Μπορεί να μας αρέσει να ψάχνουμε ιδέες διακόσμησης και συνδυασμούς χρωμάτων, αλλά όταν σκεφτόμαστε το δικό μας σπίτι, πάντα επιλέγουμε την πιο συντηρητική και ασφαλή επιλογή. Ευτυχώς υπάρχουν κάποιοι χρωματικοί συνδυασμοί, που αποδεδειγμένα είναι και εφευρετικοί αλλά δημιουργούν και έναν υπέροχο χώρο. Και εδώ θα δεις αυτούς που σίγουρα θα σε εντυπωσιάσουν.

Κυπαρρισί και ροζ

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ola Zwolenik (@thistimeincolour)

Εάν αυτά τα δύο χρώματα σου φαίνονται ένας προφανής συνδυασμός, είναι επειδή τους τελευταίους μήνες τον βλέπεις παντού. Εάν τον επιλέξεις θα κάνεις τον χώρο σου φωτεινό, μοντέρνο και cozy χωρίς να φαίνεται πολύ σκούρος.

Κίτρινο και λαδί

Φαντάσου αυτόν τον συνδυασμό σε μια κουζίνα με στοιχεία από ορείχαλκου. Σε περίπτωση που σου φαίνεται πολύ ”μουντός” συνδυασμός μπορείς απλά να παίξεις ανάμεσα σε πιο φωτεινές αποχρώσεις τους.

Μπλε σκούρο και λευκό

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @nuhtrop.m

Οι περισσότεροι όταν θέλουν να προσθέσουν χρώμα στους λευκούς τοίχους τους, σκέφτονται απευθείας όλες τις αποχρώσεις του γκρι. Το μπλε όμως είναι το ιδανικό χρώμα εάν θέλεις  να δώσεις χαρακτήρα στον βαρετό χώρο σου!

Λαδί, ροζ, κόκκινο

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Richard O’Gorman (@househomo)

Ποιος σου είπε ότι πρέπει επιλέξεις ανάμεσα σε μόνο δύο χρώματα; Μπορείς εύκολα να συνδυάσεις τον παραπάνω χρωματικό συνδυασμό και να δώσεις κατευθείαν μια άλλη πινελιά στον χώρο σου. Πιο φωτεινή και, σίγουρα πιο ιδιαίτερη.

Συνδυασμός παλ χρωμάτων

Όταν τα χρώματα συνδυάζονται σωστά δεν έχει ιδιαίτερη σημασία εάν θα είναι δύο, τρία ή παραπάνω. Αυτό που έχει περισσότερη σημασία είναι το αρμονικό αποτέλεσμα. Για αυτό μπορείς να πάρεις ιδέες από πιο πολύχρωμους χώρους και να τις εντάξεις στον δικό σου, όπως νομίζεις.

featured photo: @shannonfieldsphoto