Η αρχή της Άνοιξης είναι πάντα μια εποχή αναζωογόνησης. Η γη θα αρχίσει σιγά σιγά να ζωντανεύει — και κατά κάποιο τρόπο αυτό θα κάνουμε κι εμείς. Καθώς ο ‘Ηλιος συνεχίζει να περνάει μέσα από το ζώδιο του Κριού αυτόν τον μήνα, θα νιώσουμε πιο ενθουσιασμένοι και γεμάτοι ενέργεια από ποτέ. Ο Μάρτιος σηματοδότησε μια περίοδο προσαρμογής, αλλά το ωροσκόπιό μας για τον Απρίλιο του 2023 έχει να κάνει με το ξεκίνημα, τις νέες αρχές και τις φρέσκες εξελίξεις.

Σημαντικές αστρολογικές ημερομηνίες τον Απρίλιο του 2023

5 Απριλίου: Πανσέληνος στον Ζυγό

11 Απριλίου: Ηλιακή σύνοδος του Δία

19 Απριλίου: Ηλιακή έκλειψη στον Κριό

20 Απριλίου: Ήλιος στον Ταύρο

21 Απριλίου: Ανάδρομος Ερμής

Αστρολογική επισκόπηση Απριλίου 2023

Ο μήνας ξεκινάει με μια κοινωνική νότα, καθώς η Πανσέληνος στον Ζυγό λαμβάνει χώρα στις 5 Απριλίου. Δεδομένου ότι αυτή η Σελήνη κυβερνάται από την Αφροδίτη, να περιμένεις αποκαλύψεις που αφορούν την αγάπη και τον έρωτα και το φλερτ. Δεδομένου ότι ο Απρίλιος είναι ως επί το πλείστον ένας φλογερός μήνας, αυτή η πανσέληνος είναι ιδιαίτερα σημαντική, επειδή ρίχνει φως στο πόσο σημαντικό είναι να παραμένουμε σταθεροί και σε ισορροπία. Σχεδόν μια εβδομάδα αργότερα, στις 11 Απριλίου, ο Ήλιος και ο Δίας θα ενωθούν στον Κριό, φέρνοντας νέες δυναμικές εξελίξεις στον κόσμο μας. 

Γεμάτα νέα ξεκινήματα θα ακολουθήσουν στις 19 Απριλίου, καθώς θα συμβεί η έκλειψη Ηλίου στον Κριό. Ως η πρώτη έκλειψη κατά μήκος του άξονα Κριού-Ζυγού, αυτό το σπάνιο αστρολογικό γεγονός είναι βέβαιο ότι θα φέρει κάποιο πάθος, κάποια δράση και κάποια πρωτοβουλία σε κάθε ζώδιο.

Ο τόνος θα αρχίσει να αλλάζει στις 20 Απριλίου, καθώς ο ήλιος θα μεταβεί στο σταθερό ζώδιο του Ταύρου, με αποτέλεσμα να σταματήσει η ξαφνική δράση. Στην πραγματικότητα, στις 21 Απριλίου, ο Ερμής θα σταθεί ανάδρομος σε αυτό το ζώδιο, φέρνοντας μια περίοδο επαναξιολογήσεων στα σημεία που αναζητάμε τη μεγαλύτερη άνεση, ασφάλεια και σταθερότητα. Θα αρχίσουμε να επαναπροσδιορίζουμε τα πράγματα και θα είναι η τέλεια ευκαιρία να χαλαρώσουμε μετά από την ταραχώδη εποχή του Κριού.

Κριός

Αυτή την εποχή νιώθεις πιο πολύ ο εαυτός σου από οποιαδήποτε άλλη εποχή του χρόνου, οπότε φρόντισε να οδηγείς αυτό το κύμα όσο περισσότερο μπορείς. Αλλά προτού κάνεις τη μεγάλη βουτιά στις πρωτοβουλίες που θέλεις να πάρεις, αφιέρωσε λίγο χρόνο στις σχέσεις σου στις 5 Απριλίου, καθώς λαμβάνει χώρα η Πανσέληνος στον Ζυγό. Αν και αυτή η ενέργεια δεν είναι ακριβώς ευθυγραμμισμένη με τον ρυθμό που θέλεις, να θυμάσαι ότι η αλληλεξάρτηση τελικά δεν θα σε κρατήσει πίσω από τα φλογερά μονοπάτια.

