Tο This Is Us είναι σίγουρα μια σειρά που δεν μας άφησε αδιάφορους . Μετά το τέλος της προηγούμενης σεζόν μείναμε με πολλά ερωτηματικά όπως: πώς κατέληξαν ο Kevin και η Zoe μαζί; Γιατί αποφασίζουν να πάνε στο Βιετνάμ; Είναι όντως νεκρή η Beth; Παράλληλα, δεν έχουμε καμία πληροφορία για το τι πρόκειται να συμβεί στο μέλλον με τον Toby, καθώς το τελευταίο επεισόδιο απλώς μας άφησε με απορίες.

Εμείς, πάντως, βρήκαμε και συγκεντρώσαμε όλες τις πληροφορίες που κυκλοφορούν για την τρίτη σεζόν μέχρι τώρα.

*Υπάρχει επίσημη πρεμιέρα

Όλα έχουν ανακοινωθεί επίσημα και το This Is Us θα επιστρέψει με έναν καινούργιο, τρίτο κύκλο επεισοδίων στις 25 Σεπτεμβρίου. Το NBC προέβη σε δηλώσεις από τον Ιούνιο, καθώς όλα προετοιμάζονται για την σειρά . Σημείωσέ το, δεν πρέπει να το χάσεις. Επίσης, ο κύκλος θα αποτελείται από 18 επεισόδια το λιγότερο, όπως ακριβώς και οι προηγούμενοι δύο κύκλοι. Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει από τις αρχές Ιουνίου.

https://www.instagram.com/p/BkN6Lx6Aeu3/

*Θα έχουμε πολλά flashbacks

Γενικότερα στη σειρά, αλλά και ειδικότερα σε ό,τι αφορά την ιστορία του Jack. Σε ένα μικρό teaser βλέπουμε τον ίδιο τον Jack με στολή να βρίσκεται στο Βιετνάμ κατά τη διάρκεια του πολέμου. Θα εξερευνήσουμε διεξοδικά εκείνη την περίοδο της ζωής του, καθώς και όλα τα γεγονότα που τον διαμόρφωσαν σαν άνθρωπο στα 20 του και τον έκαναν τον άνδρα που είναι σήμερα.

Διάβασε επίσης: Οι πιο feminist ταινίες του 2018

*Η σχέση Jack-Rebecca έχει πολλά να μας πει

Μια σχέση που αγαπάμε και σίγουρα θα έχει πλάκα να ανακαλύψουμε περισσότερα για αυτή. Θα δούμε τόσο το παρελθόν όσο και το μέλλον τους, ενώ θα ανακαλύψουμε τη στιγμή που ερωτεύτηκαν.

https://www.instagram.com/p/Bjn0tCEgklB/?taken-by=nbcthisisus

*Η Beth είναι ζωντανή

Σε μια σημαντική σκηνή του τελευταίου επεισοδίου του προηγούμενου κύκλου, ο future Randall λέει στην future Tess πως ήρθε η ώρα να την συναντήσει, εννοώντας όμως την Beth. Σύμφωνα με όσα μαθαίνουμε και όσα παραδέχεται ο σκηνοθέτης, η Beth είναι ζωντανή και δεν θα πεθάνει ξανά – όχι σύντομα τουλάχιστον. Σύμφωνα με τον Fogelman, σκηνοθέτη της σειράς, η τρίτη σεζόν θα είναι ένα βαθύ ταξίδι στα backstories κάποιων προσώπων και η Beth είναι σίγουρα ένα από αυτά, ακόμα και αν κανείς δεν θεωρεί την ιστορία της τόσο σημαντική.

*Θα γνωρίσουμε περισσότερο την οικογένεια του Toby

Γνωρίσαμε ήδη τους γονείς του στον γάμο, όμως τι γίνεται με τον αδερφό-μυστήριο που δεν εμφανίστηκε ποτέ στο bachelor party; Αντικειμενικά, η σχέση τους θα είναι σίγουρα περίπλοκη καθώς δεν έκανε καν τον κόπο να εμφανιστεί στον γάμο και να διορθώσει οποιαδήποτε κατάσταση. Θα εξερευνήσουμε και αυτή τη σχέση καθώς και κάποια άλλα οικογενειακά θέματα του Toby.

*Έχουν ήδη γυριστεί κάποιες σκηνές από το φινάλε της σεζόν

Όπως αποκάλυψε ο σκηνοθέτης σε ένα event των βραβείων Emmy, όχι μόνο ξέρει πώς θα τελειώσει η σειρά, αλλά έχει ξεκινήσει ήδη να δουλεύει κάποιες σκηνές , οι οποίες έχουν γυριστεί. Έχουν πολύ δρόμο ακόμα μπροστά τους, αλλά το σενάριο έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. Έχουν έναν καλό οδηγό για το πώς θα διαχειριστούν την κάθε σκηνή και επεισόδιο, αφού πρόκειται για το τέλος της σεζόν, γεγονός που σημαίνει ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Με γνώμονα ένα καλό σενάριο, το οποίο δεν θα “κολλάει” πουθενά, το This Is Us είναι σίγουρα μια επιτυχημένη σειρά.

Δες ακόμα: Ο δημιουργός του This Is Us επιστρέφει
featured photo: Elle.com