Παρακάτω θα βρεις όλες τις τάσεις στο manicure που ξεχωρίσαμε για το 2019.

Διαμάντια και ρουμπίνια

Δεν θα μπορούσε να λείπει λίγη λάμψη μέσα σε αυτό το άρθρο. Διακοσμώντας τα νύχια σου με δημιουργικό τρόπο καταφέρνεις να ανανεώσεις την εμφάνισή σου και να ξεφύγεις από τις κλασσικές επιλογές. Με μια ειδική κόλλα για έξτρα σταθερότητα, πρόσθεσε μερικά στολίδια στα νύχια σου πάνω από ένα φυσικό βερνίκι, για minimal αλλά και cool αποτέλεσμα. Χάζεψε στο Pinterest ή το Instagram και θα βρεις χιλιάδες εναλλακτικές να δοκιμάσεις.

Logo

Μεγάλη τάση στα ρούχα αλλά και στην ομορφιά, τα logo οίκων μόδας ή ακόμα και τα γράμματα είναι ένας εύκολος τρόπος να αναβαθμίσεις το μανικιούρ σου. Προμηθεύσου ειδικά αυτοκόλλητα και πέρασε ένα διάφανο top coat για σταθερότητα.

Δήλωσε ποιο είναι το αγαπημένο σου brand έχοντας ένα περιποιημένο μανικιούρ με μικρά logo ή γράμματα, απλά και πανεύκολα.

Ζελεδάκια

Αγαπάμε το χρώμα, είναι γεγονός. Αλλά αγαπάμε και τα γλυκά, οπότε γιατί να μην το δείξουμε με το μανικιούρ μας; Μια μόνο στρώση αρκεί, δίνοντας αυτή την ημιδιάφανη αίσθηση που παραπέμπει σε ζελεδάκια, σε ό,τι χρώμα μπορείς να φανταστείς.

Life in Mono

Για τις κλασσικές της παρέας, η μονοχρωμία παραμένει αγαπημένη τάση, όμως σε πρωτότυπα και ιδιαίτερα χρώματα. Πρωτοπόρος σε αυτά, η Chanel Beauty και τα βερνίκια της μας φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στο καλοκαίρι.


featured image: Daily Front Row