Ποιος είπε ότι χρειάζεται να δέσεις και το τελευταίο κουμπί από το πουκάμισό σου; 

Κάνε ένα μικρό κόμπο και θα’χεις μετατρέψει στο λεπτό το αγαπημένο σου πουκάμισο. Tο δεμένο πουκάμισο aka knot shirt μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, με τζιν, φούστες ακόμα και πάνω από φορέματα. Παρακάτω θα βρεις όλους τους δυνατούς τρόπους για να το συνδυάσεις.

Knot Shirt με midi φούστα 

Αν υπάρχει ένας και απόλυτος συνδυασμός για το δεμένο πουκάμισό σου είναι αυτός.  Αυτό το look είναι μεν σεμνό αλλά το σημείο στην κοιλιά που μένει κενό είναι αρκετά sexy.

Με skater skirt

Η εναλλακτική της πρώτης περίπτωσης είναι να συνδυάσεις το δεμένο πουκάμισο με κοντή skater φούστα. Είναι μια διαφορετική λύση αν θες να νικήσεις την ζέστη και δεν θες με τίποτα να φορέσεις σορτς. Θυμήσου να φορέσεις την φούστα σου λίγο πιο ψηλά για να καλύψεις τα κόκαλα της μέσης.

Chambray top
Το τζιν πουκάμισο είναι basic κομμάτι και θα πρέπει να υπάρχει σε κάθε ντουλάπα. Αν έχεις και εσύ αυτό το chambray top άφησέ το ανοιχτό, κάνε ένα κόμπο στα τελευταία κουμπιά και από μέσα φόρεσε ένα maxi φόρεμα.
Classic Look
Ο κλασικός τρόπος είναι και η πιο save επιλογή. Ένα καρό πουκάμισο, δεμένο στο σωστό σημείο και ένα μαύρο παντελόνι είναι η πιο εύκολη λύση.