Οι απορίες που σχετικά με την γραπτή επικοινωνία με αυτόν που σου αρέσει είναι πολλές. Πότε να στείλω, τι να γράψω, τι ώρα να στείλω, πως να χαιρετήσω. Με βασικό οδηγό τον αυθορμητισμό και τον χαρακτήρα σου παρακάτω θα βρεις λίγη έξτρα βοήθεια για το πως αντιμετωπίζει τα sms κάθε ζώδιο.

Δεν παίζει ρόλο αν πιστεύεις στα χαρακτηριστικά των ζωδίων, διάβασε, μπορεί να είναι χρήσιμο τελικά.

Κριός– ΟΛΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ και ΘΑΥΜΑΣΤΙΚΑ

Είναι γνωστό ότι οι Κριοί ενθουσιάζονται και το δείχνουν. Θα χρησιμοποιήσουν πολλά θαυμαστικά και ερωτηματικά. Θα γράψουν με κεφαλαία και θα σε χαιρετήσουν φυσικά.

Στείλε απόγευμα για να μην είναι απασχολημένος και ενοχλήσεις και μην ανοίξεις κουβέντα που θα κρατήσει ώρα. Θα το εκτιμήσει.

Ταύρος – Απλό, κατανοητό, στο θέμα μας

Θα σου απαντήσει άμεσα. Θα κανονίσετε μέσω 3 μηνυμάτων το που και το πότε. Τα υπόλοιπα νέα από κοντά.

Δίδυμοι – Ένα μήνυμα που δεν θα βγάζει ακριβώς νόημα

Δεν υπόσχομαι ότι θα καταφέρεις να βγάλεις άκρη. Μπορεί να σου απαντήσει με gif ή emojis. Δεν υπόσχομαι ότι θα σου απαντήσουν την ίδια μέρα. Είναι πολύ πιθανό να δεις τις ”φούσκες” να αναβοσβήνουν σα να γράφει κάποιος αλλά το μήνυμα να έρθει ώρες μετά.

Καρκίνος – Μια ρομαντική νουβέλα σε sms

Τα μηνύματα τους είναι μια μικρή ιστορία αγάπης. Περιέχουν συναισθήματα, πλοκή και ευχάριστο τέλος. Διαβάζεις το μήνυμα και αναρωτιέσαι αν αυτό θα έπρεπε να γίνει post σε blog.

Λέων– Κυρίως γυμνές φωτογραφίες

H εικόνα είναι σημαντική για τους Λέοντες. Κυρίως η δική τους. Οπότε θα λάβεις πολλές φωτογραφίες, σέξι, γλυκές, με το φαγητό του. Η επικοινωνία με έναν Λέοντα γίνεται λιγότερο με λέξεις και περισσότερο με εικόνες.

Η καλύτερη ώρα να του στείλεις είναι ΟΛΕΣ οι ώρες. Θα σου απαντήσει αμέσως, εξάλλου μπορεί να φωτογραφηθεί ακόμα και στο μπάνιο, μη σε νοιάζει.

Παρθένος– Απαντάει με κλήση

Απλοί άνθρωποι και πρακτικοί. Δε θέλουν να μπουν σε περιττές λεπτομέρειες αλλά ούτε να χάσουν την ουσία οπότε και θα σε πάρουν τηλέφωνο. Στην πορεία μπορεί να οργανωθεί τόσο ώστε να σου στείλει με μειλ τον χάρτη, άλλο ένα μειλ για επιβεβαίωση και ίσως και να έχει κάνει κράτηση στην καφετέρια μια εβδομάδα πριν.

Ζυγός – Θα απαντήσει με ερωτήσεις

Σημασία σ αυτή την επικοινωνία έχει η ίδια η επικοινωνία. Να συνεργαστείς για να επικοινωνήσεις. Σαν project. Θα αναλύσεις και θα έχεις και πόρισμα στο τέλος.

Ξεκίνα την επικοινωνία με ερώτηση για να τον ενθουσιάσεις.

Σκορπιός – Χμ. Θα αργήσει να σου απαντήσει. 

Να ξέρεις πως αν ενδιαφέρεται για σένα τότε το μήνυμα σου θα του επιβεβαιώσει ότι το θύμα είναι στην έδρα του. Αλλιώς δε θα δώσει σημασία. Μην προσπαθείς να απαντάς έξυπνα ή περίπλοκα. Μην τον ταλαιπωρήσεις με το να αργείς να απαντάς στα μηνύματα του. Να είσαι χαλαρή και όπως νιώθεις, τον Σκορπιό ή τον αντέχεις όπως είναι ή όχι. Από την αρχή.

Τοξότης – Αστειάκια πολλά 

Θα σου απαντήσει άμεσα γιατί θέλει να πει το αστείο του. Εσύ θα πρέπει να ενθουσιαστείς με ηρεμία γιατί μετά από δύο ώρες μπορεί να έχει αλλάξει γνώμη και να στέλνει αλλού τα αστεία του.

Μπορείς να στείλεις ένα δικό σου έξυπνο και αστείο μήνυμα για να δηλώσεις την παρουσία σου, γέλα με τα έξυπνα που σου λέει και άσε τον να φτιάξει εκείνος το σενάριο.

Αιγόκερως – Aν προλαβαίνει θα απαντήσει

Είναι πρακτικοί. Αν δεν είναι απασχολημένος θα σου απαντήσει. Εαν έχει κάτι καλύτερο να κάνει θα μπεις σε δεύτερη μοίρα, όσο κι αν του αρέσεις. Θα προτιμήσει να σου πει ό,τι έχει να σου πει απο κοντά. Και μη περιμένεις πολύ ενθουσιασμό, έχει και δουλειές.

Υδροχόος – Θα σου απαντήσει με link

Δεν προλαβαίνεις τις ιδέες τους. Δεν προλαβαίνεις τις σκέψεις τους. Γενικά δεν προλαβαίνεις. Εαν έχεις ερωτευτεί Υδροχόο καλή τύχη και να θυμάσαι ότι η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις. Μπορεί να κανονίσετε βόλτα και φαγητό και να ξυπνήσεις στο Παρίσι.

Μιλάνε πολύ, αγαπούν την τεχνολογία και δεν τους προλαβαίνεις, το ξεναείπαμε αυτό. Καλή τύχη.

Ιχθύς – Τα μεθυσμένα μηνύματα που περίμενες θα τα πάρεις μέρα μεσημέρι

Ο άνθρωπος αυτός γράφει σα να έχει πιεί τρεις τεκίλες. ”Καλμέρα”. Θα σου απαντήσει τόσο αργά που θα πιστέψεις ότι ήταν υπερβολή που σκέφτηκες να πας στο Φως στο τούνελ. Δε σημαίνουν τίποτα όλα αυτά. Όταν θέλει κάτι να σου πει θα στο πει: Σ αγπώ. Αλλά θα στο πεί.

Μην παρεξηγήσεις έναν Ιχθύ θέλει να είναι απλός, αλλά δε μπορεί.