Για τις περισσότερες από εμάς, οι τσάντες αποτελούν αναπόσπαστο αξεσουάρ της καθημερινότητας. Πέρα από το χρηστικό και πρακτικό τους κομμάτι, οι τσάντες δίνουν έξτρα πόντους στο κάθε μας σύνολο. Έτσι, η επιλογή τους πρέπει να γίνεται συνειδητά, συνυπολογίζοντας το τι αναδεικνύει το κάθε μας σύνολο με το μέγεθος της τσάντας που χρειαζόμαστε σε κάθε περίπτωση.

vogue.it

Backpack

fashionetmag

Μια από τις πιο πρακτικές αλλά και stylish επιλογές, δεν είναι άλλα από τα σακίδια πλάτης. Αν και είναι μια αρκετά casual λύση, μπορούν να δώσουν έναν άλλο αέρα στο look. Αν θέλεις να παίξεις σε ασφαλή επίπεδα, πάρε το σακίδιό σου και φόρεσέ το με τζινάκι και ένα απλό τοπ. Εναλλακτικά, ιδανικός συνδυασμός είναι μια midi φούστα και sneakers ή office look.

“Μπανάνα”

vogue.es

Το απόλυτο trend / “κατάλοιπο” των 90s είναι η πολυαγαπημένη μας μπανάνα. Αν και δεν αποτελεί την επιτομή της χωρητικότητας, σίγουρα αποτελεί την επιτομή του στυλ. Μπορείς να την φορέσεις δεμένη σφιχτά, έξω από κάποιο πιο φαρδύ ρούχο, ώστε να τονίσεις τη μέση σου. Διαφορετικά, θα μπορούσες είτε να την “κρεμασμένη” από τον ένα σου ώμο, είτε περασμένη χιαστή στο στήθος σου. Μιας και είμαστε στην καρδιά του χειμώνα, πειραματίσου με το layering και φόρεσε την μπανάνα σου μέσα, έξω ή πάνω από τα ρούχα σου.

All time classic

Fustany

Αναμφίβολα κάποιες τσάντες αποτελούν κλασικές και διαχρονικές επιλογές. Είναι εκείνες που ό,τι και να γίνεις θα τις φοράμε όταν ξεμένουμε από ιδέες, αλλά και όταν θα θέλουμε να δώσουμε μια πινελιά σιγουριάς στο look μας. Σίγουρα μια τέτοια επιλογή είναι και η Channel, η οποία έχει κατακτήσει τις καρδιές των bloggers, celebrities αλλά και τις δικές μας.

Μινιόν τσαντάκι

vogue.fr

Αν και δεν είναι η πιο βολική τσάντα από άποψη χώρου και μεγέθους, σίγουρα δεν περνά στυλιστικά απαρατήρητη. Είτε φορεμένη χιαστή, είτε στον έναν ώμο, είτε και απλά κρατημένη στο χέρι, στολίζει το υπόλοιπό σου look. Φόρεσέ τη με ένα απλό basic outfit για να το αναδείξεις, ή με ένα πιο επιτηδευμένο για να το συμπληρώσεις.

Tote bag

vogue.de

Πρακτικές, διαχρονικές και με μεγάλη χωρητικότητα, οι totes ήταν, είναι και θα είναι τάση! Ιδανικές για τις ημέρες που είσαι πολυάσχολη, φοριούνται στη δουλειά, τη σχολή, τις βόλτες αλλά και τα ταξίδια. Και το καλύτερο; Αν ανήκεις στα εν δυνάμει fashion icons που θέλουν να διαφέρουν, δοκίμασε τη νέα απόλυτη τάση των mini totes.

featured image: stoleninspiration.com