Κορέα και οι δύο. Ήταν η ώρα να έρθουν σε επικοινωνία.

Η Anais αποφασίζει να της γράψει στην σελίδα που είχε στο Facebook μερικά πράγματα για εκείνη και το πως της φαίνεται περίεργο το πόσο ίδιες είναι. Ύστερα, προσθέτει το γεγονός του ότι είναι υιοθετημένη και ότι έχουν την ίδια μέρα γενέθλια. Η Samantha δεν άργησε να απαντήσει βάζοντας της στο μυαλό πως ίσως τα κορίτσια να είναι δίδυμες. Ενθουσιασμένη η Anais, έψαχνε να βρει οτιδήποτε την συνδέει με την ζωή της πριν την υιοθεσία ώστε να δώσει έστω και ένα στοιχείο στην χαμένη της αδερφή. Μιλούσαν τακτικά για μια εβδομάδα και ύστερα από 3 μήνες, η Samantha πηγαίνει στο Λονδίνο να την βρει. Όμως ακόμη, δεν μπορούσαν να είναι σίγουρες για την συγγένειά τους, μόνο γι’ αυτό που ένιωθαν και αποφασίζουν να κάνουν τεστ DNA, μέχρι που ο γιατρός τους έδωσε το πράσινο φως, λέγοντάς τους πως, “Μπορείτε πλέον να αγκαλιαστείτε ως δίδυμες”.

Η Anais και η Samantha, είναι πλέον αχώριστες και έφτιαξαν ακόμη και ντοκιμαντέρ που λέγεται Twinsters. Καταλαβαίνεις λοιπόν, πόσο απίστευτο είναι και πόσες λίγες πιθανότητες μπορεί να έχει για κάποιος για να βρει τυχαία την αδερφή του στο Youtube. Μα άμα το έχει η μοίρα σας, θα πέσεις πάνω του. Δεν γίνεται αλλιώς.