Ο συνδυασμός διαφορετικών δεκαετιών στο styling των μαλλιών είναι πιο επίκαιρος από ποτέ. Το περασμένο καλοκαίρι είδαμε μια τέτοια τάση μαλλιών, το Sachel [shag meets Rachel Green] να γίνεται ιδιαίτερα δημοφιλής.

Η τάση, όμως, που φαίνεται να κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος το φθινόπωρο είναι το Brachel, δηλαδή ένας συνδυασμός της Brigitte Bardot και της Rachel Green. Η influencer Shay Sullivann «βάφτισε» τη νέα τάση, παρουσιάζοντας το κούρεμά της με μια φωτογραφία στο Instagram, την οποία συνόδεψε με τη λεζάντα: «Όπως θα έλεγε και το @glamourmag“The Brachel”».

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shay (@shay.sullivann)

Το Brachel συνδυάζει τα κοψίματα της Brigitte Bardot τη δεκαετίας του 1960 με τα ογκώδη επίπεδα της Rachel Green τη δεκαετίας του 1990.

Το μπροστινό μέρος αποτελείται από μακριές τούφες που πλαισιώνουν το πρόσωπο, συνθέτοντας μια όμορφη δομή γύρω από τα φρύδια και τα ζυγωματικά, ενώ το πίσω μέρος ολοκληρώνεται με κλιμακωτά επίπεδα. Συνολικά, πρόκειται για ένα κούρεμα με όγκους, μέχρι τους ώμους, που «ακουμπάει» την τάση των midi flick μαλλιών, που έγινε viral.

Πριν το δοκιμάσετε, θα πρέπει να ξέρετε ότι αυτό το κούρεμα απαιτεί στέγνωμα και styling με πιστολάκι μαλλιών, καθώς η θερμότητα θα βοηθήσει τα διάφορα επίπεδα να αποκτήσουν περισσότερο όγκο.

6 τρόποι για να πετύχεις κι εσύ το Brachel

Το Brachel της δεκαετίας του ’90

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MATILDA DJERF (@matildadjerf)

Το Brachel lob

Το Brachel bob

Το πλατινένιο Brachel

Το ογκώδες Bratchel

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Frances (@beautyspock)

Το Bratchel για μακριά μαλλιά