Θα ήθελες να έχεις ένα αυτοκίνητο για να κάνεις τις μετακινήσεις σου πιο εύκολες, αλλά δεν έχεις τη δυνατότητα να το αγοράσεις ή να καλύψεις τα έξοδά του;

Μήπως υπάρχει μια λύση που δεν έχεις ανακαλύψει ακόμη; Τώρα μπορείς να αποκτήσεις το δικό σου αυτοκίνητο, χωρίς κανένα κόστος αγοράς ή συντήρησης!

Η FlexCar σου δίνει τη λύση να έχεις το δικό σου, ολοκαίνουριο αυτοκίνητο, για να απαλλαγείς από τον πονοκέφαλο των καθημερινών μετακινήσεων και να κάνεις τη ζωή σου πιο εύκολη.

Ειδικά εάν ζεις στην πόλη, γνωρίζεις πόσο δύσκολες είναι οι μετακινήσεις χωρίς αυτοκίνητο. Οι αποστάσεις είναι μεγάλες και ο προορισμός σου μπορεί να μην είναι πάντα εύκολα προσβάσιμος με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Είναι αλήθεια, όμως, ότι τα έξοδα ενός αυτοκινήτου είναι πολλά και η σκέψη τους και μόνο προκαλεί… πονοκέφαλο! Γι’ αναγκάζεσαι να μετακινείσαι με ό,τι μέσα διαθέτεις, αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο -αλλά και κόπο- από την ήδη επιβαρυμένη καθημερινότητά σου στις διαδρομές.

Μέσω του leasing της Flexcar, όμως, ήρθε η ώρα να βάλεις φρένο στα προβλήματα που αντιμετώπιζες έως τώρα και να αποκτήσεις το δικό σου αυτοκίνητο μέσα από μια απλή διαδικασία.

Εσύ θα διαλέξεις το αυτοκίνητό σου!

Η εταιρεία σου παρέχει μια μεγάλη ποικιλία επιβατικών και επαγγελματικών οχημάτων, μέσα από την οποία μπορείς να διαλέξεις ποιο είναι το καταλληλότερο για εσένα, ανάλογα με τις ανάγκες σου. Θέλεις ένα μικρό για να βρίσκεις να παρκάρεις εύκολα ή μήπως ένα μεγάλο, για να ζήσεις την εμπειρία των SUV; Ό,τι κι αν προτιμάς, θα το βρεις στη FlexCar.

Όλα τα έξοδα καλυμμένα!

Πώς μπορείς να τα αποκτήσεις όλα αυτά; Μέσα από απλά βήματα, με σχεδόν μηδενικά έξοδα.

Η FlexCar σου προσφέρει το αυτοκίνητο των ονείρων σου, χωρίς κανένα κόστος αγοράς ή συντήρησης, αφού όλα τα έξοδα, από την ασφάλεια και τα τέλη κυκλοφορίας, μέχρι τα απαραίτητα service, είναι καλυμμένα! Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πληρώσεις μια μηνιαία συνδρομή, να γεμίσεις με καύσιμα κι έφυγες!

Σου μοιάζει ήδη πολύ καλό για να ‘ναι αληθινό;

Κι όμως οι δυνατότητές σου στο leasing της FlexCar δεν σταματούν εκεί! Αν νιώθεις ότι στο αυτοκίνητο που έχεις επιλέξει βρήκες το τετράτροχο… άλλο σου μισό, η εταιρεία σου παρέχει τη δυνατότητα να το αγοράσεις, για να το κάνεις ολοκληρωτικά δικό σου. Εάν, πάλι, οι ανάγκες σου αλλάξουν και η επιλογή σου δεν σε καλύπτει πια ή εάν απλά θέλεις να δοκιμάσεις κάτι άλλο, η FlexCar σου δίνει τη δυνατότητα να επιστρέψεις το αυτοκίνητο που επέλεξες, απλά, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.

Έτσι, η FlexCar κάνει πραγματικότητα κάτι που μέχρι τώρα έμοιαζε αδύνατο: Μπορείς να οδηγείς συνέχεια ένα καινούριο αυτοκίνητο, μόνο με μια μικρή μηνιαία συνδρομή!

Αν δεν είσαι fan του αυτοκινήτου, η FlexCar έχει τη λύση και για σένα, αφού έχει εμπλουτίσει το στόλο της με μια νέα πλούσια γκάμα από μοτοσικλέτες και scooters.

Επομένως, όλες οι δυνατότητες βρίσκονται στα χέρια σου. Μη χάνεις χρόνο, απόκτησε αυτό που θες για τις μετακινήσεις σου, τώρα!