Η νέα χρονιά είναι εδώ και ήρθε η ώρα την καλωσορίσουμε! Ήρθε η ώρα να κάνουμε όνειρα και να θέσουμε τους νέους στόχους. 

Παρακάτω θα δεις τι πρέπει να έχεις ως στόχο τη νέα χρόνια, με βάση το ζώδιο σου φυσικά.

Κριός

Είσαι γεννημένος ηγέτης, αλλά φέτος, είναι καλύτερο να κάτσεις στο πίσω κάθισμα όταν πρόκειται για επαγγελματικές συνεργασίες αλλά και τους φίλους σου. Θα επιτύχεις ακόμα μεγαλύτερη φήμη και επιτυχία όταν θέσεις ως στόχο τη συλλογική επιτυχία και όχι την ατομική.

Ταύρος

Όλοι γνωρίζουμε ότι πεθαίνεις για μια αλλαγή, πράγμα που σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να πραγματοποιήσεις το όνειρό σου. Ο τρόπος να γίνει αυτό είναι να καθαρίσεις το σπίτι σου αρχικά και να πετάξεις όλα τα πράγματα που δεν χρειάζεσαι πλέον ή δεν θέλεις. Στη συνέχεια, ο κόσμος σου ανήκει!

Δίδυμοι

Ήρθε η ώρα να γίνεις αφεντικό! Για να ζήσεις μια καλύτερη ζωή, θα πρέπει να αφήσετε πίσω σου ότι σε κρατάει στάσιμος εδώ και χρόνια. Στην αρχή θα είναι τρομακτικό, αλλά θα πρέπει να απελευθερωθείς από σχέσεις και καταστάσεις που δεν λειτουργούν πια για να είσαι ευτυχής.

Καρκίνος

Όλοι ξέρουμε ότι είσαι ο πρώτος που τρέχει όταν κάποιος σε χρειάζεται. Αντί να καταναλώνεις όμως την ενέργειά σου για άλλους σε αυτές τις περιόδους ανάγκης, θέσε ως στόχο να είσαι λίγο πιο εγωιστής. Δώσε στους άλλους το ήμισυ του χρόνου σου και χρησιμοποίησε το υπόλοιπο σε δραστηριότητες για τον εαυτό σου.

Λέων

Σταμάτα να βάζεις τις ανάγκες σας πάνω από όλα! Βάλε ως στόχο για τη νέα χρονιά να αναδείξεις τα διάσημα γενναιόδωρα συναισθήματά σου. Μπορεί αυτό να σημαίνει να γίνεις εθελοντής σε μια φιλανθρωπική οργάνωση και να επενδύσεις το χρόνο σου σε ένα ανθρωπιστικό πρόγραμμα για να διασφαλίσεις ότι θα κάνεις το καλύτερο για ολόκληρο τον κόσμο – το οποίο σε περιλαμβάνει.

Παρθένος

Το να μάθεις να ζεις ελεύθερα χωρίς δισταγμούς και περιορισμούς είναι το κλειδί για το 2021. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να μάθεις να αγαπάς περισσότερο τον εαυτό σου (κάτι που είναι πάντα μια τρομακτική διαδικασία). Μην ασκείς υπερβολική πίεση στον εαυτό σου και φρόντισε να αγκαλιάσεις τις ατέλειές σου.

Ζυγός

Ως αληθινά ρομαντικό ζώδιο, οι στόχοι σου για το 2021 δεν θα ήταν πλήρεις εάν δεν ήθελες να φέρεις περισσότερη αγάπη στη ζωή σου. Βεβαιώσου ότι γνωρίζεις τι ζητάς και άνοιξε την καρδιά σου σε νέες ρομαντικές ιστορίες.

Σκορπιός

Η ενίσχυση του τραπεζικού λογαριασμού σου θα απαιτήσει λίγη παραπάνω προσπάθεια, αλλά μπορείς φέτος να πετύχεις τους στόχους σου. Φέτος ο μοναδικός σου στόχος είναι η σταθεροποίηση ή ακόμα καλύτερα η αύξηση των καταθέσεών σου. Μπορεί να ακούγεται κυνικό σε σχέση με τους στόχους του Ζυγού για παράδειγμα, αλλά είναι η αλήθεια.

Τοξότης

Σου αρέσει να έχεις την τελευταία λέξη. Δεν χρειάζεται όμως πάντα να κερδίζεις με τα επιχειρήματα σου μια συζήτηση. Και αυτό φέτος το έμαθες καλά. Στόχος για φέτος λοιπόν Τοξότη είναι να μάθεις να ακούς και τι έχει να πει η άλλη πλευρά.

Αιγόκερως

Ως αυτός που κάνει πάντα το καλύτερο δυνατό όταν πρόκειται για δουλειά, συνειδητοποιείς τώρα ότι δεν γίνεται να είσαι CEO στο γραφείο εάν δεν νιώθεις ολοκληρωμένος στο σπίτι ή στις προσωπικές σου σχέσεις. Για αυτό η δημιουργία μιας καλύτερης ισορροπίας μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής είναι το κλειδί το 2021 για εσένα.

Υδροχόος

Έχεις καλλιτεχνική φύση και είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσεις όλα τα ταλέντα σου φέτος. Βάλε περισσότερη δημιουργικότητα στη ζωή σου. Αυτό θα απαιτήσει από εσένα να αναλάβεις και κάποιους κινδύνους αλλά είσαι απόλυτα έτοιμος να το κάνεις.

Ιχθύς

Φέτος, θα πρέπει να δουλέψεις τις διαπραγματευτικές σου ικανότητες. Δεν είναι όλα μαύρο ή άσπρο. Συχνά αποχωρείς από συζητήσεις ή δημιουργείς καυγάδες επειδή δεν μπορείς να έρθεις σε αντιπαράθεση. Αυτός λοιπόν είναι και ο στόχος για τη νέα χρόνια. Δώσε φωνή στις σκέψεις και τις ιδέες σου αλλά με το σωστό τρόπο.

featured photo: unsplash.com/@anniespratt