Επτά χρόνια μετά το τελευταίο τους album, “Fallen Empires”, οι Snow Patrol επιστρέφουν στην δισκογραφία. Το νέο τους άλμπουμ με τίτλο “Wildness” κυκλοφορεί στις 25 Μαΐου (στην Ελλάδα από τη Universal Music), όπου το αγαπημένο συγκρότημα συνεχίζει να διατηρεί την αρμονία της μελωδικής γραμμής που τους έφερε πριν χρόνια στο προσκήνιο. Παράλληλα, όμως, δεν εφησυχάζεται και ψάχνει νέες συνδέσεις και νοήματα μέσα από τα κομμάτια του.

Οι Snow Patrol επιστρέφουν με νέο album μετά από 7 χρόνια

Το “Wildness” θα περιέχει 10 ολοκαίνουργια τραγούδια, ενώ, μόλις κυκλοφόρησε και το trailer του επερχόμενου άλμπουμ.

Μάλιστα, ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός των Snow Patror, Gary Lightbody, σχολιάζει για το νέο άλμπουμ: ” Υπάρχουν πολλά είδη αγριότητας, αλλά νομίζω πως μπορεί να διαχωριστεί σε δύο: η αγριότητα της σύγχρονης εποχής και μία πιο αρχαία. Κάτι πρωτογενές, ζωντανό και όμορφο, το οποίο μιλάει στην πραγματική μας σύνδεση, στο πάθος μας, στην αγάπη μας και στην επικοινωνία μας με τη φύση, αλλά και μεταξύ μας. Σε αυτού του είδους την “αγριότητα” επικεντρώνεται το άλμπουμ. Στην απώλειά της. Το να προσπαθείς να επανασυνδεθείς μαζί της. Το να τη θυμάσαι.

Δες ακόμη: Η Lana Del Rey διασκευάζει Madonna

Η tracklist του “Wildness”:

01. Life On Earth 02. Don’t Give In 03. Heal Me 04. Empress 05. A Dark Switch 06. What If This Is All The Love You Ever Get? 07. A Youth Written In Fire 08. Soon 09. Wild Horses 10. Life And Death

To trailer του άλμπουμ: