Κάποια κορίτσια από παιδιά αναρωτιούνται πότε το αγόρι που τους αρέσει θα τους πει ‘’σ αγαπώ’’. Χρόνια περνούν, εφηβείες, πανεπιστήμια, κάποιες από αυτές διοικούν τμήματα και εταιρείες αλλά παραμένουν τα ίδια κορίτσια που αναρωτιούνται πότε αυτός θα τους πει σ αγαπώ.

Τα αγόρια απο την άλλη θα είναι πάντα αγόρια και θα λένε πάντα δύσκολα σ αγαπώ. Δεν βιάζονται να το πουν, δεν αναρωτιούνται πότε πραγματικά το αισθάνονται και γενικά είναι πρακτικοί τύποι τόσο ώστε η λέξη με τα εφτά γράμματα να χάνει την αίγλη της μπροστά σ αυτά που πραγματικά κάνουν όταν αγαπάνε.

s agapw xwris na sto pei

Θυμάται απλά πράγματα

Μπορεί να θυμηθεί αν σου αρέσει η πορτοκαλάδα σουρωμένη ή αν πίνεις τσάι ή καφέ. Θυμάται σημαντικά γεγονότα που του έχεις εξιστορήσει και λεπτομέρειες από πράγματα που αγαπάς ή αποφεύγεις. Ότι πχ δεν τρως μπάμιες και πως φοβάσαι τους κλόουν.

Ανησυχεί

Σου ζητάει να στείλεις ένα μήνυμα όταν φτάσεις σπίτι, σου τονίζει να οδηγείς προσεκτικά. Σου θυμίζει να αλλάζεις λάδια στο αυτοκίνητο ή σε ρωτάει συχνά αν έφαγες και τι. Νοιάζεται.

Σου ζητάει την βοήθειά σου

Από το να πας μαζί του σε έναν βαρετό γάμο συναδέρφου μέχρι το να σου ζητήσει να πάτε μαζί για ψώνια σημαίνει ότι υπολογίζει την γνώμη σου. Και αυτό είναι μεγάλο δείγμα αγάπης για ένα αγόρι.

Σου χαμογελάει

Δεν μιλάω για ένα οποιοδήποτε χαμόγελο, είναι ένα συγκεκριμένο χαμόγελο που δεν ξεγελάει κανέναν. Θέλει να είσαι και εσύ χαρούμενη και το μοιράζεται μαζί σου χαμογελώντας.

Αντέχει τους φίλους σου

Μεγάλη θυσία για ένα αγόρι. Στα αγόρια -όταν δεν πρόκειται για επαγγελματικούς λόγους- δεν λειτουργεί το κουμπί της διπλωματίας. Αρα; Μεγάλη θυσία για ένα αγόρι.

Φροντίζει τα δώρα του να σε ευχαριστούν

Θυμάται τι έχεις ευχηθεί πριν μερικούς μήνες, έχει παρατηρήσει τις ανάγκες σου σε τσάντες, παπούτσια και άλλα πολύ απαραίτητα πράγματα.

Προγραμματίζει μαζί σου

Διακοπές, το σαββατοκύριακο, τα Χριστούγεννα. Σε ρωτάει για την Πέμπτη το βράδυ και θέλει ένα ‘’πρόγραμμα’’ μαζί σου. Σε θέλει μαζί του.

Οι φίλοι του σε υπολογίζουν στην παρέα τους

Ναι γιατί εκείνος έχει μιλήσει για σένα και εκείνοι που τον αγαπούν τον θέλουν ευτυχισμένο και ας τους τον πήρες.

Σε θέλει όπως και αν είσαι

Με φόρμες, άρρωστη με μύξες και βήχα, κουρασμένη, νευριασμένη.

Προσπαθεί να σε βοηθάει με τα προβληματά σου

Σε ακούει, νοιάζεται και προσφέρεται να βοηθήσει στις λύσεις. Η΄ακόμα και να βγει μπροστά για σένα.

Κάνει υπομονή μαζί σου

Υπάρχουν κάποιες πιο ιδιαίτερες σχέσεις που απαιτούν χρόνο. Αν έχασες πρόσφατα την δουλειά σου, κάποιον δικό σου, αν περιμένεις με αγωνία κάποια αποτελέσματα, τότε δεν είσαι και η καλύτερη παρέα. Αν εκείνος σε περιμένει και σε ακούει τότε ναι σ αγαπάει και δεν χρειάζεται να στο πει. Όπως και με όλα τα παραπάνω.

Αγάπα τον και εσύ.