Η αλήθεια είναι πως καμία φορά στον ύπνο μας η φαντασία οργιάζει. Έχω να σου πω εγώ ταινίες ολόκληρες που έχω παρακολουθήσει μέσα σε λίγα λεπτά την ώρα που κοιμόμουν. Η επιστήμη υποστηρίζει πως τίποτα από αυτά που βλέπουμε δεν είναι τυχαία και πως όλα έχουν κάποια σημασία. Το υποσυνείδητο μας παίζει πολλά παιχνίδια. Μπορεί λοιπόν να σου μαρτυράει και αρνητικά στοιχειά τα οποία εσύ αρνείσαι να δεις ή να αποδεχτείς για τη σχέση σου; Η απάντηση είναι ναι!

Σύμφωνα με το Hellogiggles.com αν δεις ένα (ή όλα) από τα παρακάτω όνειρα στον ύπνο σου, ίσως να είναι κόκκινα σημαιάκια για τη σχέση σου τα οποία θα πρέπει να προσέξεις.

Σκυλιά

Τα σκυλιά συμβολίζουν την αφοσίωση, τη συντροφικότητα, τη φιλιά και την ανιδιοτελή αγάπη. Μπορεί να δεις το δικό σου σκυλάκι, ένα σκυλάκι που είχες στο παρελθόν αλλά ακόμα και κάποιο της φαντασίας σου. Η συμπεριφορά του σκυλιού στα όνειρά σου δείχνει σε τι κατάσταση είναι η σχέση σου. Αν δεις ένα σκυλάκι χτυπημένο ή τραυματισμένο σημαίνει πως η σχέση σου χρειάζεται περισσότερη προσοχή και αφοσίωση. Ένα άγριο και απειλητικό σκυλί υποδηλώνει πως η σχέση σου ίσως να μην είναι πολύ καλή για εσένα και σε βλάπτει με κάποιο τρόπο. Τέλος, ένα χαρούμενο, ήρεμο και γλυκό σκυλάκι δείχνει πως βρίσκεσαι σε μία πολύ καλή και ευχάριστη σχέση.

Βάρκες και πλοία

Οι ειδικοί λένε πως οι βάρκες και τα πλοία μαρτυρούν πολλά για τη σχέση σου. Φυσικά το νερό και η θάλασσα παίζουν ένα σημαντικό ρόλο. Αν ονειρευτείς πως βουλιάζει ένα πλοίο μπορεί να σημαίνει πως η σχέση σου βαραίνει και βυθίζεται. Το πλοίο βουλιάζει όταν μπει πολύ νερό. Η σχέση σου θα βουλιάξει όταν έχει βαρύνει από αρνητικότητα και προβλήματα. Αν ονειρευτείς πως μία βάρκα είναι χαμένη στη θάλασσα σημαίνει πως η σχέση σου πλέει σε άγνωστα νερά. Δεν ξέρεις ακριβώς πως είναι τα πράγματα, νιώθεις διχασμένη και μπερδεμένη.

Γάτες

Οι γάτες συμβολίζουν την ερωτική ενέργεια σε μία σχέση. Ειδικότερα την σεξουαλικότητα της γυναίκας. Αν δεις μία άρρωστη γάτα σημαίνει πως η σπίθα έχει χαθεί στη σχέση σας και παλεύετε να κρατήσετε το ερωτικό κομμάτι. Αν πάλι δεις μία άγρια ή επιθετική γάτα σημαίνει πως κάποια ερωτική σχέση που έχεις μπορεί να μην είναι καλή για εσένα, ψυχικά ή σωματικά.

Οδήγηση

Αν ονειρευτείς πως εσύ και ο σύντροφός σου είστε στο αυτοκίνητο, δώσε σημασία στο ποιος από τους δύο οδηγεί. Αυτός είναι εκείνος που έχει τη δύναμη στη σχέση σας. Η συμπεριφορά του οδηγού αναδεικνύει πόσο καλά διαχειρίζεται τις καταστάσεις στη σχέση σας. Ένα αυτοκίνητο που είναι εκτός ελέγχου δείχνει πως η σχέση σας έχει ξεφύγει και πρέπει κάποιος άλλος να πάρει τον έλεγχο και την ευθύνη. Αν δεις πως δεν δουλεύουν τα φρένα μπορεί να σημαίνει πως κάποιο κομμάτι στη σχέση σας πρέπει να σταματήσει. Ίσως είναι μία επαναλαμβανόμενη συμπεριφορά που σας δυσκολεύει. Τέλος, ένα αυτοκίνητο που έχει χαθεί σημαίνει πως έχεις χάσει την ενέργεια και την όρεξή σου για τη σχέση και σε ταλαιπωρεί.

Δες ακόμα:

10 μύθοι για τον ύπνο που συνεχίζουμε να πιστεύουμε

featured image: Healthline