Η προσωπική ανάπτυξη και αρκετές εξελίξεις θα είναι σε εξέλιξη στις 11 Απριλίου, καθώς ο Ήλιος και ο Δίας ενώνονται στον πρώτο οίκο. Αυτό σηματοδοτεί μια στιγμή σημαντικού προβληματισμού, σκέψεις για το πόσο μακριά έχεις φτάσει από τότε που ο Δίας μπήκε ξανά στον Κριό στις 30 Δεκεμβρίου, και μια ένδειξη για το πού πηγαίνεις. Η έκλειψη Ηλίου στον Κριό πυροδοτεί σημαντικές νέες αναζητήσεις στις 19 Απριλίου, φέρνοντάς σε νέα συναρπαστικά κεφάλαια με επίκεντρο την ανεξαρτησία. Τώρα είναι η ώρα να στοιχηματίσεις στον εαυτό σου για το παρακάτω. Τώρα είσαι περισσότερο από ικαν@ να διαχειριστείς τις νέες ιδέες που έρχονται στο δρόμο σου.

Τα πράγματα αρχίζουν να επιβραδύνουν καθώς πλησιάζει η 20η Απριλίου και ο ‘Ηλιος μετατοπίζεται στον Ταύρο. Η προσοχή σου θα στραφεί τώρα στα οικονομικά και ο ανάδρομος Ερμής στις 21 Απριλίου θα προκαλέσει κάποιες αλλαγές σε αυτόν τον τομέα. Αν και αυτές οι αλλαγές μπορεί να καθυστερήσουν αρχικά, επεξεργάσου τα οικονομικά σου με τρόπο που είναι βέβαιο ότι θα σου αποδώσει μακροπρόθεσμα.

Ταύρος

Η πανσέληνος του Ζυγού στις 5 Απριλίου αναδεικνύει όλους τους τρόπους και τα μέσα στα οποία βασίζεσαι για να αυξήσεις την ικανοποίησή στην καθημερινότητά σου. Η Πανσέληνος του Απριλίου σε ενθαρρύνει να δώσεις προσοχή στο πώς αυτές οι πρακτικές μπορούν να ενσωματωθούν καλύτερα στην καθημερινότητά σου. Φρόντισε το σώμα σου, την υγεία σου, την ευεξία σου και κράτησε σε ισορροπία τις καθημερινών σου υποχρεώσεων, δίνοντας προτεραιότητα στην αυτοφροντίδα σου.

Καθώς ο Ήλιος και ο Δίας ενώνονται στον 12ο οίκο στις 11 Απριλίου, είναι η ώρα να ξεκινήσεις νέους τρόπους σκέψης, καθώς και να απαλλαγείς από κάθε αρνητική αυτοσυζήτηση ή συνήθειες που δεν ευθυγραμμίζονται με το πού θέλεις να πας. Η έκλειψη Ηλίου της 19ης Απριλίου στον Κριό υπόσχεται να εξελίξει ενεργά ορισμένες από τις τρέχουσες συνήθειές σου, οπότε βεβαιώσου ότι χρησιμοποιείς αυτήν την ευκαιρία για περισσότερη ομορφιά και ευεξία.

Η σεζόν για σένα ξεκινά στις 20 Απριλίου, ενεργοποιώντας την επιθυμία σου για άνεση και ασφάλεια. Τώρα θα αναθεωρήσεις μερικούς από τους τρόπους με τους οποίους εκφράζεσαι όσον αφορά την πολυτέλεια, την ευκολία και την ικανοποίηση. Ως κάποιος που δεν είναι ο *μεγαλύτερος* θαυμαστής των αλλαγών, αυτός ο ανάδρομος μπορεί να είναι άβολος, αλλά θα σου επιτρέψει να αναθεωρήσεις αυτό που μέχρι τώρα θεωρείς πολύτιμο από τον χρόνο και την ενέργειά σου.

