Έχουμε πει για την μεγαλή αδυναμία που έχουν τα κορίτσια στα burgers από το προηγούμενο φεστιβάλ. Αφού λοιπόν, φάγαμε ότι υπήρχε στο πρώτο και μεγαλύτερο food festival της Αθήνας τώρα, θα δούμε τι θα κάνουμε φέτος για το bikini body (που σιγά μην έχουμε). Σε λιγότερο από ένα μήνα το Burger Fest επιστρέφει και ήρθε να μάθουμε τι θα γευτούμε και τι θα ακούσουμε το τετραήμερο των 18 έως 21 Μαΐου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Τα Burger Houses που θα συμμετάσχουν στο Burger Fest ‘17 και θα γεμίσουν μυρωδιές από φρεσκοψημένο μπιφτέκι την ατμόσφαιρα είναι:

 1. Barbeque Franklyn Smokehouse
 2. Beerger
 3. Bronx Burgers
 4. Brooklyn, The Taste Factory
 5. Bullseye
 6. Diver
 7. Goody’s Burger House
 8. Hot Hot Burger Bar
 9. Juicy Grill
 10. King’s Point Burger Bar
 11. Λόρδος Burgers
 12. Mikaello
 13. Monster Burgers
 14. ΜΠΑΡ ΜΠΕΕ ΚΙΟΥ
 15. Q Burgers

Αλλά ωραία τα burgers, όμως θέλουν κι ένα γλυκάκι. Στον χώρο, για να μας γλυκάνουν με τις λιχουδιές τους θα βρίσκονται οι Λόρδος Sweets, Lukumades και Davinci.

Είναι που θέλουμε και το soundtrack της ζωής μας. Γι’ αυτό και φέτος στο μεγάλο stage της Τεχνόπολης θα βρίσκονται οι:

Dub Pistols / Tonis Sfinos / Εισβολέας & DJ Strider / Μιθριδάτης / Wedding Singers / Βιετνάμ / Idra Kayne / Jaguar Bombs / Polkar / Cayetano (DJ set) / Swingin’ Cats / Broken Radio / Μπάντα Ταπί

Τα εισιτήρια ξεκινούν από 2,5 ευρώ και περιλαμβάνουν την είσοδο στο χώρο της Τεχνόπολης και την παρακολούθηση του καλλιτεχνικού προγράμματος.

Εκπτωτικά εισιτήρια διατίθενται για ανέργους, πολύτεκνους, φοιτητές και παρέες των 3-5 ατόμων μέχρι και την Τετάρτη 10 Μαΐου.

Στη συνέχεια και μέχρι το ταμείο του φεστιβάλ θα διατίθενται μόνο εισιτήρια γενικής εισόδου στην τιμή των 5€.

Η προπώληση ξεκίνησε ήδη στο viva: http://bit.ly/BurgerFest17AthensTickets

Τέσσερις ημέρες λοιπόν γεμάτες burger, μουσική και πολλά ακόμα happenings! Μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα του Burger Fest, στο Facebook Event και στο www.burgerfest.gr για ανακοινώσεις, διαγωνισμούς και εκπλήξεις!

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων: Πειραιώς 100, Γκάζι, 213 0109300, 213 0109324

Πρόσβαση: Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός», Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο», Λεωφορεία: 049, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»