Την περασμένη Δευτέρα έγινε γνωστό ότι οι αδελφές Olsen και το brand τους, Raw, εγκαινιάζουν μια νέα collection, ειδικά φτιαγμένη για άνδρες. Για εμάς, όμως, δεν είναι αυτά τα κυριότερα breaking news.

Αυτό που κέντρισε το ενδιαφέρον μας είναι το ασπρόμαυρο πορτραίτο των διδύμων οι οποίες φωτογραφήθηκαν από τον Ethan James Green φορώντας τα αγαπημένα τους flip flops! Ξαφνικά δημιουργήθηκε μια κουβέντα γύρω από αυτά τα ugly κατά τα άλλα shoes, που οι Olsen έφεραν και πάλι στο προσκήνιο!

Πέρα από τις Mary Kate και Ashley παρατηρούμε ότι και άλλοι οίκοι μόδας αλλά και brands χρησιμοποιούν τα flip flops ως βάση για τη δημιουργία των high heels τους. Πρόσφατα είδαμε στην Εβδομάδα Μόδας στην Κοπεγχάγη την επιστροφή των σανδαλιών, ενός all time classic στυλ παπουτσιών.

Στην πασαρέλα είδαμε τη συλλογή του οίκου Fenty και συγκεκριμένα αυτή της Rihanna, να περνά σε άλλο level, καθώς είχε ως κυριότερο στοιχείο τα high heels σε στυλ flip flop στο δέσιμο. Το ανάλογο στυλ βλέπουμε και στα νέα παπούτσια των Dsquared2, αλλά με πιο έντονο ύφος στο δέσιμο του αστραγάλου με αγκράφες!

Δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε το post το Kanye West στο Twitter, που μας δείχνει ένα illustration σανδαλιών σε στυλ Japanese και το κλασικό δέσιμο του flip flop!

Τώρα αν μας ρωτάς αν θα το υιοθετούσαμε αυτό το trend, θα σου απαντούσαμε πως μάλλον όχι.
featured photo: 20minutes.fr