Οι γιορτές τελείωσαν, μπορεί να έτυχες το φλουρί στη βασιλόπιτα μπορεί και όχι. Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο, η εξεταστική έφτασε. Εκείνες οι ανέμελες μέρες ανάμεσα στα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά που δεν ήξερες τι μέρα είναι, τι ώρα είναι και αν έχεις φάει περισσότερο φαγητό ή περισσότερα μελομακάρονα, σου φαίνονται πλέον όαση. Αν έχεις μεγαλώσει λίγο παραπάνω σε απασχολεί το πόσα μαθήματα σου μένουν για το πτυχίο, αν είσαι από τους μικρούς το πόσα θα δώσεις.

giphy-41

Πρόγραμμα και ξανά πρόγραμμα, και στο είπα; Το ξέρεις και εσύ, το ξέρω και εγώ, χωρίς αυτό δεν πας πουθενά. ‘’Σήμερα να βγάλω 4 κεφάλαια από την Ανάλυση και άλλα δύο από τη Φυσιολογία’’. Όχι, δεν θα τα καταφέρεις, αλλά δεν πειράζει, οι στόχοι μετράνε.

Τι θα φάω σήμερα μαμά; Αλλά η μαμά δεν είναι εκεί. Η μαμά θα στείλει ταπεράκια γιατί η δικαιολογία είναι ότι τρέχεις από το πρωί μέχρι το βράδυ με το διάβασμα, άντε και γιατί σε αγαπάει και ξέρει ότι δε θα μαγειρέψεις.

Εκείνο το μάθημα από πέρσι. Είχες υποσχεθεί στον εαυτό σου πως θα το δώσεις στην εξεταστική του χρόνου. Το πίστεψες, το στήριξες και το είπες και στην κολλητή σου. Η κολλητή σου γέλασε γιατί η κολλητή σου ξέρει. Τώρα ελπίζεις να μη το θυμάται γιατί δεν προλαβαίνεις. Αν δεν ξέρει κάτι αυτή, είναι σαν να μην υπάρχει έτσι;

Ούπς! Δεν πέρασα το εργαστήριο. Άρα δε δίνω το μάθημα, άρα το επαναλαμβάνω ξανά του χρόνου. Τι; Θέλεις να γράψω και άλλα;

200_s-4

Έβαλα δύο κιλά στις γιορτές. Πρέπει να ξεκινήσω ξανά γυμναστήριο. Παίρνεις το πρόγραμμα του γυμναστηρίου, συμπληρώνεις τα μαθήματα που σε βολεύουν,  θα πηγαίνεις 5 φορές την εβδομάδα. God save the Queen ή αλλιώς cool! Τι κρίμα που σε πρόλαβε το πρόγραμμα της εξεταστικής. Και τι θα κάνει αυτός που μας κάνει το abs & hips χωρίς εμένα;

Έχω άλλες δέκα μέρες μπροστά μου. Ναι Αναστασία, σε δέκα μέρες μπορείς να σώσεις τα πάντα, ξέρεις πόσα πράγματα αλλάζουν σε δέκα ολόκληρες ημέρες; Θυμάσαι τότε που σε δέκα μέρες είχες ερωτευτεί παράφορα τον Αρχιμήδη; Όλα αυτά σχετίζονται μη νομίζεις.

Στο τέλος θα τα καταφέρω. Αυτή η διαπίστωση δε στηρίζεται συνήθως κάπου, αλλά δεν πειράζει εσύ σε αγαπάς και όταν δεν ξέρεις τι λες. Αυτό μετράει.

Λες αν είχα βρει έναν πρίγκιπα να μην έπρεπε να διαβάζω; Μη συνεχίζεις τις σκέψεις σου, το χάνεις. Σκέψου καλύτερα ότι σε πέντε μήνες έχουμε καλοκαίρι.