ΟΚ κορίτσια, τους άντρες τους λατρεύουμε, δεν μπορούμε να φανταστούμε έναν κόσμο χωρίς αυτούς, αλλά πρέπει να είμαστε και ειλικρινείς: το είδος έχει και κάποια κακά δείγματα. Ήρθε λοιπόν η στιγμή, να μιλήσουμε για αυτή τη μάστιγα του Έλληνα κατά φαντασία player, του James Bond απ’τα Πετράλωνα. Τον έχεις δει. Για την ακρίβεια, δεν γίνεται να μην τον δεις, εκτός αν μείνεις κλεισμένη στο σπίτι με κλειστή την τηλεόραση και κλειστό το instagram.

Οι πιθανότητες μάλιστα λένε πως ίσως έχεις φλερτάρει με αυτό το τύπο. Προσοχή στην επιλογή λέξεων: αυτός ο τύπος δεν θα σε βγάλει date και φυσικά δεν θα κάνει σχέση μαζί σου. Λογικά δεν θα στη πέσει καν με τον παλιό παραδοσιακό τρόπο, θα σε βρει στα social και θα ξεκινήσει να σου μιλάει από εκεί. Ακόμη και αν κάθεστε σε διπλανά τραπέζια στο ίδιο μαγαζί. Είναι μετρ των social. Αν πέσεις τυχαία στο λογαριασμό του, πιστεύεις ότι είναι στάνταρ εισοδηματίας ή απόγονος ευγενών. Έχει πάει παντού, φοράει ακριβότερα ρούχα από εσένα και -αν είναι δυνατόν- βγάζει καλύτερες σέλφι από εσένα. Στο φαίνεσθαι παίρνει άριστα δέκα. Άλλο που αν βγεις μαζί του θα πληρώσεις τον καφέ σου. Πώς νομίζεις αγοράζονται τα ακριβά πουκάμισα; Φασούλι το φασούλι.

Ο τύπος πιστεύει ότι είναι player, o απόλυτος Δον Ζουάν και το alfa male, ίσως επειδή μιλάει κάθε βράδυ με το μισό instagram. Και πάλι προσοχή στην επιλογή των λέξεων. Μιλάει. Σεξ δεν κάνει με καμία. Εκτός αν τα μηνύματα τύπου “θα σου κάνω..” πιάνονται για σεξ. Μην ψαρώνεις, δε θα σου κάνει τίποτα. Στη καλύτερη των περιπτώσεων κανένα like.

Όπως όλα τα κακά του κόσμου, ευχόμαστε το φαινόμενο του παραπάνω τύπου να εκλείψει από μόνο του. Ως τότε, ας περπατάμε στην πόλη με προσοχή.

Δες επίσης: 6 ανησυχίες που έχουμε όλοι όταν ξεκινάμε μια σχέση.

featured image: konpov.com