Νέα εβδομάδα ξεκινά και πιθανότατα ανήκεις σε εκείνους που πέρασαν το Σαββατοκύριακό τους ξεκούραστα στο σπίτι, χαζεύοντας κάποια σειρά στην τηλεόραση.

Αν βρίσκεσαι στη φάση που τελείωσες μια σειρά και αναζητάς την επόμενη που θα σε κάνει να κολλήσεις, ίσως ήρθε η ώρα να παρακολουθήσεις λίγο καλό αστυνομικό θρίλερ.

Και, φυσικά, η λύση βρίσκεται στη λίστα με τις true crime σειρές της πλατφόρμας του Netflix. Ιστορίες μυστηρίου, ανεξιχνίαστες υποθέσεις, εξαφανίσεις, φόνοι, επεισόδια που θα σε κάνουν να μην ανοιγοκλείνεις τα βλέφαρά σου, για να μη χάσεις ούτε μια στιγμή!

Αυτές οι 5 σειρές του Netflix έχουν να σου διηγηθούν ανατριχιαστικές αληθινές ιστορίες:

Night Stalker: Το Κυνήγι ενός Κατά Συρροή Δολοφόνου (2021)

Με φόντο το ηλιόλουστο Λος Άντζελες του 1985, ένας κατά συρροή δολοφόνος δρα ανεξέλεγκτος. Σε αυτήν την αληθινή ιστορία, δύο ντετέκτιβ δεν σταματούν αν δεν τον πιάσουν.

Unsolved Mysteries (2020)

Αληθινές υποθέσεις ανεξήγητων εξαφανίσεων, σοκαριστικοί φόνοι και παραφυσικά φαινόμενα δίνουν τροφή σε αυτήν την καθηλωτική αναβίωση της θρυλικής σειράς ντοκιμαντέρ.

Sophie: A Murder In West Cork (2021)

Μια άγρια δολοφονία στην επαρχία της Ιρλανδίας πυροδοτεί μια περίπλοκη αναζήτηση για δικαιοσύνη, η οποία διαρκεί δεκαετίες και ξεπερνάει τα εθνικά σύνορα.

The Chestnut Man (2021)

Μια φιγούρα φτιαγμένη από κάστανα είναι το μόνο στοιχείο που έχουν δύο ντετέκτιβ, για να πιάσουν τον φονιά που συνδέεται με την εξαφάνιση του παιδιού μιας πολιτικού.

Don’t F**k with Cats: Hunting an Internet Killer (2019)

Τα φρικτά βίντεο ενός διεστραμμένου εγκληματία ωθούν μια ομάδα από ερασιτέχνες διαδικτυακούς ντετέκτιβ σε ένα επικίνδυνο κυνηγητό που οδηγεί σε έναν σκοτεινό υπόκοσμο.