Ο Jared Leto αλλάζει πόστο. Μετά την μεταμόρφωσή του σε Joker για το Suicide Squad, αποφασίζει να κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο με το “77” σε σενάριο του James Ellroy.

Το “77,” είναι ένα θρίλερ για την απαγωγή της 19χρονης κληρονόμου Patty Hearst από την οργάνωση Symbionese Liberation Army (SLA) το 1974 στο Μπέρκλει της Καλιφόρνια. Η ταινία επικεντρώνεται σε δύο από την αστυνομική ομάδα οι οποίοι εξιχνιάζουν την υπόθεση ενός συναδέλφου τους ενώ ταυτόχρονα ξεσκεπάζουν την διαφθορά μιας σκοτεινής συνομωσίας.

Παρ’ όλο που ο Leto έχει ήδη σκηνοθετήσει το ντοκιμαντέρ με τίτλο”Artifact” το 2012 (το οποίο και κέρδισε βραβείο στο Toronto Film Festival), αλλά και πολλά βίντεο κλιπ και διαφημιστικά σποτς (χρησιμοποιώντας το αγαπημένο του ψευδώνυμο Bartholomew Cubbins), ποτέ άλλοτε δεν είχε επιχειρήσει να κάνει κάποια ταινία.

Η ταινία θα βασιστεί στο σενάριο του συγγραφέα του “L.A. Confidential”, James Ellroy, με μερικές αλλαγές από τον David Matthews (“Boardwalk Empire,” “Law & Order: Special Victims Unit”).

Δυστυχώς, δεν έχουμε ακόμη κάποιο hint για το πότε το “77” θα αρχίσει τα γυρίσματά του αλλά λογικά το περιμένουμε μετά το  “Suicide Squad 2”. Και ποιος ξέρει, ίσως ο Leto ζητήσει από τον Mel Gibson, μερικά tips.

Πηγή: Variety.com