Η καινούργια χρονιά επιφυλάσσει αλλαγές για όλους. Νέα πράγματα, πρόσωπα αλλά και εμπειρίες περιμένουν για εμάς και όσο και να αν δεν πιστεύεις στα ζώδια είμαι σίγουρη πως με ένα μαγικό τρόπο θα ήθελες να ξέρεις τι θα βρεις μπροστά σου τους επόμενους μήνες.

Κριός (21 Μαρτίου-19 Απριλίου)

Είναι η χρονιά που θα καταφέρεις να αποφασίσεις τι θέλεις να κάνεις από εδώ και πέρα. Θα βρεις επιτέλους την σωστή στιγμή για να πάρεις αποφάσεις και να κατανοήσεις τα μεγάλα ερωτηματικά που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Παράλληλα θα έχεις μια πιο καθαρή εικόνα σε ό,τι αφορά την δουλειά σου και τις σχέσεις σου. Το κυριότερα όμως είναι ότι επιτέλους θα έχεις τον χρόνο να εμβαθύνεις λίγο περισσότερο στον εαυτό σου και να διευρύνεις την πνευματικότητα σου.

Ταύρος (20 Απριλίου-20 Μαΐου)

Επιτέλους θα μπορέσεις να κατασταλάξεις κάπου αφού το 2017 ήταν σίγουρα μια δοκιμασία. Αυτή η αβεβαιότητα που σε διακατείχε τους προηγούμενους μήνες σε οδηγούσε σε αμφισβήτηση προς τον ίδιο σου τον εαυτό. Σε ό,τι αφορά τις σχέσεις σου όλα θα πάνε καλά καθώς θα βρεις ένα παράγοντα σταθερότητας. Επίσης οι επιχειρηματικές σου απόπειρες παίρνουν τον δρόμο που τους αξίζει με τον ερχομό του καινούργιου έτους.

Δίδυμος (21 Μαΐου- 20 Ιουνίου)

Το πρότζεκτ που πάντα ονειρευόσουν να κάνεις ήρθε για να μείνει! Με όλες τις αλλαγές που συμβαίνουν στην ζωή σου αρχίζει σιγά σιγά να εγκαθίσταται ένα είδος ομαλότητας, γεγονός που θα σε οδηγήσει στο να βγεις από το comfort zone και αν δημιουργήσεις κάτι για εσένα. Είναι η ώρα να κάνεις το πρώτο και μεγάλο βήμα, καθώς πολλές φορές η δυσφορία που σου δημιουργούν διάφορες καταστάσεις σε αφήνει πίσω. Κάνε μόνο αυτό που μπορείς και όχι παραπάνω, άφησε τον εαυτό σου να ανασάνει.

Καρκίνος (21 Ιουνίου- 22 Ιουλίου)

Άσε χώρο για την αγάπη. Δεν έχει σημασία αν είσαι αιώνια ορκισμένη single ή απλά έτυχε να είσαι μόνη, πρέπει να αφήσεις χώρο για την αγάπη, η οποία θα έχει κεντρικό σημείο την χρονιά αυτή. Είτε πρόκειται για φιλίες, για τη στενότερη ρομαντική σχέση σου, είτε για απλώς αγάπη για τον εαυτό σου, αυτό είναι το έτος που επαναπροσδιορίζεις αυτό που θεωρείς ότι έχει σημασία και επιβεβαιώνεις ότι η ζωή σου εστιάζει σε αυτό που πραγματικά έχει σημασία: τους ανθρώπους που αγαπάς και την ίδια την αγάπη και την δουλειά σου.

Λέων (23 Ιουλίου ・ 22 Αυγούστου)

Κάνεις συνεχώς τα ίδια πράγματα περιμένοντας διαφορετικά αποτελέσματα και αυτό σε πηγαίνει πίσω. Είναι καιρός να ξεφύγεις από αυτό και να κάνεις διαφορετικά πράγματα, όπως επίσης να επισκεφθείς διαφορετικά μέρη. Φέτος θα δοκιμαστείς. Σκοπεύεις να διευρύνεις τα σύνορά σου, να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, να δοκιμάσεις νέα πράγματα … ίσως απλά να διαπιστώνεις ότι υπάρχει μια μεγάλη χαρά που σε περιμένει στη ζωή, μόνο αν της δώσεις μια ευκαιρία.