Δίδυμοι

Η κοινωνική σου ζωή ξεκινά όταν η Πανσέληνος στον Ζυγό λαμβάνει χώρα στις 5 Απριλίου. Ως ζώδιο του αέρα, τώρα είσαι πρόθυμ@ να στραφείς περισσότερο στις σχέσεις με τους άλλους. Αυτή είναι μια σημαντική περίοδος σύνδεσης για δημιουργικά projects και θα μπορούσε να σηματοδοτήσει την ολοκλήρωση μιας καλλιτεχνικής προσπάθειας στην οποία ετοιμάζεις καιρό. Είναι μια μέρα ιδανική για να βρίσκεσαι κοντά σε ανθρώπους, γι’ αυτό μη διστάσεις να ασχοληθείς με τους γύρω σου.

Στις 11 Απριλίου, ο Ήλιος και ο Δίας σχηματίζουν μια σύνοδο στον 11ο οίκο των φίλων, των συμμαχιών και των συνεργασιών, προσκαλώντας σε να ηγηθείς ενός νέου ομαδικού project ή δραστηριότητας. Έχεις την ικανότητα να εμπνέεις τους άλλους – κι αυτή η σύνδεση είναι η τέλεια στιγμή για να βάλεις στη ζωή σου ένα νέο χόμπι. Καθώς η ηλιακή έκλειψη συμβαίνει στις 19 Απριλίου, θα φέρεις τους ανθρώπους πιο κοντά κι αυτό θα σου δώσει κι εσένα ενέργεια.

Ο Ήλιος μετατοπίζεται στο σταθερό, προσανατολισμένο στην ασφάλεια ζώδιο του Ταύρου στις 20 Απριλίου. Τώρα καλείσαι να επαναφορτίσεις τις μπαταρίες σου. Καθώς ο Ερμής, ο κυβερνήτης του χάρτη σου, σταθμεύει ανάδρομος στις 21 Απριλίου, θα κληθείς να αναθεωρήσεις τις συνήθεις πρακτικές σου.

Καρκίνος

Νέες ευκαιρίες καριέρας ξεδιπλώνονται με γρήγορους ρυθμούς αυτόν τον μήνα, αλλά προτού βάλεις φωτιά στον κόσμο, η Πανσέληνος του Ζυγού στις 5 Απριλίου σε ενθαρρύνει σε μία ισορροπημένη ζωή, στο σπίτι, με την οικογένεια. Ως ζώδιο του ζωδιακού που κυβερνά τη Σελήνη, είναι σημαντικό το περιβάλλον σου να υποστηρίζει μια ήρεμη, ευχάριστη ζωή και αυτή η Πανσέληνος υπογραμμίζει αυτήν την ανάγκη. Είναι μια καλή στιγμή για παρέα που σε στηρίζει και σε υποστηρίζει, τώρα που ξεκινάς συναρπαστικές νέες προσπάθειες στην καριέρα σου.

Καθώς ο Ήλιος και ο Δίας ενώνονται στον 10ο οίκο της καριέρας στις 11 Απριλίου, θα κληθείς να σκεφτείς πόσο μακριά έχεις φτάσει στη δουλειά σου από τότε που ο Δίας μετακόμισε στον Κριό τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους. Ενώ έχεις ακόμα κάποιους στόχους που θέλεις να πετύχεις, αυτή η σύνδεση σηματοδοτεί μια περίοδο επιτυχίας, οπότε μην φοβάσαι να την απολαύσεις. Η έκλειψη Ηλίου στον Κριό στις 19 Απριλίου θα συνεχίσει να προκαλεί νέα ενέργεια στη δουλειά, προτρέποντάς σε να αναλάβεις κάτι νέο. Ετοιμάσου να είσαι πολύ απασχολημέν@ αυτόν τον μήνα.

