Στην εφηβεία τα συζητούσαμε ψιθυριστά στο διάλειμμα μεταξύ των μαθημάτων, στη σχολή αναλύαμε κάθε κίνηση και κρυφό νόημα μέχρι το πρωί, λίγο αργότερα πιάσαμε τις πρώτες μας δουλειές, έγιναν οι πρώτοι γάμοι και παρόλα αυτά οι σχέσεις παραμένουν η νούμερο ένα συζήτηση στην παρέα.

Σύμμαχoς μας όλο αυτό το διάστημα οι ιστορίες αγάπης που μας έκαναν παρέα από τη μικρή οθόνη του σπιτιού μας. Μαζί με τους χαρακτήρες και εμείς ερωτευτήκαμε, χωρίσαμε και μάθαμε όλα όσα ξέρουμε για τις σχέσεις και τον έρωτα.

Boy meets girl και τα υπόλοιπα είναι τηλεοπτική ιστορία.


Gilmor’s girls

Η ιστορία της Ρόρι και της Λόρελαϊ είναι μια ιστορία ενηλικίωσης παρέα με πολύ καφέ και πίτσα. Μητέρα και κόρη θέλουν να βρουν το άλλο τους μισό και καταλήγουν να τα κάνουν μαντάρα τις περισσότερες φορές.

Gossip girl

Στο τέλειο σκηνικό και με τέλεια ρούχα, οι πρωταγωνιστές δεν έχουν να ανησυχούν για τίποτα άλλο, πέρα από τις προσωπικές τους σχέσεις και αυτό μεταφράζεται σε μπόλικο δράμα.

How I met your mother

Το απόλυτο sweetheart couple, ο απόλυτος εργένης και στην μέση ο Ted να μας εξιστορεί τα παθήματα ενός άντρας που θέλει να βρίσκεται σε σχέση, αλλά τα θαλασσώνει.

Grey’s Anatomy

Πολλά μπορούν να συμβούν μέσα σε ένα νοσοκομείο. Οι ζωές γιατρών, εκπαιδευόμενων και ασθενών περιπλέκονται και δημιουργούν μερικές από τις πιο ολοκληρωμένες ιστορίες αγάπης στην τηλεόραση.

Sex and the City

Η Κάρι πέρασε από σαράντα κύματα μέχρι να καταλήξει με τον Mr. Big και στο μεταξύ έγινε το ίνδαλμα μιας ολόκληρης γενιάς.

New girl

Μια ωδή στις σχέσεις από την οπτική των singles. Ζευγάρια τα φτιάχνουν, χωρίζουν, μένουν μόνοι, ψάχνουν την επόμενη σχέση και τελικά τη βρίσκουν εκεί που δεν το περιμένουν.

Plus: Dawson’s Creek, One Tree Hill, The O.C., Friends, Riverdale, This is us!

Δες ακόμα: 5 παλιές τηλεοπτικές σειρές που όλοι αγαπήσαμε


featured photo: hbo.com