Παρθένος (23 Αυγούστου ・ 22 Σεπτεμβρίου)

Σταθερές αποφάσεις τώρα! Μετά από ένα χρόνο έντονης διαμάχης μεταξύ αυτού που πιστεύεις ότι θα δουλέψει και αυτού που όντως δουλεύει για εσένα, αυτή είναι η στιγμή της αλήθειας. Θα αρχίσεις να ανεβαίνεις και να εξελίσσεσαι δοκιμάζοντας κάτι καινούργιο, το οποίο δεν κρατάει βέβαια για πάντα αλλά εσύ θα το απολαύσεις όσο κρατήσει.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου ・ 22 Οκτωβρίου)

Σταθερότερες σχέσεις, οικονομική ισορροπία και όραμα είναι μόνο μερικά από τα αυτά που θα σε ολοκληρώσουν το 2018. Πράγματα δηλαδή που ονειρευόσουν το 2017 θα πραγματοποιηθούν με την έλευση του καινούργιου χρόνου καθώς είχες να αντιμετωπίσεις πολλά εμπόδια. Το σημαντικό είναι πως συνειδητοποίησες τι σε κρατούσε πίσω και τώρα έχεις περισσότερο χώρο και χρόνο να δουλέψεις σε κάτι που θα σε ωφελήσει.

Σκορπιός 23 Οκτωβρίου- 21 Νοεμβρίου)

Στην περίπτωσή σου το “New Year-New Me” δουλεύει απόλυτα. Έχεις όλη την όρεξη που χρειάζεσαι για να καταφέρεις να χτίσεις την ζωή σου έτσι όπως την ονειρεύεσαι. Οι σχέσεις, οι θέσεις εργασίας, οι προκλήσεις και οι επιλογές που κάνεις τώρα θα σε αφήσουν με θετικές επιπτώσεις για πολλά, πολλά χρόνια ακόμα.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου- 21 Δεκεμβρίου)

Με το τέλος του χρόνου έκανες πολλές σημαντικές αλλαγές. Είτε αυτό σημαίνει ότι κινήθηκες σωστά επαγγελματικά, είτε προσαρμόστηκες στην καθημερινή σου ρουτίνα στην οποία υπήρχαν κάποιες αστάθειες. Πλέον, έχεις δημιουργήσει καταστάσεις που σε αφήνουν να κινηθείς πιο ελεύθερα και σε γεμίζουν χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχεις εξαλείψει τυχόν αστάθειες στις ερωτικές σου σχέσεις.

Αιγόκερος (22 Δεκεμβρίου- 19 Ιανουαρίου)

Πρέπει να ξεκινήσεις ένα ταξίδι στο άγνωστο. Αυτό είναι ένα έτος κατά το οποίο θα κάνεις πράγματα που δεν έχεις κάνει ποτέ πριν, ίσως να ζήσεις ή να επισκεφθείς μέρη που δεν έχεις πάει και να δοκιμάσεις μια καινούργια εργασία. Αυτός είναι ο χρόνος που θα εκπλήξεις τον εαυτό σου με τις ικανότητές σου και θα δεις ότι όλες οι προηγούμενες λύπες σου διαλύονται τώρα που ζεις πραγματικά χωρίς ανησυχίες για τις ζωές των άλλων πέρα από την δική σου.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου- 18 Φεβρουαρίου)

Πρέπει να μάθεις να συνεργάζεσαι καλύτερα με τους ανθρώπους από το περιβάλλον σου. Η συνεργασία και η σκληρή δουλειά είναι που θα σε αποζημιώσουν στο τέλος. Το 2018 είναι μια πρόκληση και εσύ πρέπει να είσαι ανοιχτή σε ένα μεγαλύτερο όραμα. Το μόνο σίγουρο είναι πως πρέπει για το δικό σου συμφέρον να γίνεις η καλύτερη συνεργάτης. Παράλληλα μείνε πιστή στον εαυτό σου και τα πιστεύω σου, τα οποία κανένας δεν μπορεί να ταράξει.

Ιχθύς (19 Φεβρουαρίου ・ 20 Μαρτίου)

Άλλαξε την ζωή σου προς το καλύτερο! Με όλα τα στοιχεία που έχεις συγκεντρώσει τα τελευταία χρόνια, τώρα είναι η ώρα να αναλάβεις δράση. Ξέρεις πού θέλεις να πας, η πρόκληση είναι μόνο εάν θα είσαι αρκετά ατρόμητη ή όχι για να αφήσεις τον εαυτό σου να το κάνει. Σταμάτα να αφήνεις τον εαυτό σου πίσω για να ευχαριστήσεις τους άλλους και δείξε στον καθένα πόσο σοβαρά και με μεγάλη αποφασιστικότητα έχεις λάβει τα new years resolutions.