Τα πράγματα αρχίζουν να ηρεμούν στις 20 Απριλίου, καθώς ο Ήλιος μετατοπίζεται στο σταθερό ζώδιο του Ταύρου. Ασχολήσου με τους φίλους σου, αλλά στις 21 Απριλίου θα πρέπει να κάνεις επαναξιολογήσεις στις φιλίες ή τις συνεργασίες σου καθώς οι σταθμοί του Ερμή θα είναι ανάδρομοι. 

Λέων

Θα κάνεις πολύ καλή παρέα με τους ανθρώπους σου τις μέρες γύρω από τις 5 Απριλίου, καθώς η Πανσέληνος στον Ζυγό φωτίζει τον τρίτο οίκο. Η Πανσέληνος του Απριλίου είναι η τέλεια στιγμή για να κάνεις εκείνες τις δημιουργικές και ευχάριστες συζητήσεις. Ίσως τώρα να είναι η ευκαιρία για να ολοκληρώσεις εκείνη τη ξένη γλώσσα ή το σεμινάριο που ήθελες.

Στις 11 Απριλίου, ο Ήλιος κι ο Δίας θα ενώσουν τις δυνάμεις τους στον Κριό, φέρνοντας ανάπτυξη και άμεσες εξελίξεις στον ένατο οίκο της γνώσης, της σοφίας και της φιλοσοφίας. Η ηλιακή έκλειψη στον Κριό στις 19 Απριλίου θα ξεδιπλώσει όλες τις ευκαιρία για πνευματικότητα και αυτο-ανάπτυξη.

Θα αρχίσεις να επιβραδύνεις στις 20 Απριλίου, καθώς ο ήλιος μετατοπίζεται στο εστιασμένο στην ασφάλεια ζώδιο στον Ταύρου. Αυτή η σεζόν φέρνει αναγνώριση και αυξημένη ευαισθητοποίηση στα θέματα καριέρας, και καθώς οι σταθμοί του Ερμή κάνουν ανάδρομη πορεία στις 21 Απριλίου, θα κληθείς να αξιολογήσεις τους τρόπους με τους οποίους αναζητάς σταθερότητα και μονιμότητα σε αυτόν τον τομέα. Αν και αυτό στην αρχή μπορεί να προκαλέσει σύγχυση στο τέλος θα νιώσεις ανακούφιση.

Παρθένος

Τα οικονομικά σου θα αναδειχθούν στις 5 Απριλίου, καθώς η Πανσέληνος στον Ζυγό λαμβάνει χώρα στον δεύτερο οίκο. Την ημέρα αυτή θα τονιστεί η ανάγκη για οικονομική ισορροπία. Εάν τα πράγματα δεν πήγαν όπως ήθελες μέχρι τώρα, θα θελήσεις να δημιουργήσεις κάποια αρμονία γύρω από τα έσοδά σου και έξοδά σου. Αυτή η μέρα είναι καλή ευκαιρία για να αξιολογήσεις τα κέρδη σου και τον τρόπο με τον οποίο τα μοιράζεσαι με τους άλλους.

Ο Ήλιος και ο Δίας θα ενωθούν στον Κριό στις 11 Απριλίου, φέρνοντας νέες ευκαιρίες στα οικονομικά και στις ευθύνες σου. Έχεις επενδύσει τον χρόνο, τα χρήματά ή την ενέργειά σου σε κάτι και αυτή την ημέρα, σίγουρα θα αποδώσει. Η έκλειψη Ηλίου στον Κριό στις 19 Απριλίου θα εγκαινιάσει δυναμικά νέα ξεκινήματα, προτρέποντάς σε να ασχοληθείς με τις ευθύνες και τις οικονομικές υποχρεώσεις σου.

