Κοντέψαμε να ξεχάσουμε πόσο twisted χαρακτήρας είναι ο Penn Badgley μετά τον πρώτο κύκλο του You. Μπορεί να πέρασε καιρός από τότε, αλλά ήρθε η ώρα να αποζημιωθούμε. Έτσι ξαφνικά ήρθαν τα νέα από τον ίδιο τον ηθοποιό για την κυκλοφορία της δεύτερης σεζόν της σειράς στις 26 Δεκεμβρίου. Κάνουμε μια μικρή περίληψη για όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής και προετοιμαζόμαστε ψυχολογικά. Απ’ ό,τι φαίνεται δε θα μας βάλει και σε τόσο Χριστουγεννιάτικο κλίμα ο Joe.

H δεύτερη σεζόν βασίζεται επίσης σε βιβλίο

Ακριβώς όπως είχε συμβεί και με την πρώτη. Τώρα θα δούμε να μεταφέρεται στην οθόνη το sequel βιβλίο του You, με τίτλο Hidden Bodies. Λογικά θα μπορούσαν να είχαν βρει έναν λιγότερο ξεκάθαρο τίτλο. Και μόνο ο πληθυντικός αριθμός που χρησιμοποιείται, μας τρομάζει. Όπως και στον πρώτο κύκλο, έτσι και τώρα, η γενική πλοκή θα βασίζεται εκεί ωστόσο θα υπάρχουν πολλές αλλαγές. Κάπως πρέπει να επιτευχθεί και αυτό το binge watching, πώς να το κάνουμε.

Ο Joe μετακομίζει

Η βασική αλλαγή είναι ότι ο Joe αποφασίζει να αφήσει πίσω του το παρελθόν και να φύγει από τη Νέα Υόρκη. Έτσι, τώρα θα τον βλέπουμε να ξεκινά τη ζωή του και πάλι στο Los Angeles. Βέβαια, ένας δολοφόνος που θέλει να περνάει απαρατήρητος, ίσως να μην βρει αυτό που ψάχνει στο L.A. Ίσως τελικά αυτή η μετακόμιση να του προκαλέσει προβλήματα.

Δεν θα ξεφορτωθεί το παρελθόν του εύκολα

Ούτε εμείς ξεχνάμε πως τελείωσε η πρώτη σεζόν, και σίγουρα δεν το ξεχνάει η οικογένεια της Peach. Ξέρουμε πως σίγουρα θα ψάξουν να βρουν μια λύση σε ό,τι έχει γίνει. Και το κακό της υπόθεσης είναι ότι ο Joe όσο προσεκτικός κι αν ήταν, άφησε πίσω του ενοχοποιητικά στοιχεία. Αλλά ούτε ο ίδιος του ο εαυτός δεν θα τον αφήσει τόσο εύκολα. Λένε πως οι άνθρωποι δεν αλλάζουν και ο Joe ίσως είναι η επιβεβαίωση του κανόνα.

Ακόμα πιο τρομακτικό. Ναι, γίνεται.

Αυτό που επιβεβαιώνουν όσοι εμπλέκονται στην παραγωγή του You, είναι ότι αυτή τη φορά θα μας τρομάξει ακόμα περισσότερο. Δεν μπορούμε να φανταστούμε που μπορούν να φτάσουν. Ξέρουμε όμως ότι το You τείνει να γίνει θρίλερ σειρά, ό,τι κι αν συνεπάγεται αυτό.

Ένα νέο crush για τον Joe

Ή μήπως να λέγαμε “μια νέα εμμονή”; Το Υοu δεν θα ήταν αυτό που ξέραμε αν ο Joe έμενε άπραγος, όσον αφορά τα συναισθηματικά του. Είναι αρκετοί οι νέοι χαρακτήρες που θα συμμετέχουν αυτή τη φορά. Ανάμεσα τους, η Victoria Pedretti, η Jenna Ortega, και ο Charlie Barnett. O καθένας θα επηρεάσει τη ζωή του Joe με ένα διαφορετικό τρόπο. Μένει μόνο να δούμε αν τελικά η Victoria Pedretti, που θα υποδύεται την Love Quinn, θα εξελιχθεί όντως στη νέα εμμονή του Joe.

Θα δούμε πολύ περισσότερο την Candace

Aπό εκεί που βλέπαμε μόνο στιγμιότυπα με την Candace από το παρελθόν -και τη θεωρούσαμε νεκρή- έχουν αλλάξει πολλά. Τώρα πια η Candace με κάποιο τρόπο θα ενσωματωθεί κανονικά στην ιστορία και θα την βλέπουμε πολύ συχνά.

Featured Image: variety.com