Το παλιό καλό «Σε βλέπω σαν φίλο» μα και το πώς όλοι οι φίλοι καταλήγουν εκεί, δεν γίνεται από επιλογή.

Μπέρδεμα; Καταλήγεις στο friendzone όταν η απόρριψη κρύβει το μήνυμα «Δεν θέλω να κοιμηθώ μαζί σου. ΠΟΤΕ. Ας μείνουμε φίλοι – είναι ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΟ.» Είναι σαν να λέει κάποιος, «Δεν θα μπορούσα ποτέ μου να σε δω ερωτικά! Σε σέβομαι υπερβολικά!» Δηλαδή δεν είμαι σέξι επειδή με σέβεσαι υπερβολικά. Καταπληκτικά!

Ορίστε λοιπόν τι περνάνε τα ζώδια που μπαίνουν σε friendzone. Και χάρις στην αστρολογία μπορούμε να πούμε ακριβώς ποια είναι.

Πάντα υπάρχει εκείνος που μπαίνει σε friendzone περισσότερο από όσο του αξίζει. Δεν έχει να κάνει με την εμφάνιση, σπάνια συμβαίνει γι’ αυτό το λόγο, αλλά είναι πάντα θέμα χημείας. Όταν ένας φίλος σου νοιώθει πολλά παραπάνω από όσα νιώθεις εσύ, τότε είτε υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή για να μπουν κάποια όριο επικαλείται το friendzone ώστε να μπει ο καθένας στη θέση του.

Ποια είναι αυτά τα άτυχα στην αγάπη πλάσματα που συνέχεια πείθονται από αυτούς που τους ενδιαφέρουν ότι η φιλία τους είναι ΤΟΣΟ σημαντική από όσα πιθανόν θα τους πρόσφεραν στο κρεβάτι (ετοιμαστείτε να γελάσουμε);

Ας δούμε ποια είναι αυτά τα ζώδια που μπαίνουν σε friendzone.

1. ΙΧΘΥΣ (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Αν οι νόμοι της έλξης λειτουργούν με την ακρίβεια που υποψιάζομαι, τότε οι Ιχθύς, γράφουν τη δική τους ιστορία στο θέμα απόρριψη και του «σε βλέπω σαν φίλο.» Αποζητούν την απόρριψη με πάθος και εν μέρει τη δημιουργούν οι ίδιοι.

Οι Ιχθύς, αν και άδικα, μπαίνουν σε αυτή τη κατηγορία διότι επηρεάζουν αρνητικά το άτομο που τους ενδιαφέρει, σπέρνοντας αισθήματα αποτυχίας.

2. ΔΙΔΥΜΟΙ (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Οι Δίδυμοι είναι τόσο καλοί, ευγενικοί και υπομονετικοί που σχεδόν πάντα ωθούν τους μελλοντικούς συντρόφους τους σε καταστάσεις όπου οι ίδιοι οι Δίδυμοι φαίνονται ως «πολύ καλοί» για την ευάλωτη και σκληρή πραγματικότητα μιας «κανονικής» σχέσης.

Οι Δίδυμοι είναι κατά μια έννοια «τσιγκούνηδες» σε μια σχέση, κυρίως γιατί τείνουν να μην σπαταλάνε τα λόγια τους για καιρό.

3. ΖΥΓΟΙ (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Γνωστοί ως εκείνοι που φλερτάρουν περισσότερο στο ζωδιακό κύκλο, οι καλές προθέσεις των Ζυγών και το ευγενικό χαζολόγημα τους, τούς κάνει ίσως να φαίνονται κάτι περισσότερο από κάποιους που απλά τους αρέσει να φλερτάρουν. Στην πραγματικότητα φαίνονται σαν πεινασμένα λιγούρια που απαλλάσσονται κατευθείαν από όλα τα δικαιώματα του φλερτ.

4. ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Η ελιτίστικη συμπεριφορά των Αιγόκερων που μπορούν να χρησιμοποιήσουν την οποιαδήποτε στιγμή είναι αυτό που τους κάνει ελκυστικούς. Είναι σνομπ, αλλά αν είσαι μέρος της παρέας τους, είσαι κατά μια έννοια χαρούμενος γι’ αυτό.

Είναι παράξενο. Είναι ταυτόχρονα ανεκτίμητοι… και ενοχλητικοί. Και ενώ αυτός ο αέρας υπεροχής είναι κάτι που πιστεύεις πως θα προσελκύσει συντρόφους, στην πραγματικότητα προσελκύει προσκλήσεις στο πάρκο του «Σε βλέπω σαν φίλο».

5. ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Από όλα τα ζώδια που μπαίνουν σε friendzone, οι Υδροχόοι θα ήταν υποψήφιοι για μια θέση στην κορυφή, μιας και το αξίζουν δικαιωματικά. Ο Υδροχόος ζει στο δικό του κόσμο και είναι ένα βρώμικο μέρος όπου κανείς δεν έχει τρόπους και οι άνθρωποι τριγυρίζουν και χώνουν τη μύτη τους σε ξένες υποθέσεις και απαιτούν την προσοχή σε λάθος ώρα.

Ο Υδροχόος ερωτεύεται φίλους, έχει εκρήξεις θυμού και συμπεριφέρεται απρεπώς και, ευτυχώς, μπαίνει σε friendzone. Σαν όπλο για ηλεκτροσόκ.

6. ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Είναι Σκορπιοί και κανείς δεν θέλει, όπως και να ‘χει, αυτό το κόστος συντήρησης και αφοσίωσης, οπότε οι πιθανότητες ενός Σκορπιού να μπει σε friendzone όσο βρίσκεται στην ώρα του καθήκοντος είναι απίστευτα ψηλές. Ο Σκορπιός είναι ένα απαιτητικό ζώδιο και ενώ ενδεχομένως να έχει όντως σοβαρές προθέσεις, είναι τόσο αυταρχικοί και ελεγχομανείς που μοιάζει με προειδοποίηση και σημάδι του πώς μια ρομαντική σχέση με κάποιον μπορεί να καταλήξει. Ωχ.


Μετάφραση: Εύα Τόλιου Πηγή: Darling Mag
gif: BuzzFeed