Ο ‘Ηλιος μετατοπίζεται στο αισθησιακό, σταθερό ζώδιο του Ταύρου στις 20 Απριλίου, μετατοπίζοντας την προσοχή σου στους τρόπους που βρίσκεις ασφάλεια στις πεποιθήσεις σου και στις προσωπικές σου φιλοσοφίες. Ο Απρίλιος έχει να κάνει με το να βρίσκεις ξανά τις πνευματικές απόψεις που σε ικανοποιούν, αλλά καθώς ο Ερμής (ο κυβερνήτης του χάρτη σου) σταθμεύει ανάδρομα στις 21 Απριλίου, μπορεί να κληθείς να κάνεις κάποιες αναθεωρήσεις.

Ζυγός 

Τα πράγματα έχουν ζεσταθεί στην ερωτική ζωή λόγω της εποχής του Κριού και η πανσέληνος στον Ζυγό στις 5 Απριλίου σε τοποθετεί στο επίκεντρο. Κάνε αυτό που κάνεις καλύτερα, Ζυγέ — φέρε τους ανθρώπους σου κοντά. Οργανώσε ένα πάρτι – οτιδήποτε σου επιτρέπει να κοινωνικοποιηθείς. Αυτή η πανσέληνος σου επιτρέπει να ξεκαθαρίσεις τι θέλεις κι από τις σχέσεις σου οπότε ενώ αυτή είναι η τέλεια ευκαιρία να συναναστραφείς με άλλους, αφιέρωσε και λίγο χρόνο στον εαυτό σου.

Στις 11 Απριλίου, ο Ήλιος και ο Δίας θα ενωθούν στον Κριό, φέρνοντας ευκαιρίες με γρήγορους ρυθμούς στις αισθηματικές σχέσεις και συνεργασίες. Η έκλειψη Ηλίου στον Κριό στις 19 Απριλίου θα φέρει μια ισχυρή νέα ενέργεια, προτρέποντάς σε να ξεκινήσεις ένα συναρπαστικό νέο ταξίδι με έναν σύντροφο ή συνεργάτη.

Στις 20 Απριλίου, ο Ήλιος θα μετατοπιστεί στο ζώδιο του Ταύρου που είναι προσανατολισμένο στην ασφάλεια, καλώντας σε να αναγνωρίσεις τη σταθερότητα που σου δίνουν τα σταθερά οικονομικά σου. Τώρα είναι η ώρα να σκεφτείς πόσο σε υποστηρίζουν οι δικοί σου άνθρωποι, καθώς και πόσο πολύ είσαι εσύ εκεί για τους άλλους. Καθώς οι σταθμοί του Ερμή αναδρομούν  στις 21 Απριλίου, θα κληθείς να αξιολογήσεις τυχόν σημαντικές λεπτομέρειες σχετικά με τις προσωπικές ή οικονομικές σου ευθύνες.

Σκορπιός

Η Πανσέληνος στον Ζυγό είναι η τέλεια στιγμή για να δώσεις προτεραιότητα στην αυτοφροντίδα, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να αποσυρθείς για λίγο από τον έξω κόσμο. Είναι σημαντικό να διατηρείς μια υγιή ισορροπία μεταξύ παραγωγικότητας και ξεκούρασης, και αυτή η Πανσέληνος είναι μια υπενθύμιση ότι έχεις κερδίσει το δικαίωμά σου να χαλαρώσεις. Γύρισε πίσω και προσπάθησε να επαναφορτίσεις τις μπαταρίες σου — θα χρειαστείς όλη σου την ενέργεια αυτόν τον μήνα.

Ο Ήλιος και ο Δίας συνδέονται στον Κριό στις 11 Απριλίου, φέρνοντας σημαντική βελτίωση στην καθημερινότητα. Η ηλιακή έκλειψη στον Κριό στις 19 Απριλίου θα προσκαλέσει νέα ξεκινήματα στη ρουτίνα, συνεχίζοντας να σε ωθεί μπροστά σε αυτόν τον τομέα.

