Αν υπήρχε ένα προϊόν-star του καθημερινού μας μακιγιάζ, αυτό θα ήταν δικαίως το concealer. Πρόκειται ίσως για το πλέον πολύ-χρηστικό beauty item του νεσεσέρ μας. Κάνοντας μια βόλτα στα Sephora, θα βρούμε ένα πλήθος πολλών και διαφορετικών ειδών. Σε πολλά χρώματα, διαφορετικούς υποτόνους και υφές, όλα εξυπηρετούν κάποιο σκοπό. Σε γενικές γραμμές, ας έχουμε κατά νου ότι τα πιο κρεμώδη προσφέρουν περισσότερη κάλυψη. Ταυτόχρονα υπάρχουν και αυτά που χρησιμοποιούνται για color correction και τα βρίσκουμε σε διάφορα χρώματα. Προφανώς λοιπόν, υπάρχει κάποιο που να καλύπτει τις ανάγκες κάθε μιας από εμάς.

Ας κάνουμε μια βουτιά στα μυστικά του concealer. Ποια είναι τα πιο hot που κυκλοφορούν και πώς θα κάνουμε την κατάλληλη για τις ανάγκες μας επιλογή;

Nars, radiant creamy concealer

Μέσα στις σελίδες κάποιου beauty λεξικού, σίγουρα θα συναντούσαμε τη φωτογραφία του συγκεκριμένου προϊόντος. Έχει καταφέρει να γίνει ένα iconic προϊόν και όχι άδικα. Χάρη στη σύστασή του, που είναι εξαιρετικά λεπτόρρευστη, γίνεται ένα με την επιδερμίδα, ενώ ταυτόχρονα παρέχει την κάλυψη που χρειαζόμαστε.

Too faced, born this way super coverage concealer

Αν και καινούργιο στην αγορά, το concealer αυτό έχει καταφέρει σε πολύ λίγο καιρό να κερδίσει τις εντυπώσεις. Οι λόγοι πολλοί. Καταρχήν λόγω της εξαιρετικής, full κάλυψης που μας δίνει. Επιπλέον, λόγω της αξιοσημείωτα ενυδατικής του σύστασης. Τέλος, χάρη στις πολλές αποχρώσεις που διαθέτει, μπορεί να χρησιμοποιηθεί τέλεια για κρεμώδες contouring. Σκέφτεσαι κάποιο περισσότερο multitasking προϊόν;

Kat von D, lock it concealer

Όπως όλη η lock it σειρά, η κάλυψη του προϊόντος αυτού δεν θα μπορούσε να είναι κάτι λιγότερο από full. Αν και λεπτόρρευστο στην υφή, προσφέρει εκπληκτική αλλά ανάλαφρη κάλυψη. Το εύρος μάλιστα των αποχρώσεων, κάνει παιχνιδάκι την επιλογή της ιδανικής.

Urban Decay, 24/7 concealer pencil

Πρόκειται για το concealer-σήμα κατατεθέν του spot concealing. Ιδανικό για διόρθωση μικρο-ατελειών και κάλυψη υψηλών προδιαγραφών. Η συσκευασία του υπόσχεται γρήγορη και εύκολη εφαρμογή, με διάρκεια πολλών ωρών.

Sephora collection, color correction face palette

Το απόλυτα multitasking προϊόν. Μια παλέτα, με τέσσερις διαφορετικές color correcting αποχρώσεις που μας λύνει τα χέρια. Κάθε ένα από αυτά μπορεί να διορθώσει διαφορετικές χρωματικές ατέλειες, με τον οδηγό που υπάρχει να λύνει κάθε πιθανή απορία.


featured image: Beautyheaven