Το AndieKat είναι ένα από τα αγαπημένα μας fashion stores. Και αυτό γιατί εκτός από το ότι εκεί θα βρεις μερικά από τα πιο γνωστά ελληνικά και ξένα brands, είναι τόσο οργανωμένο και λειτουργικό που κάνει το online shopping εξαιρετικά διασκεδαστικό.

Εάν το έχεις επισκεφτεί ακόμη και μια φορά, όλα τα παραπάνω τα γνωρίζεις ήδη.

Ποια είναι όμως τα πράγματα που δεν ξέρεις για το AndieKat;

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AndieKat (@andiekatcom)

Πίσω από το fashion store AndieKat βρίσκονται δυο αδερφές, η Άντυ και η Κατερίνα. Παρόλο που και οι δύο σπούδασαν και ασχολήθηκαν με τις θετικές επιστήμες, γρήγορα, η αγάπη τους για το εμπόριο, τη μόδα και την επαφή με τον κόσμο υπερίσχυσαν. Βέβαια αυτό δεν έγινε τυχαία και αναπάντεχα καθώς και οι δύο μεγάλωσαν στα καταστήματα ρούχων της οικογένειά τους, στο Αλιβέρι.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AndieKat (@andiekatcom)

Το AndieKat δημιουργήθηκε ηλεκτρονικά το 2014, ακολούθησαν 2 φυσικά καταστήματα, στην Χαλκίδα και στο Χαλάνδρι, και σίγουρα έπεται συνέχεια. Στόχος τους ήταν να δημιουργήσουν έναν πολυδιάστατο χώρο όπου ελληνικά και διεθνή αναγνωρισμένα brands θα συναντιούνται.

Όλα τα fashion items επιλέγονται με πολύ προσοχή και αγάπη από τις δυο τους. Παρακολουθούν διαρκώς τις διεθνείς τάσεις και βρίσκονται σε συνεχή εγρήγορση για να μπορούν να εξελίσσονται. Αυτό είναι εμφανές με την πρώτη ματιά στο e-shop του AndieKat καθώς δεν υπάρχει κάποιο προϊόν που να μην αποτελεί αυτή τη στιγμή τάση.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AndieKat (@andiekatcom)

Το σημαντικότερο είναι πως στο AndieKat θα βρεις ακριβώς αυτό που ψάχνεις, για κάθε περίσταση. Από loungewear -που είναι αναπόφευκτα και η τάση της εποχής- μέχρι αξεσουάρ και παπούτσια.

Μία βόλτα από τα φυσικά καταστήματα ή από το online store θα σε κάνουν να το αγαπήσεις, όσο και εμείς.

Αριστοφάνους 17, Χαλάνδρι, 210 6840145 | Αβάντων 56, Χαλκίδα, 22210 60225 | Λεμπέση 12, Αλιβέρι, 22230 23280

Ακολούθησε το AndieKat στο Facebook και στο Instagram για βλέπεις πρώτη όλα τα νέα προϊόντα.