Στις 20 Απριλίου, ο Ήλιος θα μετατοπιστεί στο ζώδιο του Ταύρου, φέρνοντας στο επίκεντρο την επιθυμία σου για σταθερότητα στις σχέσεις σου. Ο Ερμής θα σταθεί ανάδρομος στις 21 Απριλίου, προσκαλώντας σε να αναθεωρήσεις πόσο σταθερές και μακροχρόνιες είναι στην πραγματικότητα ορισμένες από τις συνδέσεις σου. Ξαναδιαπραγματεύσου τυχόν συμφωνίες που έχεις συνάψει, ειδικά στις σχέσεις σου.

Τοξότης

Οι φιλίες σου θα βρίσκονται στο επίκεντρο αυτό το μήνα, καθώς η Πανσέληνος στον Ζυγό φωτίζει τον 11ο οίκο στις 5 Απριλίου. Μη διστάσεις να φέρεις τους ανθρώπους κοντά, κάτι που κάνεις έτσι κι αλλιώς με μεγάλη ευκολία. Αυτή η Πανσέληνος μπορεί να σηματοδοτήσει το τέλος ενός συλλογικού project ή να φέρει τον κοινωνικό κύκλο σου στο προσκήνιο. Είναι βέβαιο ότι θα είναι μια πολύ κοινωνική μέρα.

Καθώς ο Ήλιος και ο Δίας (γνωστός και ως ο κυβερνήτης του χάρτη) ενώνουν τις δυνάμεις τους στις 11 Απριλίου, θα αρχίσεις να παρατηρείς δυναμικές νέες εξελίξεις στα χόμπι σου και σε όσα σε ενδιαφέρουν. Ως ζώδιο που κυβερνά ο Δίας, αναζητάς πάντα νέους τρόπους ανάπτυξης και επέκτασης, κι αυτή η διέλευση προσφέρει μία σπίθα έμπνευσης για να συνεχίσεις να κάνεις τα πράγματα που σου φέρνουν χαρά. Καθώς η ηλιακή έκλειψη στον Κριό ξεδιπλώνεται στις 19 Απριλίου, θα ξεκινήσεις μια συναρπαστική νέα ψυχαγωγική δραστηριότητα, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο έμπνευσης στη ζωή σου.

Στις 20 Απριλίου, ο Ήλιος μπαίνει στο σταθερό ζώδιο της γης του Ταύρου κι εσύ θα πρέπει να ξαναδείς την καθημερινότητά σου. Καθώς οι σταθμοί του Ερμή αναδρομούν στις 21 Απριλίου, θα πρέπει να ξαναδείς όλα εκείνα που μέχρι τώρα δεν σε καλύπτουν.

Αιγόκερως

Η καριέρα και η δημόσια εικόνα σου θα φωτιστούν στις 5 Απριλίου, καθώς η Πανσέληνος στον Ζυγό ξεδιπλώνεται στον 10ο οίκο. Αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για να ξεκινήσεις τα σχέδιά σου. Ενώ συνήθως προτιμάς να εργάζεσαι ακούραστα πίσω από κλειστές πόρτες, αυτή η Πανσέληνος διασφαλίζει ότι θα έχεις την αναγνώριση που σου αξίζει.

Στις 11 Απριλίου, ο Ήλιος και ο Δίας θα ενωθούν στον Κριό, φέρνοντας νέες ευκαιρίες στην οικογενειακή ζωή. Αυτή θα μπορούσε να είναι μια καλή στιγμή για να μετακομίσεις ή να ανακαινίσεις το σπίτι. Η έκλειψη Ηλίου στον Κριό στις 19 Απριλίου θα φέρει νέα ξεκινήματα, προσκαλώντας σε να αναλάβεις πρωτοβουλίες, ειδικά σε θέματα σπιτιού.

Καθώς ο Ήλιος μετατοπίζεται στον Ταύρο στις 20 Απριλίου, θα πρέπει να ξαναδείς τις απολαύσεις και τις ανέσεις που σου προσφέρουν τα πράγματα και οι δραστηριότητες που αγαπάς. Στις 21 Απριλίου ξανασκέψου τους διαφορετικούς τρόπους που εκφράζεσαι καλλιτεχνικά — είναι σημαντικό να διαθέτεις τον σωστό χρόνο για να κάνεις τα πράγματα που σε ευχαριστούν.

Υδροχόος

Η Πανσέληνος στον Ζυγό στις 5 Απριλίου ρίχνει φως στις πεποιθήσεις σου, Υδροχόε, καθιστώντας αυτή μια σημαντική περίοδο για πνευματική και προσωπική ανάπτυξη. Νιώθεις πιο απελευθερωμέν@ όταν μπορείς να μοιραστείς τις απόψεις σου με τους ανθρώπους γύρω σου και αυτή η Πανσέληνος είναι η τέλεια στιγμή για να κάνεις ωραίες συζητήσεις. Αυτή την ημέρα, οι άνθρωποι γύρω σου θα πρόθυμοι να απορροφήσουν κάθε κομμάτι σοφίας που είσαι διατεθειμέν@ να μοιραστείς.

Στις 11 Απριλίου, ο Ήλιος και ο Δίας θα ενωθούν στον τρίτο οίκο επικοινωνίας, των δεξιοτήτων και της εκπαίδευσης, φέρνοντας νέες, πρωτότυπες ιδέες. Αυτήν την ημέρα, θα εξετάσεις πόσο μακριά έχεις φτάσει, καθώς και θα χαράξεις μια νέα, σαφή πορεία για το πού πηγαίνεις. Καθώς η ηλιακή έκλειψη στον Κριό λαμβάνει χώρα στις 19 Απριλίου, θα ξεκινήσουν αναζωογονητικά νέα ξεκινήματα εδώ, ωθώντας σε μια περίοδο φώτισης που τόσο καιρό περιμένεις.

Θα θελήσεις ασφάλεια και σταθερότητα στις 20 Απριλίου, καθώς ο Ήλιος μετατοπίζεται στο ζώδιο του Ταύρου. Ωστόσο, καθώς οι σταθμοί του Ερμή κινούνται ανάδρομα εδώ στις 21 Απριλίου, θα κληθείς να ξανασκεφτείς τους τρόπους που αναζητάς τη βοήθεια μέσω της οικογένειας και των δικών σου ανθρώπων.

Ιχθύς

Στις 5 Απριλίου, η Πανσέληνος στον Ζυγό θα φωτίσει την επιθυμία σου για ισορροπία και αρμονία σχετικά με τα οικονομικά σου.

Θα δεις μεγάλη διαφορά στα έσοδά σου στις 11 Απριλίου, καθώς ο Ήλιος και ο Δίας, ο κυβερνήτης του χάρτη σου, ενώνονται στον Κριό. Τώρα είσαι πιο κοντά από ποτέ στον στόχο σου. Η έκλειψη Ηλίου στον Κριό στις 19 Απριλίου θα χρησιμεύσει σε οποιεσδήποτε νέες οικονομικές ευκαιρίες, οπότε κάνε τα πράγματα που πρέπει τώρα.

Στις 20 Απριλίου, ο Ήλιος θα μετατοπιστεί στο ζώδιο του Ταύρου που εστιάζει στην ασφάλεια, στρέφοντας την εστίασή σου στο σε εκείνα που σε κάνουν να νιώθεις καλά. Ως ιδεαλιστής του ζωδιακού κύκλου, είναι σημαντικό να έχεις μια σταθερή νοοτροπία για να σε κρατά προσγειωμέν@, και αυτή η σεζόν είναι ιδανική για να επαναπροσδιορίσεις την οπτική σου — ειδικά καθώς οι σταθμοί του Ερμή είναι ανάδρομοι στις 21 Απριλίου. Ξανασκέψου μερικές από τις απόψεις σου τώρα, και ενώ μπορεί να μην αλλάξεις γνώμη από τη μια μέρα στην άλλη, αυτή η ανάδρομη κίνηση σίγουρα θα κάνει τους τροχούς σου να πάρουν μπρος και να σε πάνε παρακάτω.